Vanliga frågor och svar

Har du frågor om reklamartiklar från allbranded.se? Här hittar du svaren på våra vanligaste frågor! Om du inte hittar svaret på din fråga här kan du ringa oss, så får du hjälp av vårt trevliga kompetensteam.

Erbjuder allbranded.se även produkter som inte finns i webbshoppen?

Ja. Tack vare vårt utmärkta nätverk av internationella byråer, tjänsteleverantörer och varuleverantörer kan vi erbjuda dig möjligheten att själv utforma dina profilprodukter. Det finns egentligen inga gränser för vad vi kan åstadkomma – allbranded.se kan i princip ta fram precis de produkter som du önskar. För närvarande omfattar utbudet i vår webbshop 20 000 profilprodukter. Och om du inte hittar det du söker, eller om du har ett ovanligt önskemål, så utvecklar våra reklamproduktsexperter en skräddarsydd produkt som imponerar på din målgrupp. Kontakta vårt expertteam och berätta om dina önskemål.

Hur beställer jag de kreativa profilprodukterna från allbranded.se?

Letar du efter en originell reklamprodukt som drar blickarna till sig? Vill du synliggöra din logotyp för din målgrupp? I webbshoppen på allbranded.se hittar du ett stort urval av runt 20 000 profilprodukter – som alla kan skräddarsys för ditt företag. Vi trycker din logotyp med hjälp av olika trycktekniker, prägling och lasergravyr av högsta kvalitet på pennor, nyckelband, armband, USB-minnen eller koppar och T-shirts.

Med hjälp av vår produktkonfigurator kan du enkelt skräddarsy dina profilprodukter. Välj färg, tryckalternativ och önskat antal reklamprodukter. Så var det klart!

Efter beställningen kontaktas du omgående av en personlig rådgivare.


Du kan också beställa profilprodukter med tryck på följande sätt: på telefon: 08 446 863 01 (Rådgivning och beställning: måndag–fredag 9–18) eller via e-post: kundservice@allbranded.se

Vilka betalningsmöjligheter har jag på allbranded.se?

För oss på allbranded.se är det viktigt att ditt köp går så smidigt som möjligt. Därför kan du enkelt och säkert betala för din beställning online med hjälp av banköverföring, PayPal eller kreditkort (Mastercard, VISA). Förutom de betalningssätt som vi erbjuder online kan du naturligtvis även betala på klassiskt vis med hjälp av förskottsbetalning och efter tre beställningar även via faktura. Tveka inte att höra av dig till oss om du har fler frågor.

Vad kostar frakten?

Eftersom vi vill erbjuda våra kunder utmärkt service bjuder vi på frakten vid en beställning på minst 4000 SEK – vi levererar med andra ord dina profilprodukter kostnadsfritt! Vid en beställning av produktprover lägger vi på en fraktkostnad på 150 SEK – om du sedan väljer att göra en beställning av produkten räknas denna fraktkostnad av.

Vem levererar varorna?

Våra profilprodukter levereras av det erfarna logistikföretaget UPS. På så sätt säkerställer vi att din värdefulla beställning kommer fram utan problem. I vissa fall levererar vår tillverkare produkterna direkt till dig. I sådana fall kan vi inte påverka leveransen, utan dina profilprodukter kommer då att levereras med hjälp av något annat logistikföretag.

På vilket sätt kommer min logotyp att tryckas på profilprodukterna?

Vi har sammanställt en särskild informationssida där vi presenterar de förädlings- och trycktekniker som du kan välja mellan. Här får du mer ingående information om de olika tryckteknikerna som vi använder oss av, däribland silkscreentryck, digitaltryck, tampotryck, prägling och gravyr. Tveka inte att höra av dig till oss om du har fler frågor. Det kompetenta teamet på allbranded.se hjälper dig gärna.

Vilka reklamationsmöjligheter har jag?

Om dina varor mot förmodan skulle vara skadade vid leverans eller inte uppfyller dina förväntningar, ber vi dig att omgående ta kontakt med din personliga rådgivare på allbranded.se. Tillsammans kan vi säkert hitta en enkel och snabb lösning på problemet. Det är ytterst ovanligt att vi på allbranded.se får ta emot klagomål, vilket inte minst avspeglas i vår kundnöjdhetsnivå, som är ovanligt hög med 95 % nöjda kunder.

Kan jag byta mina varor om jag inte är nöjd med beställningen?

Alla beställda produkter baseras på en produktförlaga som du själv godkänner före tillverkningen – därför är det inte möjligt att byta varorna när de väl har levererats. Du har dessutom möjlighet att beställa ett produktprov av din önskade reklamprodukt före tillverkningsstart för att få en tydligare bild av den färdiga produkten.

Kan jag trycka produktprovet?

Det är i princip möjligt att trycka produktprovet, men det är relativt dyrt eftersom det skräddarsydda produktprovet måste införlivas i en komplex produktionsprocess. I sådana fall uppstår tryckkostnader som du själv måste stå för. Om du vill ha ett produktprov med logotryck räknar vi naturligtvis av den kostnaden om du sedan väljer att göra en beställning.

Till vilka länder levererar allbranded.se?

Vi levererar våra profilprodukter inom hela Sverige. Kontakta oss gärna om du vill att dina produkter ska levereras till något annat land. Vi försöker att uppfylla dina önskemål tillsammans med dig.

Är det möjligt för mig att förvara mina varor hos er tills jag behöver dem?

På allbranded.se tillverkar vi våra produkter just-in-time och levererar dem med hjälp av dropshipping. Därför har vi inget eget lager och kan tyvärr inte förvara dina varor tills du har användning för dem. Däremot kan vi leverera dina varor på det datum som du önskar. allbranded.se erbjuder även kommissionsförsäljning, vilket innebär att vi tar hand om förvaring, montering och leverans av varorna. Kontakta gärna våra kundrådgivare.

Har allbranded.se produktkataloger?

Nej. Vårt företagskoncept går ut på att erbjuda alla våra produkter med ”all inclusive”-priser och skapa en transparent marknad för reklamprodukter. I vår digitala tidsålder kan vi bara åstadkomma detta med hjälp av vår B2B-webbshop. Om du trots allt vill använda den traditionella metoden är du välkommen att kontakta oss. Då tar vi fram en skräddarsydd presentation med kreativa produktidéer och priser som är anpassade till ditt företag. Denna service är naturligtvis helt kostnadsfri.

Kan ni hjälpa mig att hitta rätt profilprodukt för mitt företag?

Personlig rådgivning är en av våra huvuduppgifter på allbranded.se. Vårt team av erfarna och kompetenta medarbetare står till ditt förfogande. Tillsammans med dig utvecklar vi framgångsrika reklamprodukter för ditt företag. Kontakta oss och låt oss hjälpa dig att hitta rätt!

Hur skickar jag min logotyp till allbranded.se?

Det gör du enkelt och bekvämt i webbshoppen på allbranded.se! Ladda upp din logotyp med hjälp av din dator. Du kan också välja att skicka ett e-postmeddelande med ditt märke och/eller ditt claim. För bästa möjliga resultat ber vi dig att skicka dina filer i vektorformat. Exempel på vektorgrafikformat:

• Encapsulated Postscript (EPS)
• Portable Document Format (PDF)
• Scalable Vector Graphics (SVG)
• PSD (Photoshop Document)
• AI (Adobe Illustrator)