Nyckelringar med tryck – individuellt med er logotyp

Nyckelringar med tryck hör till de reklamartiklar som oftast används av svenska företag. Anledningen till att marknadsföringsstrateger uppskattar nyckelband med logotryck är enkel. Reklammaterialet är väldigt praktisk, ytterst iögonfallande och används varje dag av alla målgrupper. Husnyckel, bilnyckel, kontorsnyckel – ofta har man en hel nyckelknippa på nyckelringen och använder den dagligen. Nyckelringarna ses därför av tusentals par ögon och varje gång någon tar fram sin nyckelknippa tänker de på ert företag. Användningsmöjligheterna för denna profilprodukt med haptisk design är många: som en originell lojalitetspremie för lojala kunder, en prisvärd giveaway för mässbesökare och en förstklassig julklapp till affärskunder och leverantörer. Särskilt omtyckta är nyckelringar med tryck som dessutom har ytterligare en funktion. I webbshoppen på allbranded.se finns ett stort utbud av användbara nyckelringar med exempelvis en ficklampa, en mynthållare, en reflex, däcktrycksmätare, en visselpipa, en flasköppnare eller en alkotestare. Om du vill ge din nyckelring ett speciellt utseende rekommenderar vi former som hus, fotboll, bil, hjärta eller pusselbit. Vi erbjuder även nyckelringar i ett brett urval av material som sträcker sig från polyester och plast till skinn, aluminium och filttyg. Den stora trenden just nu är nyckelringar av filttyg i form av en ögla – de är både ekologiskt hållbara och prisvärda och har dessutom en stor reklamyta för logotryck eller ett textbudskap. Beroende på material utformar vi din nyckelring med din logotyp, din slogan eller något annat motiv med hjälp av silkscreentryck, tampotryck eller digitaltryck. Om du vill ha en förstklassig, elegant nyckelring väljer du metall och låter oss gravera den med exempelvis ett telefonnummer eller en webbadress. Beroende på nyckelringens utformning kan du välja att placera ditt reklambudskap i mitten eller på båda sidor med ett tryck i fullfärg som täcker hela nyckelringen. Om du vill skapa hög igenkänningsfaktor och reklameffekt rekommenderar vi vår individuella specialtillverkning. Vi tar fram skräddarsydda nyckelringar för ditt företag i din Corporate Design – en riktig Eye Catcher med haptisk design som synliggör ditt företag. Vi ger dig gärna personlig rådgivning via telefon.

Nyckelringar i företagsdesign

Nyckelringar har sedan urminnes tider besmyckat nycklar. Nycklar är verktyg för att kunna öppna lås. Genom att nyckeln förs in i nyckelhålet och anslutande vrids om, så möjliggörs tillträdes- och inbrottskontroll på dörrar eller skåp. Sedan mycket länge har det funnits besmyckade varianter av nycklar. De användes redan under antiken och nämndes för första gången i det litterära mästerverket ”Odysseus” av Homer. Vid utgrävningarna av Pompeji hittades besmyckade nycklar. Idag är nycklarna sällan så dekorerade. Istället är oftast den delen av nyckeln som förs in i låsanordningen vid öppnandet och stängandet täckt med färgat syntetmaterial. Den delen av nyckeln kallas även för ax. Varje nyckel har ett helt indiviuellt ax. Nycklar är föremål som används dagligen av oss alla. Om de i tidigare oftast var gjorda i trä, så går de nästan enbart att finna i metall nuförtiden. Så med har nycklarna blivit märkbart stabilare och mer hållbara.

Som ägare av en nyckel eller en hel nyckelknippa går det inte att komma undan en nyckelring. För att kunna bära alla nycklar med sig, utan att vara rädd att förlora dem, så är nyckelringarna särskilt användbara. Samtidigt är de även en trendig accessoar, för det går att ge dem en personlig touch. Nyckelringar gör nyckelknippan personlig. De möjliggör en snabbt och okomplicerad identifiering av nycklarna för ägaren och gör nyckel lätt att finna. Som profilprodukt lämpar sig nyckelringar mycket bra. Med hög räckvidd och stor nytta kan dessa produkter övertyga.

Det talar för den individuella nyckelringen

Med individuella nycklar ger ni er målgrupp möjlighet att direkt känna igen nycklarna med kännetecken på nyckelringarna. Samtidigt tjänar nyckelringarna som säkerhet genom att ingen obehörig kan hävda sig ha rätt till dem. Som praktisk hjälp i vardagen uppfyller nyckelringarna i form av profilprodukter alla krav på effektiv haptisk reklam: attraktivitet och användbarhet. Tack vare dessa egenskaper kan profilprodukterna ha långfristiga reklameffekter och generera brand impressions för ert företag. Effekterna av en nyckelring med logga är bland annat ökad bekanthet och omsorg om befintliga relationer. Tänk på det: Att ta i hand är inte lika vanligt som att beröra den egna nyckelknippan och därmed även den personliga nyckelringen. Var del av denna regelbundna beröring med dessa profilprodukter.

Originella nyckelringar för kunder, medarbetare och affärspartner

Ni vet själva bäst vilka nyckelringar som passar ert företag och er målgrupp. Klassiska metallnyckelringar går att finna i webbshopen allbranded.se, precis som ovanliga varianter av vardagsföremål. Välj mellan verktyg, ficklampor, flasköppnare eller trendiga ringar utav filtmaterial. Med ett tryck eller en gravering av er logga eller ert claim så personifierar ni profilprodukten och blir ihågkommen. Särskilt när reklampresenter är användbara, kan ni lita på att de också används.

Mångfald bland nyckelringarna

Vid sidan av de klassiska nyckelringarna utav filtband, erbjuder allbranded.se även präglade former av filt, plast eller metall. Specialformer, som därmed möjliggörs är till exempel hjärtan, bilar, pusselbitar eller nycklar. Dessutom kan ni välja pipor eller ko-bjällror för er marknadsföring. Stick ut från massan genom att komplettera individuella profilprodukter med er personliga logga. Kombinera de färger som motsvarar ert företags färger för att skapa en enhetlig företagsbild. Ifall ni vill betona särskilda funktioner, så ska ni värna om en bra färgkontrast, så att er logga tydligt går att urskilja på er giveaway. Gärna rådgör vårt serviceteam från allbranded.se med er om individuella nyckelringar i företagslook.

Branschtypiska profilprodukter: Nyckelringarnas användningsområden

allbranded.se ger er möjlighet att gestalta era profilprodukter i överensstämmande med varandra. Utöver det så är sortimentet för nyckelringarna upplagt så att det både finns branschövergripande samt branschspecifika profilprodukter. På så vis kan ni öka ert företags bekanthet på mässor med allmänna nyckelringar i coola former. Då är det viktigt att er logga klart går att urskiljas på marknadsföringsartikeln. Karaktäristiska nyckelringar används bäst på ett branschspecifikt sätt, så att kunderna kan skapa en förbindelse mellan profilprodukten och ert företag. Vi nämner i detta sammanhang som exempel gärna filt- nyckelringen i ”nyckelform” för fastighetsmäklare eller bostadsrättsföreningar. På samma sätt kan nyckelringarna användas ”lägenhets”- branschspecifikt. De har visserligen en enkel design, men lämpar sig utmärkt som nyckelringar på hotell och pensionat. Här rekommenderar vi en gravering av rumsnummer eller av hotellnamnet. Det visar på kärlek till detaljerna.

Använda nyckelringar som individuella reklampresenter

För att locka till sig potentiella nya kunder på mässor eller utställningar, så ska ni satsa på den profilprodukt-nyckelring, som tilltalar den breda massan eller som framställer ert företag i perfekt dager. Använd därvid annorlunda former, som passar er bransch, eller häftiga funktioner. Synkronklappor, glasögon eller säkerhetsutlösare är bara några få av de möjligheter som finns tillgängliga i vår online shop. allbranded.se hjälper till vid valet av enastående nyckelringar och övriga passande profilprodukter, som kan övertyga er kundkrets och på ett positivt sätt påminna dem om ert företag.

Läs mer
Mindre