Skapa positiv stämning med hjälp av automatiska paraplyer från allbranded.se

Nya kunder stöter ofta på profilprodukter på mässor eller i fotgängarpassager. För att de nya kunderna ska minnas ditt företag på lång sikt och framför allt i positiv bemärkelse är det en fördel om valet av reklamartikel anpassas till situationen. På så sätt väcker du kundernas intresse och visar uppskattning för deras uppmärksamhet. Automatiska paraplyer passar utmärkt på platser med mycket regn och tas vanligtvis gärna emot av kunden. Sortimentet på allbranded.se omfattar ett stort utbud av giveaways, däribland automatiska paraplyer. På ett sådant paraply finns det många olika reklammöjligheter.

AUTOMATISKA PARAPLYER - PRAKTISKA PROFILPRODUKTER

För att få nederbörd behövs verkligen inga regndanser i Hamburg, som är huvudkontor för allbranded.se. Under 200 regndagar per år kommer det i genomsnitt 800 mm nederbörd. I Sverige ser det inte annorlunda ut. I många delar av landet dominerar paraply- och ruskväder. Just hösten och vintern är paraplyens högkonjunktur. Och så med är det inte förvånande att reklamparaplyer är del av otaliga marknadsförings- och kommunikationskampanjer. Särskilt omtyckta är tex. automatiska paraplyer, som väldigt praktiskt går att öppna och stänga med hjälp av ett knapptryck. Använd även ni paraplyer som profilprodukt från allbranded.se och ge bort en trendig ledsagare med stor vardagsnytta.

AUTOMATISKA PARAPLYER - DEN STORA MÅNGFALDEN BLAND PROFILPRODUKTER

Att botanisera i vår online shop lönar sig, för vi erbjuder ett stort sortiment av paraplyer. I sortimentet hittar ni automatiska träpromenadparaplyer med ett elegant handtag och ett omslutande reflexband. Dessutom finns det automatiska promenadparaplyer utav aluminium och glasfiber. Vidare har vi även portierparaplyer med stora paraplytak. Våra modeller med stormsäkring är särskilt ämnade för trekking- och utomhusaktiviteter. Vi har även automatiska kompaktparaplyer med open- och close-funktion att tillgå. Paraplyerna är gediget framställda och i stor utsträckning gjorda utav nylon och polyester. Exklusiv och praktisk: Det automatiska paraplyet från Samsonite med flera lager av teflon-beläggning. Denna modell är särskilt vatten- och smutsavvisande och torkar väldigt snabbt. Naturligtvis kan ni välja olika färger samt färgkombinationer och anpassa dem i enlighet med er corporate design.

ANVÄND AUTOMATISKA PARAPLYER MED LOGGA SOM PROFILPRODUKT

Automatiska paraplyer lämpar sig idealt i reklamkampanjen. Det stora paraplytaket är förutbestämt för en optimal framställning av företagsloggan och slogan. För uppmärksamhetstark reklameffekt sätter vi tryck på paraplyskärmen med er logga. Om ni satsar på diskreta understatements så förädlar vi enbart de definierade segmenten. Ge bort dessa blickfångare till trogna stamkunder vid jul eller dela ut de omtyckta reklamparaplyen som giveaways för att vinna nya kunder på mässor. Användningsområdena är mångfaldiga. Faktum är: Paraplyen från allbranded.se förmedlar ert reklambudskap väldigt verksamt.

BESTÄLLA AUTOMATISKA PARAPLYER I WEBBSHOPEN ALLBRANDED.SE

Ni kan helt enkelt sammanställa ert dröm-paraply i vår online shop. Välj modell, bestäm färg och antal. Klart. Priset för ert automatiska paraply beräknas omedelbart. Har ni ändå frågor? Det trevliga och erfarna profilprodukt-teamet hjälper er gärna vidare.

Läs mer
Mindre