• 1

Plastmuggar med tryck på allbranded.se

Plastmuggar med logotyp hör till de mest populära reklamprodukterna och förekommer ofta på event, festivaler och konserter. Mottagaren får tre fördelar i en: plastmuggen utmärker sig med sin höga hållbarhet, muggen är betydligt lättare än glasprodukter och den håller dryckens temperatur väl. Även marknadsföringsansvariga uppskattar fördelarna hos de återanvändbara plastmuggarna då de håller för en intensiv daglig användning och därför når ut med sitt tryckta reklambudskap till många människor. I webbshoppen på allbranded.se hittar du ett stort sortiment av dessa funktionella plastmuggar: eleganta cocktailmuggar i olika färger, coola longdrinkmuggar, praktiska takeaway-muggar, ändamålsenliga resemuggar med vridlås eller muggar med dubbla väggar och integrerat sugrör. Oavsett vilken mugg du bestämmer dig för kan du utforma presentreklamen med haptisk design enligt dina egna önskemål med hjälp av vår onlinekonfigurator. Sedan ser vi till att förmedla ditt reklambudskap med hjälp av den modernaste förädlingsmetoden och rundtryck på plastmuggen så att din logotyp, ditt foto eller ditt motiv står i centrum när någon håller i muggen eller dricker ur den. Med vår specialtillverkning erbjuder allbranded.se dessutom en tjänst som tar hänsyn till dina specifikationer in i minsta detalj. Trogna vårt motto ”you name it, we brand it” utvecklar vi en skräddarsydd plastmugg med annorlunda reklameffekt och stort minnesvärde. Ring oss eller skicka ett meddelande. Vi tar gärna fram en unik produkt som passar dina krav och din målgrupp.

Individualisera plastmuggar med logga online

De används i det egna hushållet, på fester, events och stora tillställningar – plastmuggar. Som vardagsföremål är de grundutrustning i varje kök vid sidan av glas och muggar. Med tryckt logga är de storslagna profilprodukter som gör effektiv reklam för ert företag utan att tränga sig på. Dryckesmuggarna är oftast smäckra, men har ändå en stor reklamyta för ert budskap till er målgrupp. I grunden är varje plastmugg en tom linneduk som ger er reklamtillämpning uppmärksamhet. I webbshopen allbranded.se hittar ni därför en mångfald av olika modeller av de individuella plastmuggarna, som vi smyckar med logga, slogan eller foto för er. Billiga giveaways med företagsspecifikt tryck höjer ert märkes bekanthet, väcker intresse i den breda offentligheten och uppnår enorm reklameffekt för ert företag, era produkter och tjänster. Dessutom kan allrounders utveckla och stärka relationen till medarbetare, kunder och affärspartners. Sprid ut ströartiklarna med ert märkesclaim eller ert reklambudskap! Beställ bekvämt online i webbshopen allbranded.se och erhåll de originella reklammuggarna inom kort!

Det finns billiga plastmuggar som ströartiklar i överflöd

Med ert individuella reklambudskap blir dryckesbägare till en riktig blickfångare! Otaliga anledningar talar för att använda reklammedel ur kategorin ”plastmuggar”. Så kan ni smidigt dela ut ert märkes prisvärda reklambärare i offentligheten. Med hjälp av synliga och stora reklamytor möjliggörs en gestaltning enligt er corporate design och skapar vid professionellt utförande av förädlingstekniken ett igenkänningsvärde för ert företag. Målgrupper för reklam-aktionen associerar ert företagsnamn nu med de gedigna plastmuggarna och känner dessutom igen er logga, ert företagsnamn eller er slogan i sin privata omgivning. Därmed kan även framtida reklamåtgärder ha starkare effekt, för ert företag är redan inpräglat i er målgrupps minne. Igenkänningsvärdet är utan tvekan en viktig aspekt av reklameffekten. Plastmuggar kan med dess fördelaktiga reklamyta bidraga stort till ett igenkännande. Även minnesvärdet torde öka med en kreativt gestaltad plastmugg. Så med kommer kunder, medarbetare eller affärspartner att förnimma förbindelsen mellan ert företag och plastmuggarna och omedvetet lagra detta i minnet. Särskilt stark är denna utveckling om ni delar ut plastmuggarna under tillställningar. Här uppstår en mental brygga mellan den fantastiska upplevelsen vid tillställningen, er reklammugg och ert företag i sig. Ni kan vara säkra på att användandet av plastmuggen som profilprodukt kommer att ha en positiv effekt på ert företag och dess image.

Vara närvarande vid olika tillställningar med dryckesmuggar

I olika situationer kan ni samla poäng med plastmuggar som profilprodukter. Generellt rekommenderar vi sällan plastmuggar som reklampresent för kunder, medarbetare och affärspartners. De är mer lämpade för att skapa reklameffekter som ströartiklar eller giveaways. Billiga, erhållbara i stora mängder och med klar nytta är de riktiga företrädare för ert märke under tillställningar. En särskild fördel med muggar: De är återanvändningsbara och utmärker sig därför inte bara som miljövänliga, utan även som användbara under flera av era skilda tillställningar. Med en stor beställning har ni täckt ert behov för olika typer av events. Vi rekommenderar tex. sportföreningar att använda individuella plastmuggar. Därvid är storleken på föreningen ovidkommande. Små föreningar kan utföra sin dryckesutskänkning med personliga muggar, stora föreningar kan sälja sina muggar separat till fans som merchandise-produkt. Även företag från de mest skilda branscher kan uppnå en riktig reklameffekt med flervägsmuggar. De är å ena sidan fantastiska sponsorprodukter, som ni kan låta komma idrottslag eller välgörenhetstillställningar till del. Lika gärna kan företag dela ut profilprodukterna ur denna kategori direkt på företagsinterna tillställningar, vid mäss-ståndet eller på stora externa events. I kombination med dryckesutskänkning kan de individuella muggarna även vara intressanta på restauranger, barer och caféer. Vi rekommenderar att dela ut plastmuggarna med logga under sommaren så att gäster kan njuta av solen utomhus och ta med sig muggarna som minne för att återanvända dem i hemmet. Med plastmuggar är ert märke närvarande. Ni kan vara säkra på brand impressions!

Bli del av festivalkulturen med individuella plastmuggar

Festivaler förblir omtyckta, firas med regelbundna mellanrum och växer med otrolig fart. Festivaler är inte bara centrum för nöjen och äventyr, utan är även särskilt omtyckta användningsområden för reklamartiklar. Lanyards med inträdesbiljetter, tändare eller T-shirts i festivallook är inga ovanligheter. Det som aldrig får fattas är sponsorer för dessa stora tillställningar. Här kommer våra plastmuggar med tryckt logga in i leken. Visa er i modern tappning och bli del av festivaltrenden, genom att sponsra flervägsmuggar i er företagslook. Särskild bland er unga målgrupp borde det bli väl emottaget!

Därför dryckesmuggar av plast

Plast är ett omtyckt material. I varje hushåll finns det mängder av produkter utav plast. Varför? Det är ett utomordentligt praktiskt material. Det är lätt, robust och enkelt att rengöra. Som profilprodukt lämpar det sig därför precis lika bra. Använd alternativet till tunga muggar utav keramik eller glas. Bered er kund en uppmärksamhet som är av vikt, men som inte väger mycket. Utöver det låter sig plastmuggar återanvändas som flervägsmugg, visar på en positiv energibalans och skapar enkelt samt utan extra uppbåd hållbar reklam. Återanvändningsbarheten hos de personliga plastmuggarna leder till en självständig multiplicering av reklameffekten.

Läs mer
Mindre