Påskharar och påskägg med tryck i profilproduktshoppen på allbranded.se

Påskfirandet har en lång tradition. Vuxna njuter av de lediga dagarna på den utökade helgen och barnen ser fram emot sökandet efter färgglada ägg och konsumtion av sötsaker - allbranded.se erbjuder specialerbjudanden till festdagarna. Söta gåvor med ert företags logotyp är lika populära hos anställda och deras barn som de är hos kunder och affärspartners. Påskharar, ägg, fruktgummi eller presentkorgar är perfekta som en företagspresent för att nå era målgrupper. Används de på campus, i centrum eller i skolan, kommer ni att öka medvetenheten runt ert företag.

All makt till påskharen

Påsk utan sötsaker och jakten efter ägg har en lång tradition. Gör de små och stora lyckliga med våra söta läckerheter och presenter till påskfesten och vinn nya kunder. Påskharen och andra sötsaker i kombination med ert märke eller claim väcker definitivt positiva intryck och uppnår långverkande effekter. För människor som vill ha något ädlare erbjuder sig värdefulla presentkorgar som tack vare den förstklassiga bearbetningen möjliggör en lång användning. Grip tag i chansen och led ert företag till framgång med hjälp av påsk-profilprodukter. allbranded.se hjälper er att uppnå era marknadsföringsmål och att göra ert företag mera känt.

Använd påsken för reklamändamål

Detaljhandeln har sedan länge uppmärksammat omsättningsmöjligheterna genom produkter med koppling till påsken. Sötsakerna erbjuds redan kort efter årets början i form av påskägg utav choklad eller påskharar av mini-fruktgummi och säljs under flera månader. Många företag har insett möjligheterna som påsktidens traditioner skapar. De beställer produkter med påsk-koppling som profilprodukt och delar ut reklampresenter till deras medarbetare samt deras barn för att presentera sig som ett familjevänlig och traditionsmedveten men modern arbetsgivare.

Påsksortimentet från allbranded.se

I vår webbshop allbranded.se hittar ni en bred palett av produkter som kan bli till förstklassiga påsk- reklammedel med en tryckt logga. Ett stort fokus ligger på produkter av choklad från kända märkestillverkare som Kraft Foods eller Lindt. Vid sidan av chokladpåskägg med standardmotiv och MAXI-chokladpåskharar av mjölkchoklad hittar ni även MINI-chokladkakor och dragee-blister av chokladlinser. Utöver det erbjuder webbshopen allbranded.se även olika former av fruktgummi med standardmotiv till påsk. Fruktgummin är färgglatt blandade och visar motiven påskhare, påskägg och påsklamm. De består av fruktjuicekoncentrat, naturliga aromer och färgande växtextrakt.

Individualisera profilprodukter med allbranded.se

allbranded.se är er partner för profilprodukter som inte bara hjälper er att hålla takt med trenderna utan även gör det möjligt för er att skilja er från mängden. Reklammedlen till påsk ligger vad gäller anskaffningsvärdet på några kronor och kan dessutom bokföras som driftsutgifter. Alla produkter kan snabbt och enkelt individualiseras med sin slutgiltiga paketering. I shopen kan ni bekvämt skapa reklamtillämpningen online och därmed sörja för att ert bildmärke strax skapar stor glädje för era medarbetares barn och deras privata omgivning. Naturligtvis kan ni även använda mässor för att dela ut chokladkakor eller vingummin med er logga eller ert märkesclaim som ströartikel till mässdeltagare. Beställ er individuella påsk-profilprodukt online redan nu hos allbranded.se!

Läs mer
Mindre