• 1

Armband och wristbands gestaltas med individuellt tryck på allbranded.se

Tryck din logotyp på armband – den perfekta iögonfallande men ändå autentiska reklamplaceringen. De färgglada armbanden hör till de mest omtyckta trendiga profilprodukterna och används idag av de yngre målgruppperna som snygga modeaccessoarer. Det är speciellt de många användningsmöjligheterna som gör armbanden så intressanta ur marknadsförings- och reklamsynpunkt. Till exempel bär VIP-personer armbanden som entréarmband eller all inclusive-band kring handleden. Armbanden ges gärna bort som giveaway till slutkunder på mässor, festivaler och andra event. Även vid kongresser, konferenser och liknande företagsevenemang bär deltagarna ofta de snygga kontrollarmbanden. I webbshoppen på allbranded.se hittar du förutom de förstklassiga unisex-silikonarmbanden även armband i form av moderiktiga accessoarer i många olika utföranden, till exempel gummiband, sportarmband, polyesterarmband, reflexarmband med snapfunktion och läderarmband. Bland de mest sålda armbanden på allbranded.se hittar du de mycket hudvänliga och billiga silikonarmbanden som är sköna att ha på sig och är rep-, värme- och vattentåliga och därför kan användas länge av mottagaren. Självklart kan vi trycka din logotyp, ett foto eller ett reklambudskap på silikonarmbanden och därmed förvandla dem till iögonfallande reklamarmband med hög igenkänningsfaktor. Vid utformningen av dina individuella profilprodukter använder vi oss av toppmoderna trycktekniker. Vi sätter din reklam i fokus i enlighet med dina önskemål, oavsett om du vill ha ett diskret silkscreentryck eller iögonfallande design med präglad/stansad text och haptisk design. Som exklusiv presentreklam passar de moderna och förstklassiga USB-armbanden med integrerat USB-minne och armbanden med UV-testare perfekt. Utforma och beställ armbanden med din slogan, din logotyp eller något annat motiv online på allbranded.se. Armbanden med tryck levereras i en individuell presentförpackning och är den idealiska reklampresenten vid födelsedagar eller till jul. Så överraskar du dina kunder, medarbetare och affärspartners! Är du på jakt efter något mer – reklam med wow-faktor? Vi utformar gärna ett specialtillverkat armband med logotryck enligt dina önskemål. Dela enkelt med dig av dina önskemål, idéer och krav i ett personligt samtal med oss. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Armbandet som profilprodukt: Hur allting började

Armband är smyckesföremål som bärs kring handleden. Idén med armband går tillbaka till mänsklighetens början. Redan under gamla stenåldern var de enkla och flerdelade smyckena väldigt omtyckta. Armsmycket bestod från början främst av bearbetade organiska material som djurtänder eller bärnsten. Framför allt präglades produktionen av armband av bearbetning av metallerna koppar och brons. Dock armband har inte alltid betraktats som smycken och prydnader. De användes även för skydd och som skyddsbilder. För de keltiska stammarna var arm- och armledsband kännetecken inom adeln och uttryck för maktpositioner. Idag är vristband alltmer populära reklamklassiker. Många av armbandsmodellerna i webbshopen allbranded.se har en modern touch, som gör att det lätt glöms bort att det rör sig om armband som kan härledas till mänsklighetens tidiga tidsåldrar. Som profilprodukt är armband tack vare sin estetik och sin nytta ytterst effektiva.

Vristbandet som ultimat modeaccessoar för er målgrupp

Redan under antiken och medelåldern markerade silver- och metallarmband med pärlor eller ädelstenar bärarens rikedom. Idag bärs de som trendiga accessoarer passande till skärp, skor eller andra klädesplagg eller sparas som souvenir. Dessutom är smycken en omtyckt present till födelsedagen eller jul. Trenden med att trycka armband/ vristband utav silikon började med en speciell aktion. Året 2004 bar proffscyklisten Lance Armstrong ett lysande gult vristband med texten ”Livestrong” under Tour de France. Detta var inte enbart en presentation av hans levnadsfilosofi, utan visade även på Armstrongs kamp emot cancern. Det hjälpte honom att utstå hans sjukdom. Världen över solidariserade diverse kändisar med Armstrong. I spåren av detta såldes 70 miljoner silikonarmband och insatserna gick till att stödja cancersjuka människor. Reklamgörande företag insåg därpå silikonarmbandens värde för dem. Armbanden är moderna även nu. Deras huvudfunktion är det att presentera statements. Om det då inte även lämpar sig för ert reklambudskap… Följ trenden ni med och tryck våra högt kvalitativa armband med er företagslogga. Tack vare de sprakande färgerna är de riktiga blickfångare.

Individualisering av armband och vristband

Individualiseringen av era reklammedel är en väldigt viktig process vad gäller reklameffekten. Förädla till varje pris vristbanden med er logga, slogan eller ett kampangorienterat reklambudskap. Gestaltningen av armband i er företagslook, i enlighet med er corporate design sker hos allbranded.se tex. med seritryck, tampongtryck, prägling eller stämpling. Beroende på era önskningar så kan det uppstå en personlig märkesbudbärare av ert trendiga armband.

Inget event utan vristband med logga

En särskild användning för våra individuella reklambärare är events. Här spelar armband inte bara en trendig roll. De tjänar även organisatoriska ändamål. Så med kan reklambanden användas som entréband med ett för ert företag lämpligt tryck. Märk era besökare med individuella band. Genom en bred spridning på mässor och som alternativ till lanyards utgör reklamband alltså ett prisvärt ackrediteringstool. Med uppseendeväckande färger efter ett lyckat event blir ni ofta en lång tid framåt hållna under armarna av många människor på grund av armbandens trendiga extranytta och de positiva associationerna med tillställningen. Därigenom blir ert reklambudskap långfristigt kommunicerat i bärarens omgivning och ert företag förankras beständigt i bärarens, dennes vänner och familjs minne.

Reklamtrend: Det individuella USB- armbandet

Bland våra armband hittar ni vissa kreativa produkter, som inte bara lämpar sig på mässor och events, utan även som värdefulla reklampresenter. En särskild highlight i den digitala tidsåldern torde därvid vara våra USB- armband. Här handlar det om ett syntetarmband som kan färgas i enlighet med er corporate design. I detta är ett USB-minne integrerat. Det går alltså att se USB- armbandet som ett bärbart minne, som entydigt är skyddad från förlust. Fastsatt på handleden är USB-minnet alltid inom räckhåll och en omtyckt accessoar i arbets- eller studentlivet. Nyttan av denna produkt är idag oerhörd. I och med den regelbundna användningen präglas reklamtillämpningen in i minnet på er målgrupp. Ge bort USB-minnet vid nyprodukts-etablering eller på konferenser. Särskilt kreativ: Spara redan innan utdelningen av de individuella profilprodukterna filer på USB-armbandet med foton eller presentationer som passar tillfället. Så sörjer ni för överraskningar till kunder, medarbetare och affärspartners.

Stor mångfald bland armbanden

I webbshopen allbranded.se hittar ni runt 50 olika armband i storlekarna ”mini” till ”max”. Många av vristbanden är ”snap- armband” som kan ”snapas” fast runt armleden och som bereder många barn stor glädje. Motsvarande finns flera modeller i sprakande färger som framför allt tilltalar yngre barn. I webbshopen allbranded.se väntar flera ytterligare varianter av armband på er. Ni kan individualisera de moderna balance-armbanden hos oss som reklammedel. De ska stärka kroppens energifält och därmed stödja dess funktioner. Utöver det erbjuder vi innovativa armband med UV- tester. De mäter UV-strålningen i bärarens omgivning och tjänar som skydd. Oavsett vilket vristband ni bestämmer er för så glädjs vårt kompetenta serviceteam på allbranded.se över att hjälpa er med gestaltning, beställning och spridning av dessa originella reklampresenter.

Läs mer
Mindre