Pennor med logotryck på allbranded.se

Pennor med tryckt logotyp, motiv eller telefonnummer? Pennorna från allbranded.se utmärker sig på ett unikt sätt som framhäver din reklam under lång tid. I vår webbshop hittar du, förutom budgetvarianter som lämpar sig bäst för kampanjer med reklamartiklar, även ett stort urval av förstklassiga märkespennor för särskilt viktiga kunder eller affärspartners. I vårt sortiment hittar du bland annat pennor från Parker, Prodir och Waterman. Med hjälp av våra förädlingsmöjligheter tar vi fram personliga reklampennor med logotyp på metall, plast eller trä. Vid valet av tryckteknik finns det mycket att välja på: beroende på modell erbjuder vi enfärgs- till fyrfärgstampotryck, färgprägling eller elegant lasergravyr. Oavsett om du vill ha diskret eller iögonfallande reklam så trycker vi dina pennor helt enligt dina önskemål, t.ex. på clipset, på ena sidan av skaftet eller till och med på båda sidor. Med pennor från allbranded.se blir du bäst rustad för din marknadsföringskampanj. Om du är på jakt efter lite mer extravaganta pennor rekommenderar vi vår kundanpassade specialtillverkning.

Kulspetspennan: den mest omtyckta profilprodukten i Sverige

Det går inte att föreställa sig en vardag utan kulspetspennan som skrivdon. Vare sig det rör sig om en elev som skriver ett prov, en servitris som tar emot en beställning eller en chef som undertecknar ett kontrakt – alla behöver och använder vi dem. Patentet på kulspetspennan härstammar från 1800-talets början och dess namn talar för sig själv: Under skrivandets gång förs nämligen bläcket i kulspetspennan ut på pappret eller likande material med hjälp av en liten kula. I kulspetspennans spets, vilken tjänar som ett förråd, befinner sig snabbt torkande bläck som förs över ut via den lilla kulan utav keramiskt material (tex. volframkarbid). När kulspetspennan inte används kan spetsen med hjälp av en mekanism föras tillbaka in i pennan. Spetsen kan dels dras in genom ett fjädersystem via ett knapptryck och förhindrar därmed eventuella fläckar eller ett bläckläckage. För detta ändamål är även den vridmekanism skapad, som ger kulspetspennan sitt värdiga utseende och sluter bläcktillförseln ljudlöst. De kulspetspennor som brukas i dagsläget tillkom först i början på 1800-talet. Året 1944 startades i England den första specialiserade kulspetspennafabriken. Denna sålde redan första produktionsåret 30.000 kulspetspennor och uppmärksammade den stora efterfrågan. Storkund och särskilt fan var Royal Air Force. Efter andra världskrigets slut blev sedan kulspetspennan så småningom en världsomspännande produkt för var man. Det ända hindret var de höga patentavgifterna som våra aktuella storsäljarmärken, som BIC, fick utstå. Vid 50-talets slut började den gyllene tidseran för kulspetspennan, som ännu kostade ca. 200kr på den tiden. Idag är kulspetspennorna de mest omtyckta profilprodukterna i Sverige, med en storslagen bredd vad gäller pris, material och modeller.

Varför använda kulspetspennor som reklammedel?

Kulspetspennor har en oslagbar första plats bland de materiella reklambärarna och har därmed ett stort försprång framför väskor, kalendrar eller T-shirts. Vid tanken på profilprodukter är kulspetspennan ett paradexempel. Efter stor framgång sedan 1950-talet återfinns kulspetspennan inte bara i Guinness rekordbok (Den längsta kulspetspennan är faktiskt nästan 333 cm. lång och väger 8 kg!), utan befinner sig även på toppen av reklam-Olympen. Men varför är kulspetspennan ett sådant omtyckt reklammedel? Reklampennor är väldigt mångfaldiga produkter, så väl vad gäller olika material och priser som när det kommer till design. Därmed kan de användas av varje företag efter behag samt bemöta skilda målgrupper och deras behov. Därför hittar ni i webbshopen allbranded.se förutom billiga pennor, vilka är ideala ströprodukter på mässan, även värdefulla märkespennor, som tex. WATERMAN, Prodir eller Parker, som ni kan fördela till er kunder, medarbetare och affärspartners som profilpresenter under julen eller påsken. Därmed lämnar kulspetspennorna inte bara efter sig ett bestående intryck hos er målgrupp, utan vinner med iögonfallande marknadsföring även den breda allmänhetens uppmärksamhet. En aktuell studie från ASI visade nyligen att en kulspetspenna kan generera 5615 Brand Impressions under sin produktlevnadcykel.

Fördelar med reklampennor

 • Kulspetspennor hör till de mest omtyckta profilartiklarna i Sverige
 • Kulspetspennor är små och kompakta, samt kan förpackas nästan var som helst
 • Kulspetspennor har en väldigt stor räckvidd, används dagligen och har en lång levnadslängd
 • Vi handhar kulspetspennor i olika prisklasser från hög till lågt
 • Kulspetspennor är bäst lämpade som prisvärda giveaways på mässor, företagsevent och andra point of sales aktioner
 • Till jul kan ni skänka särskilt betydande kunder eller affärspartners en ädel märkeskulspetspenna, tex. WATERMAN, Parker eller Prodir.
 • Vi iscensätter er logga eller ert reklambudskap optimalt, vilket leder till uppmärksamhet och igenkänning.

Kulspetspennor och andra pennor i webbshopen allbranded.se

I webbshopen allbranded.se hittar ni ett enormt sortiment av pennor. Ni kan välja mellan de mest skilda kulspetspennor, touchpens, blyertspennor eller överstrykningspennor, samt mellan olika prisklasser och kvalitéer. Utöver det erbjuder vi er även annat skrivtillbehör, som suddgummin eller pennsets. För speciella kunder eller affärspartners kan ni även beställa till värdefulla kulspetspennor utav metall med passande etuier och personlig gravering. Vi erbjuder er olika färger och individuell gestaltning utifrån era önskningar, för kunna tilltala er målgrupp så effektivt och personligt som möjligt. Beställ er individuella kulspetspenna på allbranded.se, för att säkra ett verksamt, långlivat och prisvärt reklammedel.

Det bör beaktas rörande reklampennorna - rekommendationerna från allbranded.se

 • Med de hyllade märkesartiklarna från Prodir, BiC eller Parker kan ni profitera av en imageöverföring och därmed optimera bilden av ert företag i det offentliga rummet
 • Välj en kulspetspenna som inte bara gör er företagsdesign rätta, utan även är anpassad till er målgrupps preferenser
 • När ni väljer er promotionspenna, notera även att det går att välja färgen på bläcket/ spetsen samt pennans ergonomiska design för optimal skrivkomfort.

Användning av kulspetspennan som profilpresent

Kulspetspennor hör till de äldsta, och tack vare sin tidlöshet även till de mest framgångsriks reklambärarna. De kan produceras billigt i ett högt antal som få andra profilprodukter. Likt en ritual delas och läggs de ut på mässor och event, för att komma till användning i anslutning till eventet både i tjänst och privat. I kombination med gedigna anteckningsböcker kan de användas för alla typer av notiser. Kulspetspennor har utvecklat sig till en framgångsrik profilartikel, eftersom de inte begränsar sig till någon målgrupp. De kommer till användning på kontoret, i skolan, under seminarier eller hemma. Om den tillämpas på rätt sätt, tjänar kulspetspenna som ett modernt visitkort. Lägg ut era kulspetspennor och övriga pennor i era lokaler, på mässor eller hos affärspartners som giveaway för potentiella och befintliga kunder. Om ni trycker er logga och era kontaktuppgifter på profilprodukterna blir ert företag och ert märke med all säkerhet uppmärksammat.

Skapa ett personligt tryck med er logga på er kulspetspenna

 • Beroende på kulspetspennas material – trä, metall eller syntes – erbjuder vi anpassad förädlingsteknik för den perfekta reklamapplikationen
 • Med serigrafiskt tryck eller tampongtryck gestaltar vi kulspetspennor med upp till fyra färger för er företagsdesign.
 • Hos gedigna kulspetspennor är det, förutom tryck, även möjligt att skapa en ädel gravering av er logga eller ett annat motiv
 • Individualisera inte enbart kulspetspennan – ofta finns det möjlighet att gestalta en passande presentask för profilpresenten i er Corporate Design.

Individualisering av reklampennor med allbranded.se

Kulspetspennan finns emellertid i skilda modeller och utrustningar. Förutom skriftfärg kan även utsidans material och estetik väljas fritt – till exempel motsvarande den Corporate Design er firma har, för att bidra till en enhetlig och igenkänningsbar look. Beroende på syntes-, trä- eller metallkropp kan ni välja mellan serigrafiskt tryck och tampongtryck eller etsning och gravering, för att er märkesbild eller slogan ska framträda på ett reklameffektivt sätt.I dagsläget är kulspetspennor utav råvaror (tex. cellulosa) som kan återanvändas och påvisar en relativt neutral miljöpåverkan då de kan återvinnas, mycket populära. Beställ er helt individuella profilproduktspenna redan nu via webbshopen allbranded.se.

Mehr lesen
Weniger