Profilprodukter på fotbolls-VM

Profilpresenter är idag ett avgörande medel för att göra ett positivt, hållbart intryck på kunder, företag eller affärspartners. För att inte förlora aktualitet kan det vara hjälpsamt att orientera sig efter aktuella skeenden. Detta år erbjuder fotbolls-VM i Ryssland möjligheten att stärka det egna företagets närvaro med individuella giveaways. Profilprodukter som förknippas med världsmästerskap upplever en storskalig tillökning – som senaste fotbolls-VW. I det stora hela identifierar sig de flesta medborgarna med sitt fotbollslandslag och visar sitt stöd i form av profilprodukter, som tex. flaggor eller band – på vilken även er logga kan presenteras.

Möjligheter för marknadsföring i relation till fotbolls-VM

Utdelningen av ströartiklar strävar efter olika mål: Ni kan använda reklampresenter för att vinna nya kunder eller för att länka den offentliga uppmärksamheten på ert företag. Samtidigt tjänar reklampresenter som instrument för att binda kunder, för tacksamheten över att erhålla presenten, samt den regelbundna användningen av denna, gör att kunderna ser ert företag i ett positivt ljus och ni befäster er närvaro på lång sikt. I kölvattnet av fotbolls-VM erbjuder sig dessutom möjligheten att förknippa lyckan under sporteventet med ert företag; för genom era reklammedel blir fotbolls-VM automatiskt associerat med er närvarande logga. Det stora antalet människor som närvarar på events som public-viewings och den uppstådda solidaritetskänslan höjer era ströartiklars effekt ytterligare. I profilprodukternas relation till fotbolls-VM så är det vettigt att dela ut presenter som är tydligt siktbara. Hos allbranded.se väljer ni mellan ett flertal profilprodukter, som ni kan förse med er logga och ett reklam-ordspråk, vilket stärker ert företags närvaro i relation till ett stort antal människor.

Att fördela profilprodukter

Fotbolls-VM erbjuder er flera möjligheter att fördela profilprodukter. Framför allt på stora offentliga tillställningar som public-viewings, där delvis tusentals av fotbollsfans uppehåller sig, hittar reklammedel en blixtsnabb mottagare. I bästa fall gestaltar ni era merchandise-produkter på ett sådant sätt att namnet och eventuellt även ert företags bransch är synlig vid första anblicken. Det är även möjligt att fördela presenterna i förbindelse med en informationsmonter. Tema-specifika reklammedel vid fotbolls-VM låter sig dock även helt traditionellt fördelas efter ett avslutat uppdrag eller på ett företagsinternt event. På så vis glädjs just era kunders barn över artiklar som uppblåsbara sätesfotbollar eller stora hattar.

Att välja rätt

Innan ni bestämmer er för den passande reklampresenten för ert företag, så ska ni sammanställa er budget och analysera er målgrupp. Vill ni tex. dela ut profilprodukter på public-viewings så ska ni snarare investera i billigare (men större kvantitet) produkter; nyckelband, solglasögon eller armband lämpar sig tex. väldigt bra, då de högst sannolikt börjar användas av era fans med en gång. Det vore å andra sidan mindre lämpligt att dela ut värdefulla fickknivar på stora events, då dessa för det första knappt är synliga, samt endast kan delas ut i ett fåtal exemplar. Vill ni istället nå ut till en begränsad grupp av kunder med era marknadsföringsprodukter, så satsa hellre på klass än massa. Ge i detta fall bort en värdefull produkt med temat fotbolls-VM som tex. USB-stickor. I regel gynnas kunderna längre av en kvalitativt bättre produkt och ert företag blir hågkommet längre.

Fördelar med reklampresenter för ert företag

Genom det upprepade umgänget med era produkter uppstår en hållbar reklameffekt för era kunder. Ert företag återkallas i era kunders medvetande vid varje användning. Även potentiella nya kunder kan ni göra uppmärksamma på ert företag med hjälp av marknadsföringsprodukter; det är framför allt fallet vid fördelningen av profilprodukter på stora events. Särskilt under fotbolls-VM uppstår ett ökat umgänge med profilprodukter som T-shirts eller hattar, vilka därmed blir närvarande i offentligheten. De skapar därmed en positiv företagsimage och lämnar efter sig ett alldeles särskilt intryck.

Köpa speciella profilprodukter för fotbolls-VM i webbshopen allbranded.se

Under fotbolls-VM glädjs de flesta kunder särskilt över profilprodukter som står i förbindelse med idrotten. Som billig ströartikel lämpar sig framför allt objekt som flaggor, halsdukar eller smink. Dock även kepsar, solglasögon eller dryckesmuggar är mycket omtyckta. I webbshopen allbranded.se väljer ni bland ett flertal av special-designade reklampresenter för fotbolls-VM: allt från blå-gula bil-band till uppblåsbara fotbollsfåtöljer som alla kan beklädas med en smyckad logga, finns att tillgå som passande present för varje budget och målgrupp. Speciellt under fotbolls-VM erbjuder sig möjligheten att lämna ett positivt intryck efter er bland era kunder, medarbetare och affärspartners, samt den breda offentligheten.

Läs mer
Mindre