• 1

Waterman pennor med logotryck för ditt företag

I webbshoppen allbranded.se kan du trycka på exklusiva kulspetspennor och använda dessa som medarbetarpresenter eller även skapa glädje hos affärspartners och kunder. Kulspetspennor är en must-have i kontorsmiljön, men finner inte enbart användning på jobbet utan även i hemmet. Vare sig det är för att snabbt ta notiser, signera kontrakt eller för att författa långa texter- pennorna används nästan dagligen och borde därför alltid vara inom räckhåll. På grund av den ständiga användningen är pennor så uppskattade reklamprodukter. Men en penna är inte bara en penna - det blir särskilt tydlig när när man tittar på artiklarna från Waterman. Det är svårt att slå märkets nivå på kvalitet och elegans. Pionjärerna inom området skrivverktyg tillhör de få i branschen, som fortfarande framgångsrikt består. Med sin ädla design på reservoarpennor, kulspetspennor, rollerballpennor ligger märket Waterman i lyxklass och det ser man direkt när man håller pennan framför sig, pennorna övertygar med sin franska charm och bearbetningen av ädla material. allbranded.se’s sortiment uppfyller allas drömmar. Som tillval till din reklampenna finns det en stilig presentbox, men pennorna kan även köpas helt utan låda. Den omtyckta produktserien “Hémisphère” övertygar till exempel med sin tidslösa design, som leder till att produkterna även efter flera år kommer användas med glädje och därmed skapa reklamkontakter. Den som vill satsa på en mer extravagant design borde titta närmare på modeller ur produktserien “Expert”. För den superexklusiva målgruppen passar “Collection Privée” bäst för att visa din uppskattning. allbranded.se’s tips: ta alltid hänsyn till företagets compliance reglerna vid dyra presentreklamer som dessa. När du har bestämt dig för den ideala produkten behövs det inte så mycket mer för att kunna skicka iväg beställningen. Välj färg och ange vilken slags produktmärkning som önskas. De olika tryckteknikerna hade inte kunnat vara mer varierande, men har alla en sak gemensamt och det är att kombinera modernitet och kvalitet med varan. För särskilt friska och lysande färger är tampong trycket bäst. Vid gestaltning av en personlig gravyr, som exempelvis ett namn eller ett födelsedatum är bästa valet ett lasertryck. Dessutom erbjuder vi screentryck, creentryck runt-om och doming. Efter du valt trycktekniken kan du välja tryckytan på din produkt. Även här finns det flera val. Pennlocket precis som skaftet kan snyggas till och modeller med låda kan även den förses med logotypen, motivet eller reklamtexten. Sist måste du bara välja ut mängden och skicka iväg beställningen. Om du skulle ha speciella önskningar som inte kan omsättas i online konfigurationen, så kan vi se till att uppfylla dessa i form av en specialbeställning. slå en snabb signal eller skriv ett meddelande till oss för att kunna prata om detaljerna.

WATERMAN- Ett företag med historia

Grundandet av WATERMAN går tillbaka till året 1883. En anekdot säger att den dåtida ”påfyllbara pennan” tillhörande Lewis Edson Waterman strejkade vid en kontraktsignering och att kontraktet därför inte kunde slutas. På grund av detta öde grundade Waterman ”The Ideal Pen Company”, som fyra år senare döptes om till WATERMAN. Med detta företag fick han ett genombrott: Han producerade den första reservoarpennan med regelbunden bläcktillförsel och blev så med en förebild för hela kulspetspennindustrin. Det integrerade trespåriga bläcktillförselsystemet låt han patentera. Dock detta var inte företagets enda innovation. 1935 utvecklade WATERMAN den första bläckpatronen, som också patenterades. Även idag är WATERMAN ständigt på jakt efter nya innovationer, designs och fulländelser. I dagsläget är traditionsföretaget den näst största världsomspännande kulspetspennproducenten.

Lyxiga kulspetspennor från WATERMAN

Skrivdonen från företaget WATERMAN är gedigna kvalitetsprodukter. Sedan 1967 framställs de enbart i franska Saint-Herblain vid Nantes. Denna fabrik producerar årligen 5 miljoner skrivdon, varav 70% exporteras till 110 olika länder. Sedan 120 år har företagets skrivdon visat sig ha högsta kvalitet och fantasi, vilket även gör dem effektiva som reklambärare. Den typen av lyxprodukter som hyllats flera gånger om, skapar ett särskilt intryck hos er målgrupp. Värdet går att skönja vid första anblicken och visar storslagenhet och uppskattning i dess högsta form. WATERMAN är ett internationellt kvalitetsbegrepp. Företagets tradition och detaljtrogna design övertygar med säkerhet era kunder, medarbetare och affärspartners vid speciella tillfällen!

WATERMAN- sortimentet

Nobla material, smarta linjer och ren skönhet – Det är attribut hos skrivdonen från WATERMAN. Alla produkter präglas av fransk elegans och finess. Varje skrivdon är ett raffinerat karaktärsstycke med egenartig design. Olika modeller med extravagant lackering, som tex. WATERMAN exception, Edson-modellen eller graduate-serien, kan erhållas i utsökta färger och ädla material. Därvid är dessa juveler bland skrivdonen smyckade med highlights i guld och silver, bär dels dekorativa blomaccessoarer eller gracila karo-mönster. WATERMAN vill överraska alla sinnen, för pennorna är inte bara användbara, de är prestigefulla accessoarer, so kan fungera som märkesbudbärare för ert företag. Skrivdon som pennor är i dagsläget de mest omtyckta profilprodukterna i Sverige. De används ofta, vare sig på kontoret eller i hemmet och genererar under en produktlevnadscykel enligt ASI Impression Study 5615 brand impressions. Detta spetsvärde pekar mot dess effektivitet när det gäller att skapa nya kunder och att binda gamla. Dessa skrivdon från WATERMAN är dock inte vilka kulspetspennor som helst. Med dess futuristiska utseende och franska kvalitetstatus kan profilprodukter från WATERMAN vara mer verkningsfulla än standardprodukter bland pennorna. Satsa på äkta kvalitetsprodukter för att presentera mångårigt lämpade reklamklassiker i en ädel stil. Ge ert märke därmed en innovativ och nobel inramning.

WATERMAN märkesprodukter hos allbranded.se

Med individuella märkesprodukter som reklammedel blir er reklam exklusiv. Det kastar ett annat ljus över ert företag om kunder, medarbetare eller affärspartners är värda den typen av presenter. Vid sidan av WATERMAN erbjuder vi i webbshoppen allbranded.se några andra märken: Vare sig Rasta, Parker eller BIC, allbranded.se är er tillförlitliga partner för prisvärda ströartiklar, precis som värdefulla reklampresenter med er slogan eller logga.

Läs mer
Mindre