• 1

Solglasögon med tryck av logotyp på allbranded.se

Solglasögon med tryck av logotyp eller reklamslogan - den ideala presenten före både unga och äldre. Det spelar ingen roll om sommar eller vinter, så länge solen är ute ser man accessoaren överallt. Solglasögon är nämligen inte en säsongsprodukt längre! För tillfället är reklamsolglasögon attraktiva giveaways på festivaler. Ofta används de även för promotionkampanjer på sportevent och stadsfester med syftet att vinna nya kunder. Men vad är det som gör solglasögon så populära hos marknadsföringsansvariga? Svaret är väldigt enkelt - de är trendprodukter och betonar - beroende på modell - en avslappnad, sportig, cool eller klassisk livsstil. Solglasögon passar därmed (nästan) varje målgrupp. En till viktig anledning till varför man väljer solglasögon som profilprodukt är den höga användningen på vardagen hos målgruppen. Den här snygga och moderna accessoaren tas nämligen fram ur etuin redan när de första solstrålarna kommer ut. Din logotyp är därmed alltid med när solen skiner och bärs runt på stan på mottagarens näsa. På så sätt är det många som ser din logotyp - och det är precis det som gör den här profilprodukten med tryck så effektiv i jämförelse med andra reklambärare. På allbranded.se hittar du ett stort sortiment på attraktiva reklamsolglasögon - urvalet räcker från roliga glasögon och retrobrillor till ekologiska bambu-brillor, ihopvikbara solglasögon och sportglasögon. Det går även att beställa supporterglasögon med färg av ländernas flagga - perfekta för de olympiska spelen eller andra världsmästerskap. Förutom olika modeller så finns det även olika färger att välja emellan. Passar din logotyp bäst till röd, blå, grön, gul eller en annan färg? - Inga problem! Hos oss hittar du säkert passande solglasögon för dina ändamål. Med hjälp av vår tryckexpertis gör vi dina individuella solglasögon till uppmärksamhetsstarka eye-catchers. Vill du presentera ditt företag på ett extravagant sätt? Då rekommendera vi solglasögon i dina CI-färger och logotryck på båda bågar. Om du vill ha det mer diskret kan vi även trycka på bara en av bågarna. En av våra toppsäljare är Sun Ray Solglasögon som med sin retro-design speciellt tilltalar den yngre målgruppen. En annan populär modell är solglasögon i Wayfarer-looken. Newtown solglasögon gjorda ur stabil polyarbonat är en mer kvalitativ variant. De ägnar sig extra bra som kundpresent för trogna affärskunder. Speglade eller mörkare glas, färgglatt material, elegant design eller väldigt enkel - solglasögon med tryck av din logotyp är en accessoarer för vardagen. På allbranded.se kan du enkelt beställa den här eye-catchern. Välj bara ut modell, färg, antal och önskad tryckteknik. Redan kort efter det kan du starta din nya reklamkampanj med dina nya solglasögon som märkesbudskap.

Solglasögonens utveckling till reklammedel

Sommaren står för dörren och därmed är solglasögonens tid inne. Miljoner av människor bär solglasögon som skyddar ögonen när de njuter av solen på cafet, efter en lång natt för att dölja baksmällan eller helt enkelt som modeaccessoar vid shoppingrundan. De många användningsområdena gör solglasögonen oundvikliga för er reklamkampanjs-framgång i form av giveaways. Dela ut solglasögon som profilprodukt på konserter, supporter-parties, jubileumsfester, samt andra tillställningar med stor räckvidd och presentera ert företag som ungt och tidsenligt. allbranded.se erbjuder er ett stort urval av modeller och färger samt trycker ert märke eller er market-claim på modeaccesorarerna. Gör slag i saken och gör intryck hos era konkurrenter.

Solglasögons reklampåverkan

Solglasögon är ströartiklar, som dock inte byts ut av dess ägare lika ofta som tändare och kulspetspennor. Framförallt väljs varianter med färgglad utformning av bäraren gärna i enlighet med en passande dagsoutfit som gör att glasögonen matchar med färgen på T-shirten, skorna eller bältet. Ett val av solglasögon som profilprodukt värnar om ett reklambudskap “i ögonhöjd” som är särskilt verksamt bland yngre delar av befolkningen.

Modeller i webbshopen allbranded.se

allbranded.se erbjuder i den helautomatiska online shoppen olika typer av solglasögon, som passar utmärkt som billiga profilpresenter. Bortsett från shutter-glasögonen har alla solglasögon ett UV-skydd för att optimera solljusets farliga strålar. Glasens effektivitet varierar beroende på kategori (kategori 0 motsvarar en ljusemissionsgrad på 100%). Sist men inte minst så är de flesta solglasögon gjorda utav syntes. Den mest omtyckta modellen av den typen är i nuläget Way-farer-glasögonen. Reklambudskapen kan smycka bågarna och glasen både på utsidan och insidan med hjälp av tampong- eller seritryck. På de värdefulla solglasögonen utav metall erbjuder sig även möjlighet till en ädel gravering.

Att använda solglasögonen som riktad profilprodukt

Användningsområdena för solglasögon som reklampresent är mångsidiga. Ge bort färgglada solglasögon till era utomhusbad-besökare under första dagen på säsongen. Med er logga på bågarna förfogar ni hela sommaren över ett reklammedel som får stor uppmärksamhet i bärarens omgivning. Är ni verksam i gastronomi-branschen och visar svenska landslagets fotbollsmatcher? Med modellen “Svenska landslaget” stödjer ni de fans som vill uttrycka sin passion. Dessutom presenterar ni er med hjälp av er trycka logga som en likasinnad, som delar kundernas glädje.

Köpa solglasögon i webbshopen allbranded.se

Alla solglasögon i vår online shop finns att tillgå i olika färger eller kan helt individualiseras genom glasen. Vårt tillvägagångssätt orienterar sig efter kända tillverkares modeller och värnar om en omedelbar acceptans inom er målgrupp. Stöd ert reklambudskap med en gravering eller ett tryck för den nödvändiga uppmärksamheten och ett bestående intryck. Beställ helt enkelt och bekvämt online och berika varje party med en stilren fun-båge i enlighet med er företagslook.

Läs mer
Mindre