Tryckta profilprodukter från Slazenger för din marketingkampanj

Slazenger har främst gjort sig ett namn inom tennis- och golfvärlden och finns idag representerat inom hela sportvärlden som ett förstklassigt kvalitetsmärke. Utöver diverse sportprodukter tillverkar företaget högkvalitativa armbandsur, varav ett exklusivt utbud finns på allbranded.se. Den genomgående höga kvaliteten och det sportiga utseendet kännetecknar dessa profilprodukter och gör dem till eleganta och högkvalitativa vardagsprodukter för din målgrupp. Skräddarsy dina företagspresenter från Slazenger med tryck så att de passar ditt företag och ge bort dem till dina medarbetare, affärspartners och kunder!

Slazenger – ett mångsidigt märke i webbshoppen på allbranded.se

1881 grundades Slazenger i England av bröderna Ralph och Albert Slazenger, som startade tillverkningen av sportredskap som golfklubbor, tennisracketar och cricketträn. Inom tennisen är Slazenger ett absolut toppmärke och har även vuxit till att bli ett världsberömt företag inom övriga sporter. Utöver det stora utbudet av sportprodukter erbjuder Slazenger även moderiktiga klockor, som du kan trycka med din företagslogotyp och beställa i webbshoppen på allbranded.se för användning i din marknadsföring.

Slazenger armbandsur som reklampresenter

Inom golf- och tennisvärlden förlitar man sig sedan många år tillbaka på Slazengerprodukternas höga kvalitet. Samtidigt har Slazenger även gjort sig ett namn inom tillverkningen av armbandsur och övertygar med hjälp av hög kvalitet och tillverkningskontroll. Den sportiga designen och högkvalitativa utformningen ger din reklamgåva ett moderiktigt utseende och leder till ett långvarigt användande av mottagaren. På så sätt synliggörs ditt märke under lång tid för kunder, medarbetare och affärspartners. Reklamarmbandsuren är både snygga att se på och bekväma att bära. Övertyga din målgrupp med denna iögonfallande reklampresent som inte synliggör ditt märke bara för mottagaren, utan även för deras omgivningar. På så sätt växer publiciteten för ditt företag utan stort merarbete för dig!

Armbandsur från Slazenger med tryck på allbranded.se

Beroende på modell och utformning erbjuder vi olika trycktekniker för ditt armbandsur. Om du vill att din Branding ska synliggöras på ett dynamiskt sätt mot en bakgrund rekommenderar vi tampotryck. Armbandsuret blir en riktig Eye Catcher som drar blickarna till mottagarens handled – och till din företagslogotyp. För särskilt värdefull och exklusiv presentreklam rekommenderar vi våra armbandsur med läderarmband. Smycket med vacker lasergravyr ser inte bara elegant ut, utan synliggör också din företagslogotyp under lång tid. Det eleganta och lyxiga läderarmbandet skänker mottagaren stor glädje, skapar garanterat tacksamhet och ökar chanserna att få stamkunder eller skapa en långvarig affärsrelation. Överraska din personal med en vänlig gest och ge dem en förstklassig företagsgåva och visa dina medarbetare uppskattning med motivationshöjande presentreklam från Slazenger.

Skräddarsy presentreklam från Slazenger i webbshoppen

En del profilprodukter lämpar sig bäst som reklamartiklar medan andra passar bättre som förstklassig presentreklam. Våra armbandsur från Slazenger hör definitivt hemma i den senare kategorin. Reklamarmbandsuren är snygga att se på samtidigt som de har ett stort användningsvärde för de mest skilda målgrupper. Visa dina medarbetare, affärspartners och kunder uppskattning för att vårda dina företagsrelationer. Så skapar du en minnesvärd bild av ditt märke! Hitta passande reklamartiklar från Slazenger i webbshoppen på allbranded.se och skräddarsy dessa med tryck av logotyp eller slogan.

Läs mer
Mindre