• 1

Överstrykningspennor med tryck av företagslogotyp

Till reklamklassikerna på allbranded.se hör även överstrykningspennan. Överstrykningspennan med tryck har många användningsområden och är en praktisk reklamprodukt som dina kunder eller kollegor alltid bär med sig. Dina målgrupper kommer att glädja sig åt denna giveaway som passar lika bra på arbetsplatsen som på universitetet eller i skolan. Användningsområdet för detta reklammedel är otroligt brett eftersom alla har nytta av en överstrykningspenna. Och kom ihåg: Med din företagslogotyp på överstrykningspennan får du användaren att minnas ditt företag för varje ord som han eller hon stryker över.

Överstryckningspennor med logga

Idag äger alla markeringspennor. De är viktiga arbetsunderlag i det egna hemmet, på kontoret eller på universitet. De färgglada pennorna används för att markera och framhäva viktiga textpassager, ord och mycket mer. När överstryckningspennan uppfanns och lanserades hade markeringspennorna dock en helt annan uppgift: De skapades som färgglada pennor för barn. 1963 uppstod de första fluorescerade pennorna i Amerika. De uppfanns av de US-amerikanska företaget Carter’s Ink Company. Få år senare utvecklade även Günter Schwanhäußer från Schwan-Stabilo en penna med fluorescerat bläck och lanserade den på den tyska marknaden. Hans strategi var intressant och effektiv: Som första steg sände han den nymodiga markeringspennan med post till 1000 personligheter i ledningsposition inom politik och ekonomi. I ett andra steg förseddes även sekreterare och inköpare av potentiella storleverantörer med provexemplar. Övertygelsen efter denna marknadsföringsstrategi var stor. Den ovanliga, kilformade och kompakta designen gjorde överstryckningspennan, eller ”highlighter” som den även kallas, till highlight bland pennorna. Som första färg för den platta och geometriska överstryckningspennan på marknaden lanserades gult. Idag översvämmar denna produkt av färgmångfald. Från gult och orange, till rosa och rött, till grönt eller blått, ni kan välja varje möjlig färg som överstryckningspenna. Som profilprodukt är markeringspennor på grund av dess nytta och uppseendeväckande yttre väldigt omtyckta.

Bekänn färg med överstryckningspennor

Alla som konfronteras med omfattande pennor på jobbet eller privat, vet att en överstryckningspenna är en oumbärlig följeslagare genom oändliga manuskript. Gör er affärsomgivnings vardag lite enklare och färggladare med en sådan profilprodukt från allbranded.se. Framför allt på skolor, universitet och kontor är dessa neon-färgade reklambärare idealt lämpade för att ge ert företag en fantastisk närvaro. En vardaglig användning på universitet eller på meetings stärker ert märkes igenkänningsvärde och placerar ert företag i er målgrupps minne. Tacksamhet för en sådan användbar produkt stärker relationen mellan kunder och företag och kan långfristigt vårda er image. Urvalet i vår online-shop måste verkligen inte skämmas inför en välsorterad kontorsmaterialshandel. Vare sig med tunn eller bred spets, i sets eller enskilt: varje variant återfinns i lysande färger och blir ett oumbärligt arbetsmedel i er kundkrets. Därmed möjliggör vi på allbranded.se att överstryckningspennor används som piffig giveaway.

Highlights bland överstryckningspennor

Ni kan lite på allbranded.se när det gäller att göra er kundkrets lyckliga med annorlunda profilprodukter som stödjer era marknadsföringsmålsättningar. Vår online-shop erbjuder inte bara överstryckningspennor i olika färg och form, utan även olika märken. Att välja märkesprodukter som profilprodukt är ett smart schackdrag. Kvaliteten och värdet på den noggrant producerade produkten överförs även på det företag som gör reklam med märkesprodukten. Ni kan bland våra överstryckningspennor bland annat välja Bic, Prodir, Senator, Parker eller Uma. Alla producerar de gedigna och tillförlitliga kontorsledsagare som kommer att övertyga era kollegor. Visa er som ett unisont företag och utrusta medarbetarna med företagsindividuella överstryckningspennor. Dessa tjänar som hjälpmedel på konferenser eller som liten välkomstpresent för nya medarbetare. Därmed görs profilprodukter till oumbärligt arbetsmaterial och individuell märkesbudbärare, som framhäver ert reklambudskap i uppseendeväckande neonfärger. Desto bättre är det om varje medarbetare kan bunkra upp med överstryckningspennor i sin skrivbordslåda, för att även kunna glädja kunder. Särskilda highlights i sortimentet för överstryckningspennor är våra specialpennor med integrerad överstryckningspenna eller 4-1 överstryckningspenna, vilken möjliggör en snabbt växling mellan signalfärger under arbetsprocessen. Även sets med markeringspennor kan individualiseras som kreativ profilprodukt med logga för att erbjuda kunder, medarbetare eller affärspartners hela färgpaletten.

Så använder ni överstryckningspennorna med logga

allbranded.se stödjer er med att få ut nya profilprodukter på marknaden. I ett sällskapligt rådgivningssamtal kan överstryckningspennan användas idealt för medarbetaren. I ett kaos av dokument kan de viktiga styckena genast förtydligas och markeras med individuellt gestaltade neonpennor av den andra parten. Slutligen kan kunden få med sig sin egen ströartikel i form av en överstryckningspenna. På detta sätt och vis uppnås en personlig relation med kundkretsen och dessutom så får reklamtillämningen under professionella former en plats på arenan. Ett första intryck av överstryckningspennans reklameffekt blir redan tydligt i detta scenario. I större sammanhang som mässor och kongresser låter sig denna profilprodukt mycket väl packas ner i varje reklampåse eller läggas ut i montern för att plockas med. Nya kunder kommer glädjas över er present och behålla er närvaro i gott minne. Med en överstryckningspenna erhåller ni som företag en optimal giveaway. Framför allt det faktum att den ständigt används av ett flertal personer, ger stort igenkänningsvärde. Dessutom kan en långfristig reklambärare skapas genom att överstryckningspennan fylls på igen, vilket naturligtvis multiplicerar reklameffekten i ägarens omgivning. Profitera redan nu av den individuella reklambäraren från allbranded.se!

Läs mer
Mindre