Stiliga & billiga julklappar

Skänk glädje åt dina kunder och medarbetare med skräddarsydda julklappar. Stärk dina företagsrelationer genom att skicka ut små reklampresenter till dina kunder och påminn dem om vad ditt företag står för och vilket koncept du tror på. Utforska webbshoppen på allbranded.se och läs mer om hur du enkelt kan trycka din logotyp på julklappar och ta reda på vilka profilprodukter som passar bäst till jul. Dina kunder, medarbetare och affärspartners kommer att tacka dig.

Tänk på dina affärspartners i juletid

Kundpresenter är mycket omtyckta inslag på många företag. Och det med rätta, eftersom många företag vet att en god affärsrelation inte bara kan inledas med en företagspresent, utan även stärka relationen inför framtiden. Visa dina kunder att du tänker på dem. Särskilt vid speciella tillfällen, exempelvis vid högtider som julen, gör du ett gott intryck på kunden genom att skicka små julklappar. Du kommer att se vilken glädje sådana små, noggrant och omsorgsfullt utvalda julklappar kan skänka dina kunder, medarbetare och affärspartners! Det lönar sig naturligtvis även för dig, eftersom mottagaren av julklappen kommer att komma ihåg ditt företag under lång tid. Alla vinner något på det!

Välj inte vanliga standardprodukter till jul

Vi känner alla till dem: anteckningsböcker, pennorna och glasunderläggen som alla är populära reklampresenter. Att dessa användbara men inte särskilt personliga produkter passar bra som presenter till kunder och medarbetare är uppenbart. Men när det gäller större och viktigare tillfällen, som exempelvis till jul, krävs det mer kreativ och framför allt mer originell presentreklam. Just julklappar ska skapa stämning, vara omsorgsfullt utvalda och samtidigt uppnå önskad reklameffekt. Det betyder emellertid inte att du inte kan använda dig av traditionella profilprodukter som skräddarsydd choklad eller individuella kaffekoppar. Med hjälp av en originell förpackning eller tillsammans med en annan användbar produkt förvandlar du enkelt din julklapp till något alldeles extra. Därmed är det också sannolikt att den positiva effekten av en vacker julklapp färgar av sig på ditt företag. Om kunderna frivilligt använder din julklapp dagligen finns ditt företag ständigt i deras medvetande, vilket kommer att påverka dem vid nästa köpbeslut. Och det är just det som är det avgörande för att din julklapp ska fungera som en effektiv reklamprodukt: att den är användbar. Strunta i de välkända produkterna och prova nya, kreativa och snygga presentidéer.

Visa dina kunder, medarbetare och affärspartners uppskattning till jul

Julen är en tid för eftertanke och ro som lämpar sig väl för att visa dina kunder och medarbetare uppskattning på ett enkelt och neutralt sätt. När hela staden strålar av juleljus och tomteluvor dyker upp överallt kan du och ditt företag slå av en eftertankens ton när det gäller julklappar. Ge bort röda värmeljus, rött kontorsmaterial eller ett skräddarsytt läppvårdsstift. Vid jul är det absolut inget problem. Under den här årstiden kan man gärna ge bort lite mer avslappnade presenter. Naturligtvis kan du skräddarsy alla produkter i vårt sortiment helt enligt dina önskemål. De flesta produkterna kan till exempel beställas i olika färger eller utformas med hjälp av de modernaste tryckteknikerna. Ring oss så hjälper vi dig!

Individuella julklappar på allbranded.se

På allbranded.se hittar du många möjligheter när det gäller valet av julklappar. Och det bästa av allt: Du kan enkelt trycka din logotyp, ditt företagsnamn eller dina företagsfärger på alla profilprodukter, oavsett om det rör sig om gel-värmekuddar, isskrapor eller värmeljushållare. Om du vill kan julen firas helt i ditt företags anda. Borta är den tid då det var ett riktigt huvudbry att hitta julklappar som skiljde dig från andra företag. Med hjälp av allbranded.se kan du omedelbart hitta omsorgsfullt utvalda, hållbara och roliga julklappar som dröjer sig kvar i mottagarens medvetande. Besök vår webbshop på allbranded.se redan idag och låt dig inspireras av våra många tilltalande möjligheter. Och om du behöver hjälp: Vårt kompetenta team på allbranded.se är alltid bara ett telefonsamtal bort.

Läs mer
Mindre