Pennor från märker Parker med reklamtryck

Pennor från märket Parker kan med fördel användas som reklamprodukter med tryck för att stärka företagsimagen. Det är helt klart en smart idé. Eftersom: Kulspetspennor av traditionsmärket Parker kännetecknas av en tidslös klassisk design, en högkvalitativ bearbetning och otrolig skrivkänsla och är därmed ideala profilprodukter för företag. Parker kulspetspennor är därmed och på grund av sin höga vardagsanvändning praktiska följeslagare i skolor, universitet, yrken och vardagen. Vid hög användning genererar Parker pennor talrika synkontakter under sin livslängd med din logotyp eller din reklam på. Vi på allbranded.se erbjuder ett stort portfolio av olika modeller som vi självklart kan trycka på. Du kan välja mellan allt från blått och svart bläck till reservoarpennor. Alla har en sak gemensamt: de är exklusiva och det attributet färgas även av på ditt företag. Till exempel kan du ge dina käraste kunder en ädel Parker kulspetspenna med tryck- eller vridmekanism med din logotyp diskret ingraverat på metallklippen. Till bästsäljarna räknas även modellerna Parker Urban, Parker Jotter och Parker Sonnet i silver eller lack med guldig beläggning. Eller varför inte en exklusiv reservoarpenna med personligt gravyr i elegant presentförpackning för dina affärspartners (självklart med hänsyn till compliance regeln)? Men hur hamnar din logga på skrivverktygen och vilka tryckteknologier kan vi erbjuda? Består en del av höljen av t.ex. plast kan din logga eller text placeras med flerfärgade tampongtryck eller screentryck. För att få den mest exklusiva känslan på din kulspetspenna, reservoarpennan, rollerballpennan & Co rekommenderar vi lasergravyren, som diskret sätter din logotyp i scen. Som du ser så är inte bara Parker ett märke av otroliga skrivartiklar utan du har även allbranded.se som erfaren partner vid din sida, som framgångsrikt omsätter din reklamkampanj. Ge bort profilprodukter från det här märket som symbol för värdeskattning av dina kunder, medarbetare eller affärspartners. Utnyttja Parkers märkesnamn och låt dess kvalité tala för ditt företag!

Parker – Ett märke med kultstatus

Parker Pen Company grundades 1888 av uppfinnaren och industrimannen George Safford Parker i Janesville, Wisconsin. Han var tidigare säljare av John-Holland-reservoarpennor och väldigt otillfredsställd med den undanträngda bläckpennas bläckbehållare. Därur uppstod ett enkelt men ambitiöst mål, att skaffa ett bättre skrivdon och att revolutionera marknaden. Hans konstruktion patenterades ett år senare och sammanställdes i samarbete med en juvelerare. Senare belönades hans arbeten med olika priser, bland annat Fashion Academy Award. En speciell modell i Parker-sortimentet är Jotter-pennan. Sedan 1954 har den sålts i över 750 miljoner exemplar. På den tiden marknadsfördes det att denna modell kunde utstå en belastning på 180kg, samt kunde skriva fem gånger så länge som andra reservoarpennor. Även idag satsar Parker på ett aktivt intresse vad gäller teknologi. Med detta märke väljer ni ett företag för ert reklambudskap som står för dynamik och kvalitet utan kompromisser.

Profilprodukter från Parker

Parker-produkterna förkroppsligar mer än 100 års tradition i kategorin skrivdon. Vare sig det är den omtyckta Jotter-pennan eller Vector-modellen i sin minimalistiska form. Parker står för handverkskonst och skrivglädje. Kulspetspennor, rollerball och pennsets från Parker är långlivade och stilrena. Som reklammedel erbjuder de äkta mervärde för er målgrupp och präglar genom en regelbunden användning in ert märke i era kunders, medarbetares eller affärspartners minnen. Oberoende av målgrupp så uttrycker dessa produkter högsta uppskattning, de härstammar ju från ett renommerat företag. Skrivdon från Parker prövas omsorgsfullt vid varje färdigställning, därmed präglas de av perfektion från företagspassion. Dessa reklammedel går i samma led som visionen 1888, att skapa bättre skrivdon. Parker Pen Company satsar därför kontinuerligt på modiga innovationer och erbjuder de ädla skrivdonen i olika former och färger.

Använda pennor Parker som profilprodukt

Att framställa en av dessa gedigna kulspetspennor kräver inte bara erfarenhet, även teknisk kompetens och finess i mekanisk design är nödvändiga för att producera märkes-kulspetspennan. Dessa profilprodukter talar med dess värde för ert företag. Som reklampresent med tryck eller gravering kan pennor Parker användas på födelsedagar eller högtider som påsk och jul. En enskild prägling med mottagarens namn gör denna reklambärare till en alldeles särskild present, som inte uppfattas som reklam. Parkers produkter är mer än reklam. De är uppmärksamhet i materiell form, som ni kan skänka era kunder samt medarbetare.

Märkets överföringskraft

Profilprodukter från Parker är märkesprodukter. De presenterar sig å sin sida även utan en individualisering av ett märke. Trots detta kan de tala för ert företag och ert märke, till och med mer framgångsrikt än produkter utan ett namn bakom. Det magiska ordet heter ”märkesöverföring”. Värden och ideal som står bakom det producerade märket överförs även på det presenterade märket. Så kan ur offentlig betraktelse profilprodukter med er logga från företaget Parker, som representerar kvalitet och innovation, överföra samma attribut till ert företag, era tjänster och era produkter. Ert företags image kan omedelbart påverkas av ert val av profilprodukt. Därför är märkesartiklar i detta sammanhang väldigt viktigt. I webbshopen allbranded.se hittar ni olika kulspetspennmärken som Waterman eller Prodir, vars produkter kan gestaltas helt efter era önskningar och motsvarande er corporate design. Hitta redan nu er ideala reklambärare i b2b webbshopen från allbranded.se.

Läs mer
Mindre