Notisblock med tryck: billigt – online – snabbt

Notisblock med tryckt företagslogotyp förmedlar ditt reklambudskap under lång tid. De praktiska klisterlapparna gör att ditt företagsnamn ständigt är synligt på kontoret eller hemma. Men det är inte bara den stora dagliga användningen som gör notisblocken till en populär och välanvänd reklamprodukt – även det billiga priset och den snabba leveranstiden talar för de små etiketterna som ofta klistras fast på bildskärmar, skrivbord, dörrkarmar och kylskåp. Som enkelt minnesstöd eller för att förmedla viktig information – de små klisterlapparna med reklamtryck kommer till användning i många situationer. Till exempel används de självhäftande papperslapparna på arbetsplatsen för att upplysa kollegor om att någon har sökt dem eller för att meddela att ett möte har blivit flyttat. De färgglada reklamlapparna kan även prydas av roliga slogans eller reklam för fester, korta påminnelser om vad som behöver handlas samt uppgifter om möten, events eller seminarier. Därför hör de tryckta notisblocken tveklöst till de mest framgångsrika reklamartiklarna på allbranded.se – du kan beställa dem även i små upplagor och de finns naturligtvis i utmärkt tryckkvalitet, förstklassigt material, flera olika former och de kan även fås på återvunnet papper. För din reklamkampanj tar vi också gärna fram individuella, specialtillverkade notisblock med logotryck, helt enligt dina önskemål. Ring oss eller skicka en digital notis – vi hjälper dig gärna.

Notisblock som profilprodukt hos allbranded.se

Med praktiska kontorsprodukter från allbranded.se förmedlar ni kunder, affärspartners och kollegor inte bara er tacksamhet, utan lämnar även efter er ett bestående intryck. Underskatta inte de mångsidiga användningsområdena för de små kontorsprodukterna. Med snabba makeringshänvisningar i arbetsmaterialet, viktiga deadlines på datorn eller enkla randnoteringar till olika kunder, så hjälper de små post-it-lapparna till att hantera samtliga uppdrag – alltid närvarande: Ert märke i form av logga eller slogan är tryck på notisblocket från webbshoppen allbranded.se.

Skäl för att använda post-it-lappar med tryck

  • I kontorsvardagen, på universitet eller i hemmet så verkar de små påminnelsestöden för ett effektivt organisationssystem och gör att ert märke syns på grund av den regelmässiga användningen
  • Bestående närvaro av ert märke i kunders, medarbetares eller affärspartners omgivning, då notisblocken används under en längre tid och gör uppmärksammad reklam med ert tryck
  • Alla post-it-notiser kan individualiseras med ert företags färger och är därför perfekta representanter för ert märke – Igenkänningsvärdet och bekantheten stiger!
  • På grund av deras låga styckpriser så är notisblock ideala ströartiklar och har ett väldigt lågt pris per tusen kontakter!
  • Genom ert märkes närvaro på notisblocken så lockar ni inte bara till er nya kunder, utan stimulerar även den kontinuerliga relationen med era medarbetare, kunder eller andra kontakter.

Notisblock i er corporate design

I webbshoppen allbranded.se för profilprodukter hittar ni ett stort sortiment av individuella notisblock anpassade efter era behov. Vid sidan av de klassiska post-it-lapparna erbjuder vi många unika och praktiska notisblock för att optimera era märkesbudbärares kontorsvardag. Varje flitig student känner till den betydelsefulla användningen av den lilla hjälparen. Snabbt en markering i lagtexten, viktiga tips inför provet eller som strukturering av ett skript – Användningsområden finns det många av. Med vårt eleganta tampongtryck kan ni gestalta varje enskilt notisblock i enlighet med ert företags corporate design, för att öka ert igenkänningsvärde. För särskilda åtaganden erbjuder vi er naturligtvis de passande reklamnotisblocken. Vare sig läkarpraktiker, lägenhetsägare eller hantverkarfirma – vi gör tryck enligt era förutbestämda mönster och föreskrifter. Så med har ni de ideala förtrycken för att boka in möten, väsentliga överenskommelser eller ytterligare informationer för att ledsaga kunder. Fulländat tillsammans med er branding så får ni den önskade uppmärksamheten och hamnar dagligen i presentmottagarens synfält.

Notisblock med er logga – Tips från allbranded.se

  • De billiga notisblocken är ideala ströartiklar för en stor målgrupp vid events, på konferenser eller mässor och uppnår så med en uppseendeväckande bekanthetshöjning av ert företag
  • Uppseendeväckande varianter av notisblocken i bokmärkesformat eller med en förpackning av äkta körsbärsträ är särskilt iögonfallande, de ger er reklam stor uppmärksamhet och används gärna
  • En stark rekommendation är de individuella notisblocken som reklampresenter till elever och studenter, som med hjälp av kontorsutensilier skriver ner lärandeframsteg och strukturerar sitt arbete
  • Var noggrann med att ert notisblock vid valet av tryckt logga motsvarar förväntningarna hos er målgrupp och samtidigt skapas i enlighet med er corporate design - Vissa notisblock kan produceras i specialform av oss från och med en viss mängd och så med representera ert märke ännu mer iögonfallande.

Använd notisbock som framgångsrika giveaways

Vem är inte bekant med kontorets vardagsstress? Möten måste bokas, kunder måste tillfredsställas och viktiga frister måste hållas. Den som vill behålla överblicken, behöver framför allt ett effektivt organisationssystem för sitt arbetsmaterial. Färgglada notisblock hjälper till att skapa ordning i skrivbordskaoset och att försköna den trista kontorsvardagen på ett framgångsrikt sätt med angenäma färgglimtar – och det passar inte längre enbart in på de kvinnliga medarbetarna. Vare sig det rör sig om stora tillställningar, konferenser eller vid den direkta kundkontakten – Notisblock är väl sedda. Vardagsföljeslagare på kontor och i förvaltning. Med den händiga universalboxen från allbranded.se har kaoset ingen chans mer i framtiden. Vi rekommenderar att erbjuda de individuella profilprodukterna som ströartiklar vid ert mässtånd. Nya kunder kommer att glädjas över färgglada giveaways och tillämpa er logga på allt sitt arbetsmaterial – därmed blir ni ihågkommen.

Gestalta notisblock med tryckt logga som reklammedel

Beroende på notisblockens material så möjliggör vi olika typer av förädlingstekniker, som till exempel ett färgglatt tryck eller en präglad gravering. Med seritryck kan ni välja upp till fyra färger från er corporate design, för att representera ert företag verklighetsnära och för att värna om ett högt igenkänningsvärde. Vid sidan av det enkla trycket är även en prägling möjlig, för att individualisera notisblocken med er logga – dessa varianter är särskilt ädla och uppseendeväckande. Tryck inte enbart er logga på notisblocken! Även er slogan, ert telefonummer, en webblink, eller en bild ni valt lämpar sig som reklam, så länge som det framgår att ert företag är utgångspunkten för reklammedlet.

Individuella notisblock från allbranded.se.

Er företagslogga ska i framtiden tryckas individuellt för era kunder i kontorsvardagen. Fastna i er målgrupps minne och bruka de användbara profilprodukterna för er marknadsföringskampanj. Vid frågor angående färg och form står gärna en av våra erfarna allbarnded.se- medarbetare till förfogande, så att ingenting mer står i vägen för er framgång vad gäller marknadsföring!

Läs mer
Mindre