Marknadsföringsprodukter stannar i minnet

Att ”synas till varje pris” är många företags mål idag. Stor konkurrens, ett enormt utbud av möjligheter på marknaden och trender till ett lågt pris skapar förtvivlan hos många företag: Hur ska jag lyckas skapa och upprätthålla något unikt? Hur kan jag skaffa nya kunder och behålla dem? allbranded.se har lösningen – marknadsföringsprodukter! Skapa en märkesidentitet med marknadsföringsstrategier som du berikar med reklamartiklar och därigenom tilltalar både befintliga kunder och potentiella kunder. Skaffa dig fördelar på marknaden och kundlojalitet med hjälp av marknadsföringsprodukter.

Syftet med marknadsföringsprodukter

Marknadsföringsprodukter har en effekt som man inte kan se på ytan. Användningen av marknadsföringsprodukter är emellertid till stor nytta för alla företag, stora som små, nationella som internationella. I motsats till många andra marknadsföringsverktyg består dessa produkter nämligen av haptisk reklam – reklam som går att ta på. Mottagarens möjlighet att minnas ditt företag ökar om denne har ett föremål med ditt företagsnamn eller din logotyp på. Marknadsföringsprodukter är nämligen en sorts reklam som tilltalar mottagarens sinnen och dröjer sig kvar i deras minne. En sak är klar: Ju mer användbar en reklamprodukt är, desto oftare kommer den att användas och desto större blir reklameffekten för ditt företag. Vid valet av marknadsföringsprodukt bör du alltså även lägga stor vikt vid hur användbar produkten är för att skapa stor och regelbunden synlighet för din logotyp eller ditt claim. Profilprodukterna synliggör inte bara ditt företag eller en specifik produkt, de lockar även nya kunder till ditt företag och uppmuntrar till köp av dina produkter. På så sätt kan din marknadsföring i form av on-pack eller in-pack promotion påverka dina kunders köpbeslut och särskilja ditt företag från konkurrenternas erbjudanden. Små reklamartiklar kan alltså ha stor påverkan på ditt företags omsättning och detta utan stor kostnad.

En mångfald av marknadsföringsprodukter

Det finns flera egenskaper som dina marknadsföringsprodukter ska ha för att kunna göra reklam för ditt företag på ett långvarigt och framgångsrikt sätt. Utöver att profilprodukterna ska vara användbara, ska de även hålla hög kvalitet och skapa en exklusiv reklamkänsla. Kvaliteten på dina marknadsföringsprodukter kan snabbt förknippas med kvaliteten på dina produkter och tjänster, precis som ditt val av reklammedel. Med runt 50 000 profilprodukter i vår webbshop på allbranded.se – däribland allt från nyckelbandtill godisautomater – kan valet kännas svårt. Därför har vi delat in våra produkter på ett systematiskt sätt i olika kategorier för att ge dig en överblick över allt från prisvärda giveaways som pins till förstklassiga kundpresenter.

Marknadsföringsprodukter för varje tillfälle

Det finns ingen bransch, ingen plats och inget tillfälle utan en passande marknadsföringsprodukt. Firar du en milstolpe för ditt företag och vill visa dina medarbetare uppskattning? Med marknadsföringsprodukter skapar du lätt employer branding i form av giveaways eller kontorsartiklar. Förutom att förbättra din image som arbetsgivare kan du även använda produkterna från allbranded.se för att synliggöra ditt företag på mässor. I webbshoppen på allbranded.se erbjuder vi ett brett sortiment med allt från små reklamartiklar som passar perfekt att dela ut på mässan, däribland korthållare och godispåsar, till mässmöbler för din företagsmonter. Förutom företagsevenemang finns det säsongsbetonade tillfällen då det lönar sig att använda sig av marknadsföringsprodukter. Julklappar hör julen till, precis som snö och adventskalendrar – överväg att skicka med en liten extra företagspresent med köpta produkter eller skicka en julhälsning till dina befintliga kunder. Ditt företag kommer att ha nytta av det.

Marknadsföring på allbranded.se

Med vårt originella produktsortiment är allbranded.se din kreativa partner inom marknadsföringsprodukter. Vi erbjuder personlig rådgivning och hjälper dig gärna med allt från att hitta idéer till produktleverans. Vi står för förstklassiga profilprodukter som ligger långt över standard. Med otaliga färger i vårt PMS-system hittar du lätt den utformning som motsvarar din Corporate Design och mer därtill: med hjälp av professionella förädlingstekniker kan vi trycka din logotyp eller slogan på dina profilprodukter efter de mest exakta specifikationer. Hos oss kan du känna dig säker på att dina marknadsföringsprodukter är unika.

Läs mer
Mindre