• 1

Glas med individuellt logotryck och gravyr på allbranded.se

Tryck eller gravera din företagslogotyp, slogan eller något annat valfritt motiv på glas, och skapa därigenom meningsfulla profilprodukter som synliggör ditt märke med långvarig effekt. Glas med tryck hör till de mest framgångsrika reklamartiklarna eftersom de används dagligen i nästan varje hem och på varje kontor. De praktiska reklamglasen med logotryck och reklambudskap fungerar även väldigt väl inom hotell- och restaurangbranschen eller på evenemang som till exempel konserter, festivaler, fester och högtider där de ses av ett stort antal människor. Oavsett om du behöver reklamglas för en reklamkampanj, som merchandise eller som företagspresenter till kunder, medarbetare och affärspartners så hittar du säkert något i webbshoppen på allbranded.se. Vårt sortiment sträcker sig från klassiska dricksglas, vackert formade vattenglas, eleganta vinglas och stilfulla champagneglas till longdrinkglas och ölglas i tidlös utformning med enastående haptisk design. Naturligtvis är alla glas tillverkade i högsta kvalitet och tål diskmaskin, och vissa av dem är tillverkade av återvunnet glas. Vill du att dina glas ska ha glänsande”wow-faktor”? Ta då en titt på våra märkesglas, karaffer, tillbringare och dekanteringskaraffer – små konstverk av Paul Bocuse, Jamie Oliver och koziol, vars produkter andas luxuös design och förstklassig kvalitet. Ovanliga glas med tryck framhäver din reklam på ett varaktigt sätt. Med ett fåtal steg utformar du ditt reklamglas i vår onlinekonfigurator. Vid förädlingen av våra profilprodukter erbjuder vi dig det senaste inom trycktekniken, som till exempel vitetsning, transfertryck, lasergravyr, rundtryck eller plantryck. Avslutningsvis ber vi dig att skicka din företagslogotyp, som vi trycker på glaset. Så var det klart! För ett diskret utseende rekommenderar vi glas med gravyr. Vill du glänsa med en unik produkt som drar till sig uppmärksamhet, som bara finns i ett fåtal exemplar eller som ska användas vid ett särskilt tillfälle? Vi tar gärna fram ett reklamglas inom ramen för vår specialtillverkning efter dina riktlinjer för Corporate Identity.

Promotionsglas med logga

Idag är nästan varje glas i restauranger, caféer eller barer försedda med logga. Den glänsande reklamen strålar av precisionsarbete och värdefullhet. Dock vägen från vardagsföremål till profilprodukt var lång. Huvudsakligen består glasvaror, som dryckes- och fönsterglas utav siliciumdioxid. Tills idag är det dock osäkert var denna banbrytande upptäckt började. De äldsta fynden stammar från Mesopotamien, Egypten, men även Levantens kust är på tal. Den äldsta litterära beskrivningen dateras till ca. 1600 före Kristus. I vår tid används det mångsidiga materialet glas i ett flertal olika områden under våra liv. Glaset spelar en avgörande roll inom kemin, kosmetikan, läkemedels-, livsmedels- och dryckesindustrin, forskningen och vetenskapen, samt modern arkitektur. Glas är en av dessa uppfinningar som gör livet enklare, bekvämare och angenämare. Behållare för att bevara näring och drycker framställdes förut utav lera. Glas är dock betydligt mer hygieniska och saknas inte på något bord nu förtiden. Förut framställdes glasen främst genom glasblåsning, men nu satsar industrin på så kallat pressglas. Glasblåseri används nuförtiden enbart för särskilt exklusiva vin- eller champagneglas. Sätt tryck eller gravering på detta mästerverk av mänskligt arbete med er företagslogga eller ert märkesclaim och presentera er reklam på en särskilt dekorativ reklamyta. Framför allt hotellbranschen och gastronomin ska titta hit extra noga!

Den effekten har glas i företagsdesign

Att välja reklamglas som reklammedel är ett riktigt bra val för ert företag. De individuella glasen har en väldigt hög nytta, då de står i förbindelse med de mänskliga grundbehoven. Vid varje användning av profilprodukter blir er logga eller ert reklamordspråk en blickfångare, som med säkerhet drar till sig blickar från er målgrupp. Dryckesglasens genererade brand impressions kommer ert märke till del. Så knyter ni nya kontakter med tidigare okända kundgrupper med hjälp av användbara reklambärare, stärker relationer och etablerar ett sympatisk och oigenkännligt intryck av ert företag i offentligheten. De effektiva reklamglasen kan omedvetet skapa ett väldigt högt minnesvärde hos kunder, medarbetare och affärspartners. Vid användandet av profilprodukterna påminns de om ert företag och detta med en positiv känsla över att ha erhållit en värdefull reklampresent. Därmed kan glasen i företagsdesign uppnå en långvarig reklameffekt. Genom ert lilla uppmärksammande vid sidan av är ni säkra på att skapa sympati-bonusar hos er målgrupp.

Olika modeller: Glas är inte lika med glas

För varje burk finns det ett lock och för varje dryck finns det ett speciellt glas. Vid valet av ert reklamglas ska ni därför behålla användningsområdet för det individuella glaset i bakhuvudet, för att kunna välja den passande modellen för ert reklamändamål. Typiska glas är vattenglas. De är oftast cylinderformade, består av tunnare eller tjockare glas och har generellt en volym på 0,2 till 0,3 liter. Exklusivare är däremot vinglasen. Denna modell användes redan i gamla Egypten (ca. 2660 – 2160 före Kristus) och är sedan 1700-talet ett självklart tillbehör under måltiden. Bland vinglas skiljs det mellan rödvinsglas som är rundare och förfogar över en vidare öppning, och vitvinsglas som är mer päronformade och har en mindre öppning. Formen på de tunna vinglasen gör så att vinet inte tar dela av kroppstemperaturen. Likaså lämpar sig krus och karaffer för att servera vinet till att smyckas med en logga. Utöver det så finns det även tulpan- eller flöjtformade champagneglas med en fyllmängd på ca. 15 centiliter. Även cocktail- och ölglas hör till det stora urvalet av glasmodeller. Viktigt för er: Våra glas med tryck eller gravering är naturligtvis diskmaskinståliga. Vid sidan av de typiska reklamglasen erbjuder vi er ett par rariteter i vårt glassortiment. I webbshopen allbranded.se erbjuder vi nämligen individuella glas från mästerkockarna Jamie Oliver och Paul Bocuse. Även dessa märkesartiklar låter sig gestaltas i er företagsdesign. Därvid ska nämnas: Reklamglasen från Jamie Oliver består utav återvunna marmeladglas och har därför en helt egen charm!

Sätt tryck eller gravering på individuella glas

Visa originalitet och kvalitet med de besmyckade glasen. Hos allbranded.se kan ni inte bara sätta tryck på glasvaror, utan även gravera dem. Med en vitprägling eller en lasergravering är en särskilt ädel reklamtillämpning möjlig. Naturligtvis kan vi även använda ett tampongtryck i enlighet med era önskningar och företagsspecifika föreskrifter. Med vårt Pantone-färgsystem kan ni vara säker på att de valda tryckfärgerna avbildas helt i enlighet med era corporate colors.

Läs mer
Mindre