Merchandise i större stil

Planerar du en storslagen lansering av ditt märke eller ditt företag? Är du på jakt efter iögonfallande och skräddarsydda reklamprodukter för din marknadsföringskampanj? Utnyttja möjligheten att synliggöra ditt märke med hjälp av effektfulla merchandisingkoncept och attrahera fler kunder! Välj tilltalande profilprodukter av hög kvalitet och tryck din logotyp eller din slogan på reklamprodukterna för att skapa effektiv reklam. På allbranded.se har vi de medel och möjligheter som krävs för att effektivt främja din reklamlansering så att du kan uppnå dina mål.

Stärk din produkt och ditt företag med rätt merchandising

Merchandising innebär generellt ett ganska enkelt koncept: att främja försäljning med hjälp av produkter som förmedlar samma budskap som en produkt eller ett företag. Framgångsrik merchandising ska dessutom bidra till att synliggöra och skapa reklam för en produkt. Vid merchandising använder man sig av profilprodukter som man direkt eller indirekt associerar med företaget eller företagets produkt. I centrum står naturligtvis skräddarsydda reklammedel som säljs eller ges bort för att sätta igång processen. Det rör sig alltså om produkter som nyckelband, T-shirts eller unika termosmuggar som förses med företagets färg, märke eller logotyp och sedan ges bort till kunderna. Var och hur du väljer att ge din målgrupp dessa produkter är naturligtvis helt upp till dig. Försäljnings- och marknadsföringsplatsen bör emellertid tilltala en bred grupp människor. Ett stånd på en mässa kan till exempel lämpa sig lika väl för din reklamkampanj som en konsert. Några tumregler: Välj en plats där många kunder ur dina målgrupper rör sig och där dina merchandisingprodukter kommer att uppskattas av mottagarna. Inget är värre än reklamprodukter som snabbt glöms bort och slängs eftersom mottagaren inte har någon användning för dem.

Välj produkter som är roliga och användbara

Vid merchandising gäller det att föra in din logotyp eller ditt claim i målgruppens vardag. Man kan dessutom tala om en lyckad merchandising när produkten synliggörs även för mottagarens omgivning. För att uppnå denna effekt behöver man skapa reklammedel som är så tilltalande som möjligt. Produkter av hög kvalitet med ett tilltalande utseende och som dessutom är praktiskt användbara kommer naturligtvis att användas oftare av dina kunder. Placera dig i din målgrupp och på den plats där du vill dela ut din presentreklam. Vill du tilltala en yngre publik och synliggöra ditt företag på en konsert? Dela ut tändare, pins och armband – sådana reklamartiklar används gärna på konserter. Vem vill inte ständigt bli påmind om en sensationell och känslomässig konsertupplevelse? På mässan väcker du å andra sidan uppmärksamhet med hjälp av enhetligt klädda medarbetare i företagets kläder och genom att ge bort sötsaker som giveaways. Just på mässor lämpar sig presentreklam för omedelbar konsumtion särskilt väl.

Ett bra merchandisingkoncept kräver ingen stor budget

För att skapa effektiv reklam behöver du inte gräva djupt i väskan. Ofta räcker det med små pins som är roligt och attraktivt utformade för att tilltala kunderna. Även armband är profilprodukter som är populära hos olika målgrupper. Var bara noga med att dina merchandisingartiklar håller hög kvalitet. Om du trycker ditt namn på en reklamprodukt kommer kvaliteten på presentreklamen alltid att förknippas med ditt märke. Ingen gillar produkter som snabbt går sönder och måste slängas. För framgångsrika reklamkampanjer gäller samma sak som i många andra situationer: less is more! Ge hellre bort ett mindre antal väl valda, noggrant utformade profilprodukter med tryck och skapa habegär hos din målgrupp. På så sätt ger du garanterat ditt företag ett gott rykte. På allbranded.se hittar du enkelt fantastiska produkter med de egenskaper som krävs för att skapa lyckad merchandising för ditt företag. Alla produkter kan enkelt skräddarsys med din företagslogotyp eller ditt märkesclaim. Vi ger dig också möjlighet att välja mellan olika färger och produktvarianter. Sätt ihop ditt framgångspaket redan idag. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av profilprodukter med tryck.

Läs mer
Mindre