Reklammedel med logotryck

Reklammedel med tryck hör hemma i alla marknadsföringsmixer, eftersom de förbättrar effekten av din reklamkampanj. Flera studier visar att reklammedel synliggörs på ett långvarigt och positivt sätt vid säljfrämjande aktiviteter, mässor eller inom ramen för lojalitetsprogram. Framgångsreceptet är enkelt: Reklammedel med tryckt logotyp, motiv eller reklambudskap skapar både haptiska och visuella sinnesintryck och stannar kvar längre i mottagarens minne. Om ditt reklammedel dessutom kännetecknas av stora praktiska användningsmöjligheter, tilltalande design och förstklassig kvalitet kommer din reklamkampanj att bli en succé. Vill du sticka ut från mängden med skräddarsydda reklammedel med tryck? Då hjälper allbranded.se dig att ta fram skräddarsydda, unika profilprodukter med stor reklameffekt.

Dela ut reklamartiklar på mässor

På mässor omges man ofta av andra företag och möjliga konkurrenter. Vid stora events är det därför ännu viktigare att du sticker ut från mängden och synliggör ditt företag. Med hjälp av ovanliga reklammedel är chansen större att du väcker intresse hos nya potentiella kunder och kan inleda samtal med dem. Utnyttja det fina sommarvädret och dela ut solglasögon, eller dra nytta av kylan och ge bort värmekuddar – dessa reklamartiklar är praktiska och kommer att användas ofta av dina potentiella kunder. Glöm inte att ta fram originella kundpresenter som tilltalar barn. Gör barnen glada genom att ge bort skräddarsydda leksaker eller gosedjur med ditt företagsnamn. På så sätt synliggör du ditt företag och din logotyp för föräldrarna i hemmet. Om du vill lägga lite mer pengar på din kundpresent rekommenderar vi en popcornvagn med din logotyp – något som tilltalar hela familjen. De kommer att minnas ditt namn länge!

Undermedvetet synliggörande med reklammedel

Det är inte bara nya kunder som behöver kundpresenter, det är också viktigt att hålla sig kvar i de befintliga kundernas medvetande. När någon av dina kunder använder en present som han eller hon har fått från dig gör kunden dessutom omedvetet reklam för ditt företag. Det är alltså smart att dela ut reklamartiklar som kommer till användning i vardagen: Mobilfodral, mössor och kassar är idealiska reklamprodukter som tilltalar en bred målgrupp. Vi rekommenderar även att du delar ut reklammedel till dina medarbetare, till exempel kläder, dokumentväskor eller USB-minnen. Med hjälp av dessa produkter kan du på ett enkelt sätt synliggöra din företagslogotyp i offentligheten. Regnar det ute? Har din kund inget paraply med sig? Bli kundens räddare i nöden och ge honom eller henne ett paraply med din logotyp så att han eller hon minns ditt företag på ett positivt sätt. På allbranded.se hittar du ett stort utbud av möjliga produkter som alla kan skräddarsys enligt dina önskemål.

Presentreklam på festivaler, konserter och evenemang

Stora events lämpar sig perfekt för att göra reklam för ditt företag. Välj reklammedel efter besökarnas behov: på festivaler och konserter behöver man till exempel ofta en penna för att byta telefonnummer eller be om autografer. Om eventet äger rum utomhus finns det alltid en risk för regn, och då uppskattar besökarna en regnponcho som de tacksamt använder samtidigt som de omedvetet gör reklam för ditt företag. Reklammedel behöver naturligtvis inte bara innebära presenter, även möbler med din företagslogotyp som används vid olika events skapar bra synlighet för ditt företag. På allbranded.se hittar du till exempel ståbord med reklamytor.

Reklammedel – användning och fördelar

Naturligtvis spelar din budget alltid en viktig roll: vid stora events med många människor rekommenderar vi att du satsar på billiga reklamartiklar eftersom du då kan dela ut stora mängder reklammedel som når ut till många. Dyrare produkter bör du spara till viktiga kunder. Oavsett om dina reklammedel är dyra eller billiga så tjänar de ett syfte och fyller en viktig funktion. Målet är att skapa en positiv bild av ditt företag som dröjer sig kvar i mottagarens medvetande och att öka synligheten för ditt företag genom att kunderna använder presenterna, delar med sig av dem och berättar om dem. Denna form av reklam är okomplicerad och skapar en positiv reklameffekt. I jämförelse med andra medier, som radio och Internet, har reklammedel fördelen att de är bruksföremål och därför inte går att missa.

Reklammedel från allbranded.se

I webbshoppen på allbranded.se hittar du ett stort utbud av lämpliga reklamprodukter, oavsett om du är på jakt efter billiga reklamartiklar för mässor, dyrare företagsgåvor till viktiga kunder eller reklammedel som kan användas om och om igen. Utforma skräddarsydda produkter som du kan använda för att göra intryck på dina kunder. Sortimentet på allbranded.se omfattar reklamklassiker som tändare, kalendrar och pennor, men även textilier och kassar, livsmedel, sport- och spaprodukter och mycket mer. Gör reklam för ditt företag med våra förstklassiga, kreativa och användbara reklammedel.

Läs mer
Mindre