Termosar med tryck på allbranded.se

Termosar med logotryck är vanliga som profilprodukter eftersom de har en långvarig effekt på människors medvetenhet om företagets image. Den praktiska användningen och den höga kvaliteten gör termosarna från allbranded.se till omtyckta vardagsföremål för fritid, sport och hemmet, eller för kontoret. Isoleringen med dubbla väggar håller kaffe, varm choklad, te och glögg varm i flera timmar. Saft, iste, lemonad och vatten håller den isolerade termosen istället behagligt kyld. En annan fördel är att termosarna håller helt tätt och förhindrar läckage. Och det bästa av allt: Ditt företag finns ständigt representerat – varje gång någon tar i termosen dras blicken automatiskt till din logotyp, ditt foto, ditt motiv eller din reklamtext. Genom den frekventa och långvariga användningen sprids ditt budskap till många och du får en hög reklameffekt till en jämförelsevis låg kostnad. I webbshoppen på allbranded.se kan du utforma din individuella reklamtermos med tryck. Vakuumisolerade termosar med trycklock och vridlock passar perfekt som giveaways, liksom våra varianter med tryckkork och skruvkork. Eller vad sägs om en förstklassig termos i rostfritt stål med dubbla väggar och integrerad mugg i locket och ergonomisk enhandstryckknapp som stängs automatiskt när locket skruvas tillbaka på termosen? De isolerade designertermosarna Wave och Brisbane är riktiga Eye Catchers som drar till sig blickarna med sin färgglada design i rostfritt stål. I vår webbshop hittar du naturligtvis även ett stort utbud av storlekar – vi har termosar som rymmer 500 ml, 750 ml och 1 000 ml. Du vill ha det lite mindre? Då är våra läckagesäkra termosmuggar som rymmer 400ml det rätta alternativet. Även när det gäller förädlingen erbjuder vi olika tryckmöjligheter. Beroende på material trycker vi våra termosar i upp till fyra färger med hjälp av färgprägling och tampotryck. Termosar i rostfritt stål graverar vi efter dina önskemål och utformar ditt reklambudskap på ett sätt som står ut. När du vill ha något unikt för din reklamkampanj rekommenderar vi våra specialtillverkade profilprodukter. Den graverade termosen som är skräddarsydd med din Corporate Identity drar garanterat blickarna till sig och skapar välvillighet och förtroende för ditt företag.

De individuella termosar från allbranded.se

För att kunna njuta av den egen varma eller kalla drycken under en längre tid, så är en termoskanna oundgänglig. Produkterna från allbranded.se med dubbla väggar har mycket goda isoleringsegenskaper och en integrerad drickmugg. Beroende på preferens, finns kannorna att tillgå i flera olika storlekar för olika volymer och går att individualisera efter era företagsspecifika föreskrifter. För att termoskannor ska fungera som de gör, så var isoleringsprincipen tvungen att upptäckas. Den upptäckten härstammar från den skotska kemikern och fysikern James Dewar. Redan 1874 började Dewar att bygga på det projekt som senare skulle bli den första isoleringsbehållaren. ”Dewar-behållaren”, vilken färdigställdes av James Dewar 1893, var dubbelsidig, precis som dagens termosflaskor och utav mattat glas. Bredvid den skotska uppfinnaren hade även professor Adolf Ferdinand Weinhold från Chemnitz forskat på isoleringsprincipen. I en av sina läroböcker beskriver han föregångaren till dagens termosflaskor: vakuummantelflaskan. På den tiden var det ännu långt till den dag då termosmuggens skulle kommersialiseras och användas som profilprodukt. Det första stegen togs av Reinhold Burger. Han utforskade de isolerade behållarna ytterst noga, förde in nya idéer i forskningen och lät patentera isoleringskannan den första oktober 1903. Sedan sålde han 1909 patentet till Thermos AG. De inte bara namngav termosflaskorna, termoskannorna och termosmuggarna, utan överförde även de nya uppfinningarna till serie-produktion. Detta var ett viktigt steg för termosmuggarna, inte minst för deras status som reklammedel. Äntligen blev termosflaskorna marknadsdugliga och kända bland allmänheten. I nuläget är termosflaskor en del av grundutrustningen i varje hushåll. Vare sig det rör sig om skola eller universitet, följeslagare genom arbetsdagen eller som sällskap under längre vandringssträckor – termosflaskorna kan brukas mångsidigt och är ytterst användningsbara.

Reklameffekt för termosar med logga

Vissa lär fråga sig vilka termosflaskor som har en positiv reklamverkan på ett företag och på vilket sätt. Dessa frågor kan reklamexperterna på allbranded.se lätt svara på. Som profilprodukter är termosflaskor på grund av dess höga användningsvärde att rekommendera. Desto oftare en profilprodukt används, desto oftare kommer ägaren i kontakt med ert reklambudskap och desto starkare kan reklameffekten verka. Blir er logga eller slogan ofta sedd på termosflaskan, så kommer ägarna av reklamflaskan att minnas namnet på företaget som gör reklam. Faktiskt visade undersökningsresultat att en utdelad profilprodukt från ett företag fastnar i minnet på 78% av deltagarna. Utöver detta så kan de individualiserade termosflaskorna även generera brand impressions för ert märke i det offentliga rummet. Så med blir ni uppmärksammade, intresse väcks hos potentiella kunder och ert företags bekanthet ökar. Men inte bara för ert företags popularitet är termosflaskor med tryck eller gravering nödvändiga. Även image- vården ges större plats med detta användbara och inte särskilt typiska reklammedlet. Ge bort era termosflaskor i enlighet med er corporate design till kunder, medarbetare eller affärspartners, för att stärka relationen till dessa målgrupper och för att skapa sympati för ert företag. För profilprodukter är mycket omtycka: 73% av svenskarna angav att de glädjs över att få profilprodukter. I media-jämförelser med andra reklamkanaler är detta ett obestridbart toppresultat.

Så använder ni termosflaskorna som profilprodukter

För era kunder, medarbetare eller affärspartners kan termosflaskan vara ett användningsföremål i kontorsvardagen, precis som vid utförandet av fritidsaktiviteter. För er kan termosflaskan vara profilprodukt vid tillställningar, mässor eller del av en kampanj. Ta med vår hjälp de värdefulla termosflaskorna i form av unika presenter vid födelsedagar, julafton eller jubileum till ert hjärta. Särskilt för dryckesproducenter, men även i sportbranschen gör sig termosflaskan väl på grund av dess tematiska koppling. Föreställbara användningsområden är team-tillställningar i naturen, som till exempel en gemensam vandringstur, eller att dela ut profilprodukterna som present till nya medarbetare för att hälsa dem ”hjärtligt välkomna” på ett kännbart sätt. Även för er individuella kampanj kan de individualiserade termosflaskorna vara en storslagen och originell berikning.

Olika modeller passar vid varje tillfälle

Vårt stora urval av termosflaskor håller vad de lovar. Tidlös look, modern design och sportigt utseende. Kvalitativt bearbetat och absolut tätt. Därtill en exceptionell isoleringskraft som länge håller dryckerna varma och kalla, samt erbjuder en komfortabel service. Vid sidan av den klassiska termosflaskan som lämpar sig särskilt väl på arbetsplatsen, står även mindre isoleringsflaskor utav aluminium eller ädelstål till förfogande, som kan användas optimalt under idrotten eller på resan. Genom den mindre storleken och den ringa vikten så är aluminiumflaskan från allbranded.se det perfekta komplementet på resande fot, när det handlar om att njuta av sina drycker i helt rätt temperatur. Så erbjuder vi på allbranded.se i vår webbshop till exempel produkten ”Montana”, som kan levereras tillsammans med en noggrant framtagen bärkasse. Inte bara den höga kvaliteten på isoleringsflaskan, utan även den tillhörande praktiska bärkassen, gör termosflaskan till en ideal följeslagare på resan eller på vandringsutflykten.

Individualisering för att uppnå enorm reklameffekt i webbshopen allbranded.se

Med olika förädlingstekniker som seritryck eller gravering har ni möjligheten att gestalta termosflaskor individuellt, för att på detta sätt presentera ert märke. Med vår Pantone Farbhelfer kan ni vara säkra på att er corporate design återges i exakt detalj. Med hjälp av den smidigt placerade loggan eller slogan på produkten, kan ert marknadsföringsbudskap överföras framgångsrikt. Gärna rådgör våra reklamproffs med er om reklamförvekligandet, för att möjliggöra en optimal reklameffekt. Gör er redo för höga minnes- och igenkänningsvärden med hjälp av profilprodukterna. Ert företag kommer att profitera – med allbranded.se som partner för individuella termosflaskor och ytterligare ca. 50.000 reklammedel, som kan förädlas med logga, slogan eller foto.

Läs mer
Mindre