Promenadparaplyer från allbranded.se kan på ett enkelt sätt göras till autentiska profilprodukter

Med allbranded.se skapar du promenadparaplyer som blir roliga företagspresenter. Reklamen blir effektiv när den överraskande dyker upp i vardagen och låter kunderna associera den med något positivt. Det innebär att din profilprodukt i bästa fall också fyller en praktisk funktion. När det regnar kommer dina kunder och affärspartners med andra ord glädja sig åt denna giveaway och mer än gärna använda den. I webbshoppen på allbranded.se kan du hitta det optimala promenadparaplyet. Med hjälp av attraktiva färger förmedlar din logotyp eller din reklamtext trygghet och säkerhet. Och det är något som har positiv inverkan på ditt företag.

PROMENADPARAPLYER SOM KREATIV PROFILPRODUKT

Regn är inget mer än regn. Högst på topplistan av de mest regnrika städerna i Sverige ligger Mollsjönäs. Här föll det 1158 millimeter nederbörd 2016, medan det kommer ca 961 millimeter från himlen i Borås. I Stockholm finns det i genomsnitt 150 dagar med nederbörd varje år med en nederbörd på ca. 500 millimeter per år. Paraplyer tillhör alltså till de mest använda accessoarerna för både unga och gamla. Särskilt omtyckta är de så kallade promenadparaplyerna, vilka även har identifierats vara en uppmärksamhetsstark bärare av reklambudskap av den reklamdrivande företagsvärlden.

PROMENADPARAPLYER – KLASSIKERN BLAND PARAPLYEN

I'm singing in the rain... Med promenadparaplyer från allbranded.se blir promenaden i regnet ett nöje. Promenadparaplyer, även ofta kallade käpparaplyer, sticker ut med sitt eleganta yttre. Det stora paraplytaket erbjuder tillräckligt med plats för att skydda 2 personer från regn, hagel och snö. Genom den gedigna bearbetningen är paraplyerna å ena sidan lättviktiga, å andra sidan robusta och därmed långlivade. Vi har sammanställt de mest omtyckta varianterna för er i vår online shop. Sortimentet sträcker sig från promenadparaplyer med rakt eller snett trähandtag, till varianter med ett fiberglas-hölje eller promenadparaplyer utav aluminium. Naturligtvis erbjuder vi flertaliga färger, så att ert reklamparaply verkligen blir en riktig blickfångare.

PROMENADPARAPLYER GLÄNSER SOM PROFILPRODUKT

Reklam måste sticka ut. Så mycket är säkert. Men inte varje profilprodukt lämpar sig för varje reklambudskap. I tider av stort reklamtryck är det viktigt att utmärka sig från massan och att sticka ut. Med promenadparaplyer är det möjligt. Detta eftersom promenadparaplyer förenar två viktiga aspekter: å ena sidan är de praktiska och används av denna anledning ofta och väldigt gärna. Å andra sidan erbjuder dessa reklamparaplyer en stor yta, där loggan eller slogan optimalt kan komma till uttryck. Använd promenadparaplyer för att göra ert märke mer känt, marknadsföra nya produkter och för att hänvisa till olika typer av service. Som profilprodukt lämpar de sig i lika stor utsträckning för att vinna nya kunder som för att belöna medarbetare. Branschöverskridande kan promenadparaplyer även delas ut på mässor, under konserter eller på point of sales. Mottagarna kommer helt säkert att använda dessa gedigna samt praktiska profilprodukter och därmed vara märkesbudbärare för ert företag.

PROMENADPARAPLYER MED TRYCKT LOGGA

Varje dag kommer vi i kontakt med ett oöversiktligt antal loggor och claims. Vid denna intrycksöversvämning blir uppfattningsförmågan reducerad och begränsar sig till budskap som på ett eller annat vis utmärker sig. Promenadparaplyernas tak består av nylon eller polyester och är därför mycket lämpligt för tryck. Det prefererade tryckförfarandet är här till stor del seri- och transfertryck. Beroende på val av färg så blir er logga iscensatt på ett diskret eller pregnant sätt.

KÖPA REKLAM-PROMENADPRARPLYER HOS ALLBRANDED.SE

Med de individuella promenadparaplyerna är ruskvädret passé och ert företag presenterar sig på ett utmärkt sätt för er målgrupp. I vår online shop kan ni helt enkelt konfigurera promenadparaplyer i enlighet med era önskningar. Ange helt enkelt färg, mängd och reklamutformning. Priset kalkyleras direkt. Väldigt gärna skickar vi er ett test-exemplar. Reklamproffsen från allbranded.se stödjer er naturligtvis vid beslutsfattandet.

Läs mer
Mindre