Den här hemsidan använder cookies för en optimal användarupplevelse. Genom att besöka den här sidan godkänner du användningen av cookies.
+46 8 446 863 01
Hotline
Integritetspolicy

publiceras av


allbranded GmbH

Waterloohain 5a

22769 Hamburg

Tyskland

VD: Arne Schubert

Telefon +46 8 446 863 01

E-post kundservice@allbranded.se


REGISTERUPPGIFTER

Uppgifter i handelsregistret

Registerdomstol: Tingsrätten Hamburg

Registernummer: HRB 120773

Momsregistreringsnummer: DE280339249


Föremålet för bolagets verksamhet: Handel med reklamprodukter och all verksamhet i samband därmed.

Integritetspolicy

Det är väldigt viktigt för oss att din integritet skyddas vid användningen av vår webbplats. Därför vill vi ge dig möjlighet att i detalj få reda på när vi använder dina personuppgifter och i vilket syfte. För att ge dig en överblick över hur vi använder de insamlade uppgifterna har vi sammanställt följande information till dig.

 

Insamling av följande uppgifter

Vi samlar in följande information:

1. Uppgifter som vi får från dig

Vi samlar in och sparar alla uppgifter som du anger på vår webbplats eller på annat sätt förmedlar till oss. Det står dig fritt att låta bli att ge oss alla de uppgifter som vi ber dig om. Det kan emellertid innebära att du inte kan utnyttja hela omfattningen av vårt serviceutbud. De uppgifter som du ger oss innefattar informationen från ifyllda enkäter och formulär, sökningar på och köp av produkter, deltagande i tävlingar och all annan användning av våra tjänster. Sådana uppgifter kan till exempel vara: namn, adress, telefonnummer, e-postadress, meddelanden, personnummer och ekonomiska uppgifter. Vi sparar avtalstexten och skickar dina beställningsuppgifter via e-post. De allmänna affärsvillkoren finns alltid tillgängliga här. Tidigare beställningar kan du se på ditt kundkonto.

 

2. Information som samlas in automatiskt

Så fort du tar kontakt med oss sparar vi specifika uppgifter om dig. För att göra det använder vi oss av så kallade cookies och flash cookies, som framför allt används av Google Analytics för att analysera data. Kontakten kan ske när du öppnar webbplatsen allbranded.se med hjälp av din webbläsare, eller när du klickar på reklam eller annat innehåll som finns publicerat på en annan webbplats för allbrandeds räkning. Sådana automatiskt insamlade uppgifter kan till exempel vara: IP-adresser, bekräftelser på mottagande och läsning av e-postmeddelanden, information om den dator du använder och din internetuppkoppling, som t.ex. webbläsare (typ, version, nummer), internetleverantör, operativsystem, plattform och din beställningshistorik (vilka sidor du har besökt på vår webbplats, vid vilket datum och klockslag, vilka produkter du har tittat på och sökt efter, hur länge du besökte webbplatsen, hur länge du besökte specifika sidor, information om interaktioner och när du lämnade webbplatsen).

 

3. Andra källor

Ibland får vi även information från andra källor som vi använder för att komplettera eller jämföra med dina uppgifter. Vi får till exempel information om din leveransadress från logistikföretag som vi använder för att uppdatera vår databas och därigenom kunna kommunicera med dig och se till att leveransen av dina varor sker så effektivt som möjligt. Dessutom får vi information om sökord och sökresultat som har tagits fram av Google Analytics. Vi förbehåller oss rätten att begära ut information om din kredithistorik från tredje part för att kunna erbjuda dig specifika betalningsmöjligheter. För detta syfte hämtar vi information om dina konton, din köp- och betalningshistorik samt information från kreditupplysningsföretag som vi sedan använder för att skydda oss mot oegentligheter, särskilt bedrägerier.

 

Kreditupplysningar och scoring

I den mån vi utför vår tjänst innan vi får betalt, t.ex. vid köp mot faktura, inhämtar vi för tillvaratagande av våra berättigade intressen en kreditupplysning som är baserad på matematisk-statistiska förfaranden från Creditreform e.V. Hellersbergstraße 12, 41460 Neuss. För att en sådan kreditupplysning ska kunna genomföras lämnar vi ut de personuppgifter som krävs till Creditreform e.V. och använder den erhållna informationen om den statistiska sannolikheten för betalningsbortfall för att fatta ett välavvägt beslut gällande huruvida avtalet ska tillämpas eller hävas. Kreditupplysningen kan innehålla sannolikhetsvärden (score-värden) som beräknas i enlighet med vetenskapligt erkända matematisk-statistiska förfaranden och där bland annat adressuppgifter beaktas. Dina skyddsvärda tillgångar skyddas genom de lagstadgade bestämmelserna.

 

Behandling av personuppgifter

Dina personuppgifter sparas, behandlas och förmedlas för bearbetning av beställningar, leverans av varor och tjänster, hantering av betalningar samt för nödvändiga kreditupplysningar. Vi använder dessutom dina personuppgifter för att förbättra våra tjänster, vårt produktsortiment och vår webbplats så att vi kan erbjuda dig bättre service. Inom ramen för de skräddarsydda tjänsterna som allbranded GmbH erbjuder används dina registreringsuppgifter och de uppgifter som samlas in vid ditt besök på allbrandeds webbplats till att sammanställa en användarprofil.

Vi använder också dina uppgifter för att förebygga eller upptäcka oegentligheter, särskilt bedrägerier, och för att tredje part ska kunna utföra tekniska, logistiska eller andra tjänster för vår räkning.

 

Datalagring med hjälp av cookies

Du kan alltid besöka vår webbplats även om du inte accepterar cookies. Vi vill emellertid upplysa dig om att användningen av våra tjänster i sådana fall blir begränsad. Cookies är små textfiler som sparas på din dator eller andra enheter där du använder Internet, och som används för att dela uppgifter och inställningar med vårt system via din webbläsare. Syftet med denna dataöverföring är att förbättra vårt serviceutbud och förenkla datainmatningen i formulär på vår webbplats. Du kan förhindra att cookies används genom att ändra inställningarna i din webbläsare. Under Hjälp-fliken i menyn på din webbläsare hittar du inställningar för att förhindra att cookies används. Vi vill dock understryka att användningen av funktionerna på vår webbplats därigenom kommer att begränsas och att du inte kommer att kunna använda webbplatsen fullt ut, bland annat för att göra en beställning.

 

Anonym datainsamling

När du besöker vår webbplats allbranded.se garanterar vi att du som användare förblir anonym, förutom när det gäller de uppgifter som du lämnar till oss.
Vi använder oss av de uppgifter som du ger oss för att behandla och genomföra din beställning.

 

Användning av uppgifter och överföring till tredje part

Genom att acceptera överföringen av dina personuppgifter ger du oss tillåtelse att lämna ut dessa uppgifter för att avtalet ska kunna tillämpas och din beställning behandlas. För all annan användning och överföring av dina personuppgifter kommer vi att be om ditt uttryckliga tillstånd. Vi ber om ditt tillstånd i förväg att använda dina personuppgifter i reklam- och marknadsundersökningssyfte samt för att utforma marknadsanpassade elektroniska tjänster på allbranded.se.
Användningen av dina personuppgifter för att ta fram skräddarsydd reklam sker också bara efter ditt godkännande. Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer vi att använda din e-postadress för reklamsyften, tills det att du slutar att prenumerera på nyhetsbrevet. Du kan när som helst välja att sluta prenumerera på nyhetsbrevet.
För att skydda allbranded GmbH lämnar vi ut uppgifter om kundkonton och personuppgifter i de fall vi är rättsligt bundna att göra det eller om sådan utlämning krävs för att uppfylla våra allmänna affärsvillkor eller andra avtal eller för att skydda våra rättigheter samt våra kunder eller tredje parts rättigheter. Detta innefattar utlämningen av uppgifter till företag som specialiserar sig på att förebygga och minimera oegentligheter och kreditkortsbedrägerier. Det är uttryckligen fastställt att utlämningen av personuppgifter till företaget inte sker för kommersiellt bruk i det här sammanhanget.

 

Webbanalyser med Google Analytics

Denna webbplats använder sig av Google Analytics, en webbanalystjänst från Google Inc. (”Google”). Google Analytics använder s.k. ”cookies”, textfiler som sparas på din dator och som möjliggör analys av hur du använder webbplatsen. Den via dessa cookies framtagna informationen om din användning av webbplatsen skickas i regel till en server hos Google i USA och sparas där. I det fall att IP-anonymisering aktiveras på denna webbplats kommer din IP-adress dock dessförinnan att kortas ner av Google inom medlemsstater i EU eller i andra avtalsländer inom ramen för överenskommelsen för det europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Endast i undantagsfall överförs den kompletta IP-adressen till en server hos Google i USA och kortas ner där. På uppdrag av ansvarig för denna webbplats kommer Google att använda denna information för att utvärdera din användning av webbplatsen, för att sammanställa rapporter kring webbplatsaktiviteter och för att ta fram andra tjänster som rör webbplatsanvändningen och Internetanvändningen. Den inom ramen för Google Analytics överförda IP-adressen från din webbläsare sammankopplas inte med andra datauppgifter från Google. Du kan förhindra att cookies sparas genom en lämplig inställning i din webbläsarprogramvara; vi vill dock påpeka att du i förekommande fall då inte kan utnyttja webbplatsens samtliga funktioner fullt ut.

Du kan dessutom förhindra att de uppgifter som tagits fram med hjälp av aktuella cookies och genom din användning av webbplatsen (inkl. din IP-adress) skickas till Google samt att dessa uppgifter bearbetas av Google; detta genom att ladda ner och installera det webbläsarinsticksprogram som finns under följande länk: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

 

Google remarketing

På sin webbplats använder allbranded remarketing-funktionen eller ”liknande målgrupper”-funktionen från Google Inc. (”Google”). Med hjälp av denna funktion kan allbranded utforma målinriktad reklam åt sina besökare, vilket innebär att besökarna får upp skräddarsydda, intressestyrda annonser när de besöker andra webbplatser i Googles Display-nätverk. För att kunna genomföra analyser av användningen av webbplatsen som ligger till grund för utformningen av intressestyrda annonser använder Google så kallade cookies. Google sparar därför en liten textfil som innehåller en siffersekvens i besökarens webbläsare när besökaren använder webbplatsen. Siffersekvensen spårar besök på webbplatsen samt anonyma uppgifter om användningen av webbplatsen. Inga personuppgifter för besökarna på webbplatsen sparas. Om du sedan besöker en annan webbplats i Google Display-nätverket kommer du att få se annonser som med stor sannolikhet rör de produkter och det innehåll som du tidigare har besökt. Om användaren har godkänt att dess webb- och apphistorik från google kopplas ihop med google-kontot och information ur det google-kontot används för skräddarsydda annonser, så sker remarketing-funktionen på användarens samtliga enheter. Som stöd till den här funktionen samlar Google Analytics in googlevarifierade användar-ID:n. Den personliga informationen kopplas temporärt ihop med datan från Google Analytics, för att på det sättet kunna bilda målgrupper. Google-användare kan anpassa sina annonsinställningar eller deaktivera personaliserade annonser under “mitt konto”. Du kan stänga av Googles användning av cookies permanent genom att följa den här länken och ladda ned och installera insticksprogrammet: https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. Alternativt kan du stänga av användningen av cookies från tredje part via avaktiveringssidan för nätverksreklaminitiativet (Network Advertising Initiative) på http://www.networkadvertising.org/choices/ och välja bort överföringen av information. Ytterligare information om Google remarketing samt Googles integritetspolicy hittar du här: http://www.google.com/privacy/ads/.

 

Google konverteringsspårning

allbranded använder onlinetjänsten ”Google AdWords” och inom ramen för Google AdWords konverteringsspårning. Google konverteringsspårning är en analystjänst från Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; ”Google”). När du klickar på en Google-annons lagras en cookie för konverteringsspårning på din dator. Sådana cookies är giltiga i 30 dagar, innehåller inga personuppgifter och kan alltså inte användas för att identifiera dig som person. Om du besöker en specifik webbsida på allbranded.se och cookien fortfarande är giltig, vet Google och allbranded att du har tryckt på annonsen och vidarebefordrats till den här sidan. Varje Google AdWords-kund får en individuell cookie. På så vis finns det ingen möjlighet att spåra cookies från AdWords-webbplatser. Informationen som samlas in med hjälp av konverteringscookies används för att sammanställa konverteringsstatistik för AdWords-kunder som har valt konverteringsspårning. Kunderna får reda på det totala antalet användare som har klickat på en annons och vidarebefordrats till en sida som är försedd med en tagg för konverteringsspårning. Kunderna får däremot ingen information som de kan använda för att identifiera användarna. Om du inte vill använda dig av spårning kan du välja en inställning i din webbläsarprogramvara som förhindrar installationen av cookies (avaktivera cookies). Då ingår du inte längre i konverteringsspårningsstatistiken. Ytterligare information samt Googles integritetspolicy hittar du här: http://www.google.com/policies/technologies/ads/, http://www.google.de/policies/privacy/.

 

Användning av sociala insticksprogram från Facebook

På vår webbplats används så kallade sociala insticksprogram (”plugins”) från det sociala nätverket Facebook, som ägs av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (”Facebook”). Plugins kännetecknas av en Facebook-logotyp eller med tillägget ”Social plugin från Facebook” eller ”Facebook social plugin”. Du hittar en översikt över Facebook plugins och deras utseende här: https://developers.facebook.com/docs/plugins När du anropar en sida på vår webbplats som innehåller ett sådant insticksprogram etableras en koppling mellan din webbläsare och Facebooks servrar. Innehållet i insticksprogrammet överförs direkt från Facebook till din webbläsare och integreras i sidan. Genom denna anslutning får Facebook information om att din webbläsare har åtkomst till motsvarande sida på vår webbplats, även om du inte har något Facebook-konto eller om du inte är inloggad på Facebook för tillfället. Denna information (däribland din IP-adress) överförs direkt från din webbläsare till en av Facebooks servrar i USA, där den sparas. Om du är inloggad på Facebook kan besöket på vår webbplats genast kopplas till din Facebook-profil. När du interagerar med dessa plugins, till exempel genom att trycka på ”Gilla” eller lämna en kommentar, överförs även denna information direkt till en av Facebooks servrar och sparas där. Informationen publiceras dessutom på din Facebook-profil och kan ses av dina Facebook-vänner. Typ, omfattning och syfte med datainhämtning samt Facebooks vidare bearbetning och användning av uppgifterna samt rättigheterna och inställningsmöjligheterna för skydd av din privata sfär, finns att läsa i Facebooks dataskyddsbestämmelser: http://www.facebook.com/policy.php Om du inte vill att Facebook omedelbart ska publicera den information som samlas in på vår webbplats på din Facebook-profil, måste du logga ut från Facebook innan du besöker vår webbplats. Du kan förhindra laddningen av Facebook plugins med add-ons för din webbläsare, exempelvis med ”Facebook Blocker”: (http://webgraph.com/resources/facebookblocker/).

 

Användning av sociala insticksprogram från Google+

Användning av plugins från Google+ (t.ex. knappen ”+1”)

På vår webbplats används så kallade sociala insticksprogram (”plugins”) från det sociala nätverket Google+, som ägs av Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (”Google”). Dessa plugins kan till exempel vara knappar med symbolen ”+1” på vit eller färgad bakgrund. Du hittar en översikt över Google plugins och deras utseende här: https://developers.google.com/+/plugins När du anropar en sida på vår webbplats som innehåller ett sådant insticksprogram etableras en koppling mellan din webbläsare och Googles servrar. Innehållet i insticksprogrammet överförs direkt från Google till din webbläsare och integreras i sidan. Genom anslutningen får Google information om att din webbläsare har åtkomst till motsvarande sida på vår webbplats, även om du inte har någon profil på Google+ eller om du inte är inloggad på Google+ för tillfället. Denna information (däribland din IP-adress) överförs direkt från din webbläsare till en av Googles servrar i USA, där den sparas. Om du är inloggad på Google+ kan besöket på vår webbplats genast kopplas av Google till din Google+-profil. När du interagerar med dessa plugins, till exempel genom att trycka på knappen ”+1”, överförs även motsvarande information direkt till en av Googles servrar och sparas där. Informationen publiceras dessutom på Google+ och kan ses av dina kontakter. Typ, omfattning och syfte med datainsamlingen samt Googles vidare bearbetning och användning av uppgifterna samt rättigheterna och inställningsmöjligheterna för skydd av din privata sfär finns att läsa i Googles dataskyddsbestämmelser: http://www.google.com/intl/de/+/policy/+1button.html Om du inte vill att Google omedelbart ska publicera den information som samlas in på vår webbplats på din profil på Google+, måste du logga ut från Google+ innan du besöker vår webbplats. Du kan förhindra laddningen av Google plugins med add-ons för din webbläsare, exempelvis med skriptblockeraren ”NoScript” (http://noscript.net/).

Om du är inloggad på något av de sociala nätverken kan leverantören direkt koppla ditt besök på vår webbplats till din profil på Facebook eller Google+. När du interagerar med dessa plugins, till exempel genom att trycka på knapparna ”Gilla” eller ”+1”, överförs även motsvarande information direkt till en av leverantörens servrar och sparas där. Informationen publiceras dessutom på det sociala nätverket och kan ses av dina kontakter.

Typ, omfattning och syfte med datainhämtningen samt leverantörens vidare bearbetning och användning av uppgifterna samt rättigheterna och inställningsmöjligheterna för skydd av din privata sfär, finns att läsa i leverantörens dataskyddsbestämmelser.

 

Användning av sociala insticksprogram från Twitter

Användning av plugins från Twitter (t.ex. knappen ”Twittra”)

På vår webbplats används så kallade sociala insticksprogram (”plugins”) från mikrobloggtjänsten Twitter, som ägs av Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA (”Twitter”). Dessa plugins kännetecknas av en Twitter-logotyp, till exempel i form av en blå ”Twitter-fågel”. Du hittar en översikt över Twitter plugins och deras utseende här: https://twitter.com/about/resources/buttons
När du anropar en sida på vår webbplats som innehåller ett sådant insticksprogram etableras en koppling mellan din webbläsare och Twitters servrar. Innehållet i insticksprogrammet överförs direkt från Twitter till din webbläsare och integreras i sidan. Genom anslutningen får Twitter information om att din webbläsare har åtkomst till motsvarande sida på vår webbplats, även om du inte har någon profil på Twitter eller om du inte är inloggad på Twitter för tillfället. Denna information (däribland din IP-adress) överförs direkt från din webbläsare till en av Twitters servrar i USA, där den sparas. Om du är inloggad på Twitter kan besöket på vår webbplats genast kopplas till ditt Twitterkonto. När du interagerar med dessa plugins, till exempel genom att trycka på knappen ”Twittra”, överförs även motsvarande information direkt till en av Twitters servrar och sparas där. Informationen publiceras dessutom på ditt Twitterkonto och kan ses av dina kontakter. Typ, omfattning och syfte med datainhämtningen samt Twitters vidare bearbetning och användning av uppgifterna samt rättigheterna och inställningsmöjligheterna för skydd av din privata sfär, finns att läsa i Twitters dataskyddsbestämmelser: https://twitter.com/privacy
Om du inte vill att Twitter omedelbart ska publicera den information som samlas in på vår webbplats på ditt Twitterkonto, måste du logga ut från Twitter innan du besöker vår webbplats. Du kan förhindra laddningen av Twitter plugins med add-ons för din webbläsare, exempelvis med skriptblockeraren ”NoScript” (http://noscript.net/).

Du kan ändra dina inställningar för integritetsskydd i kontoinställningarna för Twitter på https://twitter.com/privacy.

 

Användning av cookies

Vad är en cookie?

En cookie är en liten textfil som sparas på din dator när du besöker en webbplats. Textfilen sparar information som kan läsas av webbplatsen när du besöker den på nytt vid ett senare tillfälle. Vissa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera felfritt. Andra cookies är till nytta för användaren: de sparar användarnamn och språkinställningar på samma säkra sätt. Cookies har också den fördelen att du slipper ange samma information varje gång du besöker en webbplats på nytt.

Varför använder allbranded cookies?

allbranded använder cookies för att kunna erbjuda dig en shoppingupplevelse som passar dina kundbehov optimalt. Tack vare användningen av cookies ser allbranded till att du slipper ange samma information varje gång du besöker vår webbplats på nytt. Cookies kan även bidra till att optimera webbplatsens prestanda. De kan till exempel underlätta utloggningsprocessen eller hjälpa dig att hitta en produkt snabbare. För att skydda dina personuppgifter och förhindra förlust eller olaglig hantering av information vidtar allbranded lämpliga organisatoriska och tekniska åtgärder.

 

Hur kan jag stänga av cookies?

Du kan enkelt stänga av cookies i dina webbläsarinställningar. Tänk på följande: Om du stänger av cookies kommer ditt användarnamn och ditt lösenord inte längre att sparas på webbplatsen.

Firefox:
1. Öppna webbläsaren Firefox.
2. Tryck på knappen ”Alt” på tangentbordet.
3. Välj ”Verktyg” och sedan ”Inställningar” i Menyfältet.
4. Välj fliken ”Sekretess”.
5. Välj alternativet ”Firefox kommer att: Använda anpassade inställningar för historik”.
6. Bocka av markeringen i rutan för ”Tillåt att webbplatser lagrar kakor” och spara dina inställningar.
Internet Explorer:
1. Öppna webbläsaren Internet Explorer.
2. Välj ”Verktyg” och sedan ”Internetalternativ”.
3. Klicka på fliken ”Sekretess”.
4. Dra skjutreglaget under ”Inställningar” högst upp för att blockera alla cookies och välj sedan OK.
Google Chrome:
1. Öppna webbläsaren Google Chrome.
2. Välj ”Inställningar”.
3. Klicka sedan på ”Visa avancerade inställningar”.
4. Under ”Sekretess” klickar du på ”Innehållsinställningar”.
5. Under ”Cookies” kan du välja att blockera cookies och spara dina inställningar.
Safari:
1. Öppna webbläsaren Safari.
2. Välj ”Inställningar” i funktionslistan genom att trycka på det grå kugghjulet i övre, högra hörnet och klicka på ”Säkerhet”
3. Under ”Acceptera cookies” kan du ange om och när Safari ska godkänna cookies från webbplatser. Om du vill ha mer information klickar du på hjälpknappen (?).
4. Om du vill se mer information om de cookies som finns sparade i din dator klickar du på ”Visa cookies”.

 

Youtube

Vi använder Youtube för att bädda in leverantörens videoklipp. Mer information om Youtubes officiella integritetspolicy hittar du här: http://www.youtube.com/t/privacy_at_youtube

Om du inte vill att Google eller Facebook omedelbart ska publicera den information som samlas in på vår webbplats på dina sociala nätverk, måste du logga ut från dessa nätverk innan du besöker vår webbplats.

Du kan även förhindra laddningen av plugins med add-ons för din webbläsare, som exempelvis Facebook plugins, med ”Facebook Blocker”: (http://webgraph.com/resources/facebookblocker/).

Om du har frågor om skydd av personuppgifter hos allbranded GmbH får du gärna kontakta oss.

allbranded GmbH
www.allbranded.se
kundservice@allbranded.se

Där kan du även fråga oss vilka av dina personuppgifter som sparas hos oss. Du kan även begära att dina personuppgifter uppdateras, raderas eller ändras genom att kontakta oss via e-post eller vanlig post.

Vi ta också gärna emot eventuella kommentarer. I enlighet med personuppgiftslagen har du rätt att kostnadsfritt få ta del av vilka av dina personuppgifter som finns sparade, samt att i förekommande fall begära att dessa uppgifter rättas, spärras eller raderas.

 

Om du har frågor om insamlingen, behandlingen eller användningen av dina personuppgifter eller om utlämning, rättning, spärrning eller radering av dessa uppgifter kan du kontakta:
Arne Schubert
kundservice@allbranded.se