Väskor med tryck – individuellt och bekvämt på allbranded.se

Väskor hör sedan många år tillbaka till de mest efterfrågade reklamprodukterna – studier visar att mottagarna gläder sig särskilt åt att kunna använda väskor dagligen. Denna egenskap är en av de avgörande framgångsfaktorerna när det gäller reklameffekten hos profilprodukter. Praktiska profilprodukter som utmärker sig genom hög kvalitet, snygg design samt förstklassig utformning används ofta och under lång tid. Logotypen, motivet, fotot eller reklambudskapet som du trycker på väskan får därmed stor synlighet. På så sätt uppnår du ditt mål – en hög reklameffekt – eftersom ditt företag får långvarig uppmärksamhet och en positiv image. Med väskor från allbranded.se når du i princip alla målgrupper. Dela ut väskan som prisvärd giveaway på exempelvis mässor, events eller sponsorevenemang. Ge dina trogna kunder en exklusiv lojalitetspremie. Överraska dina medarbetare till jul och ge dina teammedlemmar en förstklassig väska fylld med läckra sötsaker. Eller tacka dina affärspartners för ett gott samarbete. I webbshoppen på allbranded.se hittar du ett stort utbud av tryckbara kassar och axelremsväskor samt förstklassiga ryggsäckar och resväskor och trendiga gympapåsar och tygpåsar. Utformningen av profilprodukten med haptisk design sker enkelt och bekvämt med några få klick. Vill du sticka ut från mängden och ge din marknadsföringskampanj en extra kick? Vi utformar en väska med tryck helt i enlighet med dina önskemål. I nära samarbete med dig tillverkar vi en skräddarsydd specialväska som drar till sig folks blickar, väcker känslor och på ett optimalt sätt förmedlar ditt budskap.

VÄSKOR FÖR VARJE TILLFÄLLE HOS ALLBRANDED.SE

Oavsett vilket mål vi har, någon typ av väska är egentligen alltid troget närvarande. allbranded.se erbjuder er väskor för olika tillfällen och för olika målgrupper, så att ni kan välja era profilprodukter för rätt ändamål och anpassat efter tillvägagångssätt. Det finns både praktiska tygpåsar, som lämpar sig perfekt för inköp och transport, tillförlitliga midjeväskor, som säkert förvarar nyckeln, eller vackra handväskor som ämnar sig utmärkt för en avslappnad shoppingrunda i staden. Även de individuella plånböckerna ska inte förbises, för en portmonnä är framförallt en profilprodukt, som era kunder medarbetare och affärspartners dagligen har i händerna. På så vis blir ert reklambudskap inpräglat i minnet och skapar ett igenkänningsvärde för ert företag.

ANVÄNDNING AV PERSONLIGA VÄSKOR

Dock var kan ni använda era reklampresenter mest effektivt? Med säkerhet lämpar sig ett litet stånd en solig dag i innerstaden väldigt bra. Tala till fotgängare och fråga om det inte vill erhålla en lite, inköpsföljeslagare som profilpresent. Helt säkert kommer människorna vara tacksamma över den hjälpsamma uppmärksamheten. Eller i foajen eller vid ingången till inköpscentret kan ni på detta sätt nå ut till många människor och tack vare era giveaways bli ihågkommen. Även på mässor kan ni fördela väskor från allbranded.se på ett perfekt sätt. Besökarna kommer att glädja sig över denna gest och sympativärdet för ert företag stiger. De värdefulla dokumentväskor och business väskorna tilltalar dessutom en väldigt viktig målgrupp: nämligen era medarbetare. Skänk till exempel era nya medarbetare olika arbetsmaterial, som pennor, block, kalender och dokumentväska på deras första arbetsdag, så att de direkt känner sig välkomna. Även plånböckerna är lämpliga medarbetarepresenter med hög charm. På så vis kan ni ge bort en personlig lädervariant till era medarbetare.

RESVÄSKOR SOM REKLAMMEDEL: ERT MÄRKE PÅ RESANDE FOT

Vid sidan av väskan är resväskor en väldigt uppseendeväckande profilprodukt, som framförallt lämpar sig för reseföretag och hotell. På så vis kan ni i hotellbranschen ha kultur- och bärkassar redo för era gäster, för att gör deras vistelse ännu mer angenäm. Även förvaringsaskar med er företagslogga lämpar sig enastående som ask för mindre föremål, som nycklar eller mynt, som annars snabbt tappas bort på resan. Följ på så vis med er målgrupp på resan och bli ihågkommen med hjälp av de värdefulla profilprodukterna från allbranded.se.

INDIVIDUALISERING AV VÄSKOR MED TRYCKT LOGGA

Individualisering är ett väldigt viktigt hos allbranded.se, för genom denna process står eller faller profilproduktens reklameffekt. I webbshopen allbranded.se kan alla profilprodukter erhållas i olika färger och kan tryckas med er logga, så att en exakt anpassning till er corporate design kan möjliggöras! Därmed erfar inte bara era kunder från vem detta användbara reklammedel härstammar, utan i ideala fall blir även andra personer med hjälp av de uppseendeväckande väskorna uppmärksamma på er produkter.

Läs mer
Mindre