• 1

Påskharar och påskägg med tryck av logotyp på allbranded.se

Påskharar, påskägg och choklad med logotryck - individuellt enligt era idéer. På påsken blir vi som gladast över chokladiga överraskningar. Det vet inte bara påskharen, vi på allbranded.se förstår också det. Choklad är en av de mest populära sötsakerna bland företagspresenter och kommer att glädja varenda målgrupp, både unga och gamla. Detta gör den söta förföraren till den perfekta presentreklamen inför påsk och er personliga reklamambassadör. I form av söta påskharar eller färgglada påskägg väcker de söta påskmeddelandena omedelbart barndomsminnen. De söta godisarna som delas ut vid påsken sprider inte bara vårfeber. De trollar också fram ett leende i ansiktet på mottagaren. Möjligheterna att använda påskrelaterade reklammaterial är många, allt från utdelande på försäljningsstället, till en gåva åt anställda eller en påskhälsning för era kunder. Förutom uppmärksamhet och informativ karaktär för produkter och tjänster har påsköverraskningarna många reklampsykologiska fördelar, eftersom de förmedlar uppskattning, sympati och tacksamhet. I nätbutiken på allbranded.se har vi många påskgåvor, som sätter ert företag i rampljuset. Vad sägs om, till exempel, den klassiska Lindt & Sprüngli påskharen, som är otänkbar att vara utan på påsken. Eller ge bort ett hel bo på påskfesten, fylld med den populära guldharen från Lindt, påskägg från Gubor som smälter i munnen och fina chokladrutor. En annan bra idé inför påsk är den leende haren från Milka, med sin läckra alpina mjölkchoklad som inte bara får barnens hjärtan att slå snabbare. Även små chokladklubbor eller överraskningsägg åt barn är perfekta för ett känslomässigt tack. För att de söta godisarna inte bara ska slå smaklökarna, trycker vi individuellt företagets logotyp, motiv eller slogan på påskharen, chokladägget & Co. Toppmoderna och högkvalitativa trycktekniker, som offsettryck eller digital utskrift, säkerställer att er annonsering på förpackningen, etiketten eller inslagna paketet ser sitt bästa ut. Designalternativen är praktiskt taget obegränsade. I vår webbutik kan ni enkelt designa er påskgåva. Definiera produktfärgen, önskad kvantitet och önskat annonseringstryck och klicka på beställ. Klart. Vill ni ha en reklamprodukt med en långvarande WOW-effekt? Borde påskharar och påskägg bli era imponerande varumärkesambassadörer? Då rekommenderar vi vår skräddarsydda anpassning, där vi implementerar era specifikationer om företagsidentitet, färger, placering av logotypen och annonseringen en och en. Det är så allbranded skapar en påskig marknadsföring för er marknadsföringskampanj som smakar och förblir i minnet.

Påskgodis till påskfesten online hos allbranded.se

Ge bort enbart bort de mest fantastiska profilprodukterna till denna familjefest: Choklad, choklad och mera choklad. Människor i alla ålderskategorier glädjs över uppmärksamhet. Lämna efter er en enkel men effektiv profilpresent med ett bestående intryck i detta nu. Påskgodis – ta er tid att tacka trogna kunder och att önska dem en riktigt glad påsk. Med våra profilprodukter uppnår ni det lekande lätt. Använd det ojämförbara tillfället att skänka andra glädje och att föra er själva på tal med passande utvalda ströartiklar och små giveaways.

När profilprodukten går via magen: Påskgodis med allbranded.se

Vi hjälper er att fira en söt påsk – botanisera direkt i vår webbshop allbranded.se och upptäck mångfalden av reklammedel, som vi har sammanställt för er i chokladformer: Chokladharar, chokladägg, men även fruktgummi i form av påskägg, påskharar och många fler påskmotiv väntar på er. Välj bekvämt det riktiga ur sortimentet, bestäm er för en tilltalande förpackningsfärg och meddela oss vilket tryck produkten ska förses med: Resten gör vi – tillförlitligt och kompetent. Välj en smakrik påsk, äkta njutning och talrika reklamidéer. Välj allbranded.se.

Överraska era kunder med en läckerhet

Tack var de mindre storlekarna på dessa profilprodukter så är choklad och fruktgummi bäst lämpade för att delas ut hela tiden överallt. På alla möjliga tillställningar eller inköpspassager kan ni erbjuda familjer dessa påskgodis-profilprodukter och trolla fram ett leende på deras läppar. Naturligtvis låter sig alla produkter ur vårt sortiment individualiseras och tryckas med företagsspecifika claims eller loggor. Arbeta tillsammans med allbranded.se och sörj för att ert företag ständigt är närvarande bland er målgrupp.

Starta er reklamkampanj för påsken i tid

Vi bemödar oss att verkställa er beställning så fort som möjligt. I god tid för påskfirandets start kan er reklamkampanj ”påskgodis” äntligen börja!

Läs mer
Mindre