• 1

Konferensväskor med tryck - Profilprodukt med logotyp

Konferensväskor med logotyp eller ett kort reklammeddelande kan enkelt tryckas i allbranded.se’s webbshop. När vi pratar om profilprodukter kommer ett ord ofta upp i sammanhanget: vardagsfördelarna. Särskilt används affärsväskor ofta på kontoret, på konferenser och möten, på mässor eller på affärsresor. Därför kan de praktiska väskorna, i vilka så mycket får plats, också vara idealiska som presentreklam. I allbranded.se’s nätbutik erbjuder vi ett stort sortiment av högkvalitativa konferensväskor. Lika stort är valet av material. Från vattentät presenning eller rPET, PVC och slitstarkt 600D-polyester till nylon, scuba och mikrofiber, men även premiummaterial såsom läder finns med såklart. Era personliga önskemål och kreativa idéer har inga gränser. Vill ni trycka en liten eller hellre en något större affärsväska med ert företags logotyp? Hur många dokumentfickor behöver ni? Ska ett axelband eller kanske ett handtag ur plast pryda er innovativa väska? Eller borde det vara en ryggsäck? Letar ni efter en kostnadseffektiv och enkel konferensväska utan överflödiga detaljer? Då är den 15,4" laptopväskan Kansas den perfekta reklamprodukten för ert företag. Den stängs med dragkedja och är utsmyckad med en extra ficka som stängs på samma sätt. Axelremmen gör den svarta datorväskan i polyester väldigt bekväm att bära. Ett enkelt skärmtryck med era kontaktuppgifter eller en kort slogan gör ert reklammedium till en exklusiv, högkvalitativ gåva. Vill ni tacka era anställda för deras engagemang efter ett framgångsrikt år? För detta speciella tillfälle rekommenderas väskan Samsonite - Pro-CLX 4 - Rolling Tote 16.4 ". De högkvalitativa materialen nylon och läder kännetecknar denna multifunktionella väska. Väskan får också poäng på andra områden. Trots vagnhandtaget är den mycket lätt och ser till genom flertalet vadderade fickor och fack att arbetsmaterial hålls väl organiserat och ger samtidigt maximalt skydd av laptop, plånbok och anteckningsmappar filmappar. Vill ni att er unika reklamkampanj ska vara ännu mer optimal, så kan ni överraska era kunder eller anställda ytterligare med en skrivmapp i A4-format som innehåller sin egen uppsättning av pennor, visitkort, präglat brevpapper eller ett surfplattefodral beroende på modell. Nå målet med er annonsering och gör det till ett permanent minne! På allbranded.se kan ni enkelt beställa er egen personliga konferensväska. När ni har valt er favoritväska, välj önskad färg, mängd och tryckteknik. För frågor eller problem med beställningen, ring oss gärna eller skicka ett mail till oss. Naturligtvis ger allbranded.se's kundtjänst er också råd om de individuella designbehoven hos er egen affärsväska.

Snygga profilprodukter i den professionella webbshopen allbranded.se

Inget företag kommer undan utan att göra reklam. För att träda fram målinriktat och effektivt inför er målgrupp rekommenderar vi de beprövade produkterna från allbranded.se, specialisten på individuella reklampresenter. Förmedla era kunder uppskattning genom de fantastiska profilprodukterna från allbranded.se. Med er tryckta logga blir kvalitativt värdefulla giveaways till sympatisk reklamskylt för ert företag. Kunder vet att uppskatta ett tack och kommer så med att behålla er i minnet. Med hjälp av profilprodukterna hamnar ni långsiktigt i era affärspartners medvetande och utökar utöver det er bekanthetsgrad. Om en kund får frågor om ert företag, så kan denne berätta om glädjande erfarenheter med ert företag.

De snygga Konferensväskorna från allbranded.se – en riktig blickfångare

Praktisk, värdefull och en absolut eyecatcher: Det kännetecknar Konferensväskorna från allbranded.se. Särskilt företag som har kunder från företagssektorn kommer att profitera av Konferensväskorna. Med fack för viktiga papper och mappar övertygar fodralen utav grå filt genom sin praktiska användbarhet. De blir en oumbärlig ledsagare för era affärspartners och därmed hamnar er corporate design i er målgrupps synfält.

Konferensväskorna ges i bästa fall medvetet till era kunder. Efter ett framgångsrikt affärsavslut eller årsslut: Konferensväskorna är särskilt väl sedda vid särskilda tillfällen och binder era kunder till ert företag. De tas med på affärsmöten och mässor, Konferensväskorna är skapade för en professionell omgivning och ger kunnigt ert namn en plats på arenan. Sök medvetet upp era kunder och tacka för det glädjande samarbetet med en businessväska. Det är små gester som dessa, som är fyllda med en alldeles särskild charm och gör långsiktig reklam för ert företag.

Beställ Konferensväskor bekvämt och okomplicerat hos allbranded.se

Konferensväskorna levereras från och med en ordermängd på 250 stycken och har en tryckyta på 100 x 40 mm vid formatet 105 x 160 x 20 mm. Er logga trycks av allbranded.se på framsidan och syns därmed tydligt. Leveranstiden varar 2 till 3 veckor.

Övertyga med individuella profilprodukter från allbranded.se

Vid sidan av Konferensväskorna erbjuder allbranded.se ett omfattande antal kreativa profilprodukter och är er professionella partner inom marknadsföring. Vänta inte på en lycklig slump, utan använd möjligheterna från allbranded.se för ert företag. Låt kunderna veta att de är viktiga för er och bli väl ihågkommen. Besök webbshopen allbranded.se och låt er inspireras av det enorma urvalet av profilprodukter. Vi erbjuder er ideala lösningarna för era anspråk och sörjer med hjälp av höga kvalitetsstandarder för era kunders tillfredsställelse.

Läs mer
Mindre