• 1

Beställ special pennor som profilprodukt redan idag på allbranded.se

Är ni på jakt efter originella profilprodukter för era kunder eller affärspartners? Då har ni hamnat precis rätt här hos oss på allbranded.se. I vår webbutik har ni den exklusiva möjligheten att trycka högkvalitativa och eleganta specialpennor i många olika variationer och helt enligt era personliga idéer och önskemål. Våra specialpennor passar perfekt som giveaways på olika evenemang och lämnar därmed ett varaktigt intryck.

Pennor Special som profilprodukt

Med 5615 brand impressions i en produktlevnadscykel genererar kulspetspennor flest blickkontakter med ert märke. De blir oftare uppmärksammande eftersom de används så ofta och med dem även reklamtillämpningen. Ingen tvekan att Sverige är enigt: Kulspetspennor är det mest omtyckta reklammedlet och har ett stort försprång framför reklamklassiker som väskor, almanackor och T-shirts. De entusiasmerar gammal som ung, i yrkeslivet och i hemmet, samt skapar därmed en enorm reklameffekt som ert företag profiterar av. Uppstår brand impressions så stiger er bekanthet och nya kunder kan lättare attraheras. Till och med i internationella jämförelser så står kulspetspennor på första plats – denna reklamframgång fungerar även utan problem internationellt. Inte för inte är kulspetspennor de mest beställda profilprodukterna i vår tid. Sedan sent femtiotal har de hävdat sig som reklamklassiker. Även en äkta klassiker kan dock stå för överraskningar: Pennor Special från allbranded.se är en helt annan typ av kulspetspenna i form av reklammedel. Låt er övertygas av mångfalden inom denna kategori – oföreställbara produkter väntar på er.

Roliga gadgets: Olika varianter av pennor special

Mångfalden bland pennor Special är enorm. De mest skilda funktioner kan kombineras med den klassiska profilprodukten och så med omforma den till en originell reklambärare. Naturligtvis är kulspetspennor användbara och framgångsrika som reklammedel. Deras reklameffekt och nytta kan dock lätt utvidgas med hjälp av dess speciella funktioner. I sortimentet i webbshopen allbranded.se hittar ni bland annat kulspetspennor med integrerade överstrykningspennor, vilka era medarbetare perfekt kan ta emot under nästa möte. Likaså blir antalet skrivinstrument förstorat med de mångfärgade pennorna Special. Vare sig tvåfärgad eller fyrfärgad, hos allbranded.se kan kulspetspennor skriva mer än bara svart och blått! En modern highlight ur denna kategori är kulspetspennan med QR-Code som tryckknapp. Anslut er till den digitala trenden med pennor Special och visa er online-närvaro med denna materiella reklambärare. Likaså kan vi integrera laserpointer och bildskärmsrengörare som arbetsmaterial i pennor Special. Även knasiga kombinationer med förstoringsglas eller kulspetspennor med integrerad fickkniv kan individualiseras med er logga i online-shopen. På jobbet, på universitet eller hemma kan er målgrupp effektivt använda dessa kulspetspennor och kommer tack vare er individuellt tryckta företagslogga och reklamordspråk att minnas er.

Personliga pennor Special för kunder, medarbetare och affärspartners

I sig lämpar sig kulspetspennor till olika reklamåtgärder. Billiga modeller tjänar som ströartiklar på mässor och tillställningar och delas ut bland besökarna. Märkesprodukter från Waterman eller Prodir, som metallpennor är särskilt bra presenter till er målgrupp vid påsk, födelsedagar eller jul. Pennor Special är på grund av det stora prisspannet beroende på integrerat specialföremål lämpliga vid olika tillfällen. Så kan den jämförelsevist billiga kulspetspennan med integrerad markeringspenna ligga i er mäss-monter eller bifogas med informationsmaterialet. På samma sätt är det möjligt att dela ut dessa giveaways till deltagare på konferenser för att erbjuda en fantastisk arbetskomfort med hjälp av 2-i-1-produkten. Som värdefull present, vilket är ett uttryck för uppskattning, rekommenderar vi exklusiva reservoarpennor från Waterman, som genom sin kvalitet och förstklassiga bearbetning är en absolut sällsynthet i kulspetspenna-segmentet. En vidare användningsmöjlighet som vi inte vill att ni missar, är användningen av pennor Special som in- eller onpack. Ett föreställbart scenario vore följande: Som elektronikaffär kan ni vi köpet av en tablet dela ut kulspetspennor med integrerad touchpen eller som bokhandel kan ni bifoga dessa annorlunda reklambärare med era e-books. Kulspetspennor och framför allt pennor Special är ett helt igenom individuellt och tilltalande sätt att skänka profilprodukter till era kunder och affärspartners som litet tack samt trevligt uppmärksammande. Inga andra reklampresenter är så praktiskt och vardagligt användbara som fantastiska pennor Special. Era kunder, affärspartners och alla, som erhåller dessa profilprodukter, kommer att vara mer än tacksamma. För individuella användningsområden i relation till ert företag och den valda pennan, rådgör vi gärna med er. Så med kan ni idealt ge de originella profilprodukterna en plats på arenan.

Individualisera snabbt och enkelt med allbranded.se

Kulspetspennor Special är visserligen väldigt uppseendeväckande, dock hänvisar inte direkt till ert märke. Därför lägger vi på allbranded.se stort värde vid att individualisera er profilprodukt. Gestaltad med er corporate design i dess företagsfärger och med en företagsspecifik reklamplacering, skapas snabbt och enkelt igenkännings- och minnesvärde för ert företag. Så kan företag, produkter och tjänster företrädas passande i det offentliga rummet. Med allbranded.se väljer ni en tillförlitlig partner med kärlek till detaljerna. Ge oss i uppdrag att gestalta, framställa och leverera era pennor Special som originella ströartiklar och annorlunda reklampresent för kunder, medarbetare och affärspartners!

Läs mer
Mindre