Kompaktparaplyer från allbranded.se kan okomplicerat beställas och göras till profilprodukter

Välj ett paraply med tryck från allbranded.se – en praktisk profilprodukt med utmärkt mervärde. Regn finns överallt och det gör förhoppningsvis även dina kunder. Gläd nya kunder och långvariga affärspartners med en mycket funktionell företagspresent. Denna reklamprodukt passar särskilt väl på mässor i regnrika områden. Pryd ditt paraply med din företagslogotyp eller en attraktiv slogan och tilltala därigenom även personer utanför din målgrupp. Med de fantastiska reklamartiklarna från webbshoppen på allbranded.se förbättrar du ditt företags positiva image.

KOMPAKTPARAPLYER MED LOGGA I WEBBSHOPEN ALLBRANDED.SE

Sverige är ett regnigt land. Därför är det inte förvånande att paraplyer är ett av de mest använda accessoarerna. Särskilt är de praktiska kompaktparaplyerna mycket omtycka och används väldigt gärna av företag som profilprodukter.

KOMPAKTPARAPLYER: DE SMÅ RÄDDARNA I NÖDEN

Året 1928 revolutionerade Hans Haupt paraplyet med hjälp av en perfekt mekanik. Det så kallade kompaktparaplyet, nära förbundet med märket “Knirps”, är små och händiga och låter sig enkelt fällas ihop med hjälp av sitt teleskopställ. De får plats i nästan varje väska och återfinns därför ofta i skolväskan, kontorsväskan eller ryggsäcken. På grund av denna unika funktionalitet så lämpar sig kompaktparaplyer bäst för ett antal olika typer av aktiviteter, som till exempel shopping, open air konserter eller promenader. I vår online shop hittar reklamproffs talrika kompaktparaplyer. Hur vore det z.B. med ett open och close kompaktparaply, som enkelt låter sig stängas och öppnas automatiskt. Eller det eleganta rese-paraplyet med exklusiv design med superlätta glasfiberstänger. För särskilt viktiga tillställningar och kunder rekommenderar vi det värdefulla Samsonite Rain Pro paraplyet. Kompaktparaplyerna finns att tillgå i många färger. Så uppstår utav mindre omtyckta utensilier eftertraktade modeaccessoarer, där er logga framstår i god dager.

ATT ANVÄNDA KOMPAKTPARAPLYER SOM REKLAM

Studier visar att en profilprodukt fram för allt profiterar av sin praktiska nytta. Kompaktparaplyer övertygar på alla sätt och vis och lämpar sig utmärkt för att sprida reklambudskap. På den stora skärm-ytan kan er logga eller ert claim positioneras perfekt och kommer till sin rätt vid regn, storm eller vind. Diskret och ändå uppmärksamhetsgivande kan loggan även tryckas på skyddsomslaget eller på tillslutningsbandet. För att använda kompaktparaplyer med tryck som medarbetarepresent eller kundpresent, talar det faktum att de gärna och ofta lånas ut. Därmed sprider sig er reklam i mottagarens bekantskapskrets. Ge bort kompaktparaplyer som till exempel ströartiklar på mässor och på rekryterings-tillställningar eller använd de praktiska reklamparalyen riktat som budbärare inom ramen för den interna kommunikationen. En långvarig minnesbild efterlämnar ni er med ett outdoor profil-produktpaket, som består av ett kompaktparaply, en T-shirt och en mössa.

BRA SKÄL FÖR ATT KÖPA KOMPAKTPARAPLYER HOS ALLBRANDED.SE

Det finns talrika skäl som talar för att köpa kompaktparaplyer i webbshopen allbranded.se. Vid sidan av en högt kvalitativ bearbetning och ett stort urval, talar framför allt möjligheten att förädla er logga. Våra kompetenta profilprodukt-rådgivare stödjer er gärna vid jakten på den passande modellen. Ring upp oss eller skriv ett meddelande till oss. Vi hittar det riktiga kompaktparaplyet för er målgrupp.

Läs mer
Mindre