Profilprodukter på mässor lämnar intryck

Vid mässor och stora events måste du dra nytta av möjligheten att vinna nya kunder; under stora evenemang kan du nå ut till flera tusen människor. Det är anledning nog att dra nytta av fördelarna med merchandising och dela ut reklamartiklar på mässor och liknande events. För att de nya kunderna ska komma ihåg att de användbara profilprodukterna kommer från just ditt företag har du möjlighet att trycka din logotyp eller en valfri reklamslogan på alla reklammedel från allbranded.se. Efterlämna ett långvarigt intryck och dröj dig kvar i medvetandet hos potentiella kunder!

Använd giveaways för att få kunderna att minnas ditt företag

På mässor träffar kunderna många olika företag som för det mesta tillhör samma bransch. Därför är det svårare att sticka ut från mängden och särskilja sig från konkurrenterna på större mässor. allbranded.se ger dig möjlighet att skapa skräddarsydda profilprodukter som får dig att sticka ut. Oavsett om du vill ha en penna i dina företagsfärger eller om du letar efter skräddarsydda tekniska produkter som exempelvis ett USB-minne så kommer du att hitta det du säker på allbranded.se.

Många möjligheter på mässor

Det är inte bara på mässor som du kan använda dig av reklamartiklar från allbranded.se för att synliggöra ditt företag för kunderna: Även under seminarier, workshops och möten kan du övertyga potentiella kunder med hjälp av lämpliga reklamartiklar. Du kan till exempel dela ut pennor med tryck eller skrivblock med din företagslogotyp. Detta understryker inte bara bilden av att ditt företag tänker på allt och är väl förberett; ofta tar deltagarna även med sig reklamartiklarna hem efter mötet. Därmed belyser vi ytterligare en fördel för ditt företag: Genom att kunderna tar med sig reklamartiklarna från mässan kommer också familj och vänner i kontakt med produkterna. På så sätt når ditt företag automatiskt ut till ett ännu större antal potentiella kunder.

Positiva ekonomiska effekter av reklamprodukter

När du drar nytta av reklamartiklarnas potential på mässor och andra events skapar du samtidigt ekonomiska fördelar för ditt företag. På allbranded.se har du möjlighet att trycka ett stort antal nyckelband, USB-minnen eller armband helt enligt dina egna önskemål. Beroende på antal produkter kan du därigenom minska dina kostnader. De totala kostnaderna är i regel bara en bråkdel av vad företag normalt sett betalar för sin reklam. Genom att dela ut skräddarsydda reklamartiklar på mässor når du ut till ett stort antal kunder. Den positiva effekten hos profilprodukterna stärks eftersom kunderna automatiskt kommer att bli påminda om ditt företag varje gång de använder produkterna. Detta betyder att ditt företag gång på gång synliggörs för mottagaren till en jämförelsevis låg kostnad.

Produkten ska passa både ditt företag och mässan

Om ditt företag är specialiserat på köks- och hushållsprodukter är det kanske inte så lämpligt att göra reklam för ditt företag och dina produkter med hjälp av ett USB-minne med tryck. I sådana fall rekommenderar vi istället att du satsar på till exempel muggar med tryck. I samarbete med allbranded.se kan du bestämma vilken färg muggarna ska ha och se vilka övriga designelement som finns tillgängliga. Om du istället representerar ditt företag på en stor IT-mässa som CEBIT passar det bättre med reklamartiklar i form av USB-minnen eller smartphone-pennor.

Kvalitet och kvantitet

Vid valet av reklamprodukt bör du i förväg analysera vilket som är ditt mål med att dela ut reklamartiklar på en mässa. Om du vill nå ut till en så bred publik som möjligt lämpar sig billiga profilprodukter som pennor väl. I det här fallet är det främsta målet att skapa synlighet för potentiella kunder. Om du däremot har för avsikt att nå ut till en särskild grupp kunder rekommenderar vi istället förstklassiga produkter som till exempel små fickknivar. Kunder som redan känner till ditt företag kan på så sätt övertygas om den höga kvaliteten och den goda kundservicen.

Oavsett vad du ger bort så är nyttan stor.
Både på mässor eller vid mindre möten kan ditt företag ha enorm nytta av att ge bort presentreklam till befintliga och nya kunder. På allbranded.se kan du beställa ett stort antal profilprodukter så att du är redo för flera mässor, möten eller konferenser. Dina kunder kommer att glädjas åt dina användbara reklamprodukter i dina företagsfärger.

Läs mer
Mindre