Nyheter

Välkommen till allbranded.se's nyhetsrum

Här kan journalister och andra intresserade hitta aktuell företagsinformation, pressmeddelanden om produktnyheter samt grafiskt material för nedladdning.

24.08.2017 - allbranded öppnar webbshop i Sverige

Hamburg, 24.08.2017:
allbranded, en av Tysklands största B2B-Online-distributörer inom profilproduktvärlden driver expansionen i det europeiska utlandet framåt och öppnar nu även sin onlineshop i Sverige. Efter en intensiv förberedningsfas har företagskunder nu tillgång till ett stort sortiment med nära 20.000 individualiserbara reklam- och profilprodukter. På www.allbranded.se kan produkterna enkelt och bekvämt gestaltas och priset beräknas.
Därmed representeras organisationen från Hamburg inte bara på marknaden på hemmaplan i Tyskland utan även i 7 andra europeiska länder. Ytterligare 2 marknader i utlandet ska erövras i år.

20.000 artiklar och shopping-upplevelser för företagskunder
Precis som i de andra länderna erbjuder den svenska online shoppen på www.allbranded.se sina anspråksfulla kunder en unik digital shopping upplevelse. En tidsnära design och en klar och överskådlig navigationsstruktur, en intern sökfunktion såsom stora, högkvalitativa bilder förenklar sökningsprocessen efter den perfekta profilprodukten för kunden. I vår programmering lades det även mycket vikt på mobil “user experience”. Webbshoppen, som omsattes i responsive design, erbjuder alla besökare en framgångsrik shoppingupplevelse- oberoende varifrån eller från vilken enhet (dator, laptop, surfplatta, smartphone).
Varenda profilprodukt kan med bara några få klicks konfigureras online och bli försedd med tryck av en logotyp, foto eller motiv såsom en särskild reklamtext. Förutom vanliga enkla beställningar över webbshoppen finns även möjlighet till att ge individuellt skräddarsydda produktioner i uppdrag. Individuella önskningar behandlas då av ett erfaret projektteam i tajt samarbete med uppdragsgivaren inom ramen av vår fullständiga service.

Tillträde i utländska marknader som del av tillväxtstrategin
„Speciellt i Sverige finns det talrika anspråksfulla B2B-kunder, som lägger stor vikt på utmärkt service, det bästa tryckresultatet, personlig rådgivning via telefon på det nationella språket, snabb leverans och en stor produktportfölj. Jag är helt säker: Vi kommer med dessa framgångsfaktorer uppnå alla förväntningar i fråga om att etablera märket “allbranded” snabbt inom branschen. Öppning av webbshoppen i Sverige är det nästa stora steget i vår tillväxtstrategi, som vi med hög ambition vill förverkliga.", säger Marco Krahmer, CMO från allbranded.

Om allbranded
allbranded är din online-specialist för individualiserbara profilprodukter. Affärsidéen från allbranded är att färska upp reklamproduktsmarknaden med kreativa idéer. I allbrandeds befintliga webbshopparna i Tyskland, Österrike, Schweiz, Frankrike, Storbritannien, Spanien och Sverige hittar företagskunder ett omfattande utbud av profilprodukter, som enkelt och med få klicks kan konfigureras och beställas. Förutom det stora sortimentet av populära giveaways som pennor, lanyards, tändare, muggar, väskor, t-shirts och godisar erbjuder allbranded även kreativa reklampresenter som powerbanks, solglasögon och designsittsäckar.
allbranded jobbar dessutom med många internationellt kända märkestillverkare som exempelvis Bic, Prodir, Rastal eller också Samsonite.
Företaget satsar på en kombination av speciella tjänster, individuell kundservice och skräddarsydda specialproduktioner. Utöver det profiterar kunder speciellt utav den digitalt optimerade uppdragsutvecklingen och leveransen direkt från leverantören.
Inom kortast tid kunde en kundbas utav 2000 nöjda företag/organisationer byggas upp, där även kända märken som Reebok, Ikea, Google, Telekom, Mercedes Benz, Citroën, Nokia, Sixt, Marriott, Samsung och Microsoft är representerade.
Företaget grundades 2013 och har sitt säte i Hamburg. Efter stora framgångar i Tyskland levereras det nu även till europeiska grannländer. Det började med Österrike och Schweiz (båda 2015), Frankrike i februari 2016, Storbritannien i maj 2016, Spanien i oktober 2016, Irland i juni 2017 och Sverige i juli 2017.

Mer information hittar du på: www.allbranded.se

Presskontakt
allbranded GmbH
Waterloohain 5a
22769 Hamburg
E-Mail: vanessa@allbranded.se
Telefon: +46 (0) 8 446 863 01
Web: www.allbranded.se

Bildmaterial för kostnadsfri nedladdning

Allt grafiskt material som listas här kan du ladda ned kostnadsfritt. Du får väldigt gärna lämna feedback på våra blogginlägg eller pressmeddelanden.

Pressöversikt

I pressöversikten hittar du en liten överblick över vilka medier som för närvarande rapporterar om allbranded.se.