Medarbetarpresent visar uppmärksamhet

Om du vill glädja dina medarbetare med små medel eller se till att varje ny medarbetare får sin egen, skräddarsydda kontorsmugg för morgon- eller eftermiddagskaffet, kan vi på allbranded.se hjälpa dig. Hitta rätt medarbetarpresent för att visa ditt team uppskattning. Det präglar arbetsklimatet och främjar dina medarbetares integritet. Läs mer om hur du hittar passande medarbetarpresenter och vilka alternativ du kan välja mellan.

Fördelarna med medarbetarpresenter för ditt företag

Gott arbete ska belönas! Medarbetarpresenter är inte bara ett bra sätt att visa dina medarbetare uppskattning för deras arbete, det främjar även motivationen på lång sikt. Det är inte bara de teamkollegor som får medarbetarpresenter som blir motiverade, utan även resten av din personal. Detta främjar naturligtvis dig och ditt företag på lång sikt. En behaglig och engagerad stämning mellan kollegorna är A och O för ett framgångsrikt företag. Men vilken sorts present lämpar sig för en engagerad medarbetare? Ett riktmärke bör vara att man i det här sammanhanget försöker behålla balansen mellan personligt och professionellt. Vårt tips: En present som är användbar men samtidigt estetiskt tilltalande. Ge inte bort en blyertspenna eller en pennvässare. Hitta en medarbetarpresent som är som skräddarsydd för medarbetaren samtidigt som den påminner honom eller henne om din uppskattning för det goda arbetet.

Hitta profilprodukter att skräddarsy på allbranded.se

Medarbetarpresenter gör att dina medarbetare känner sig uppskattade och du visar att deras goda arbete inte går dig obemärkt förbi. Den som anser sig ha goda teamledarkvaliteter ser till att uppmärksamma sina medarbetare då och då med små tecken på uppskattning. Då passar skräddarsydda medarbetarpresenter perfekt. Vad sägs därför om en reklamprodukt där inte bara företagets namn står med, utan även medarbetarens namn? För den trogna, alltid lika hjälpsamma assistenten passar det kanske bra med en skräddarsydd musplatta? Eller vad sägs om en snygg och samtidigt skräddarsydd kak- eller godisburk att förvara sötsaker i för stressiga stunder? Om du letar efter en present till månadens medarbetare bör du välja något originellt och personligt! Om du istället ger bort exempelvis ett pennset riskerar du att gå miste om den önskvärda reaktionen eftersom mottagaren kan känna att det inte ligger någon riktig tanke bakom din present. Ditt team förtjänar bättre än så!

Visa uppskattning vid födelsedagar eller av andra skäl

Det är inte bara för att belöna dina medarbetare för ett gott arbete som du kan ge bort små presenter. Många företagare lägger stort värde i att se till att deras medarbetare identifierar sig med företaget redan från dag ett. I ett opersonligt kontorslandskap kan detta vara svårare. Små medarbetarpresenter, giveaways eller andra reklamartiklar kan bidra till att skapa en relation mellan medarbetaren och företaget. Det är därför en utmärkt idé att ge bort medarbetarpresenter vid födelsedagar, företagsjubiléer eller andra tillfällen, så att dessa presenter alltid förknippas med ditt företag. Tryck din företagslogotyp på olika sorters sötsaker eller beställ ett helt set med kaffemuggar med logotryck för hela teamet. Även skräddarsydda nyckelringar för kontorsnycklarna är bra presenter. Oavsett vilken sorts medarbetarpresent du bestämmer dig för så finns det enorma möjligheter om du vill visa din personal uppskattning.

Var bara noga med att de valda produkterna håller hög kvalitet. Du vill att dina medarbetare ska känna sig uppskattade, och det fungerar inte om du ger dem presenter av dålig kvalitet som måste slängas efter kort tid.

Ett fantastiskt utbud och många idéer

I webbshoppen på allbranded.se hittar du snabbt och enkelt kreativa idéer på temat medarbetarpresenter. Välj från ett noga utvalt och unikt sortiment med allt från skräddarsydda paraplyer och snygga jutepåsar med logotryck till termosmuggar med tryck och ädla powerbanks med gravyr - i webbshoppen allbranded.se hittar du garanterad något. Tryck din företagslogotyp eller ett namn med förstklassig tryckteknik på medarbetarpresenter, reklammedel eller giveaways och visa vad som är viktigt för dig. Hela din personal kommer att sätta värde på att du emellanåt visar din uppskattning med hjälp av små medarbetarpresenter med tryck.

Läs mer
Mindre