Tygpåsar med tryck av företagslogotyp på allbranded.se

Tryck din logotyp, ditt foto eller din reklamtext på en tygpåse i enlighet med dina egna önskemål. Experterna på reklamartiklar hos allbranded.se ger din reklamväska en personlig touch. Letar du efter en tygpåse till dina medarbetare, en förstklassig tygpåse för att belöna särskilt trogna kunder eller en prisvärd jutepåse för att locka till dig nya kunder vid ditt företags stånd på mässan? Kassen med tryck ska inte vara för vanlig och ditt företag ska synliggöras på ett särskilt kreativt sätt. Dessutom har du särskilda krav på logotrycket – som antingen ska vara diskret eller iögonfallande ... allbranded.se erbjuder ett stort utbud av tryckbara tygpåsar i flera olika färger och modeller: i vår webbshop har vi enkelt hopvikbara tygpåsar i klassisk stil med korta eller långa handtag och rymliga tygkassar med vikbar botten som passar bäst för fritidsanvändning och shopping. I vårt sortiment hittar du även tygpåsar med praktisk dragskostängning samt kassar av canvas, ett särskilt tåligt material som behåller formen även när du bär tunga saker i kassen. För företag som sätter stort värde på miljö och hållbarhet rekommenderar vi våra ekologiska tygpåsar. Reklamkassarna, som vi naturligtvis kan trycka på båda sidor, kommer att användas länge av mottagaren och ge stor synlighet åt din logotyp tack vare den högkvalitativa utformningen, oavsett vilken variant du väljer. Beställ dessa trendiga profilprodukter i vår webbshop redan idag, och se till att ditt företag når ut även utanför din målgrupp. Du kan också ringa till oss. Vi ger dig gärna personlig rådgivning, till exempel om möjliga trycktekniker eller specialtillverkade produkter som man kommer att tala om länge.

Tygpåsar från allbranded.se.

Tygpåsar är trendiga och det omöjligt att föreställa sig en innerstad utan dem. Försedda med fyndiga ordspråk och statements i alla tänkbara färger gungar tygpåsar på båda unga och gamla axlar. Den praktiska tillgängligheten gör tygpåsarna så omtyckta. Om någonting behöver packas ner, är det enkelt att snabbt plocka fram tygpåsen ur jackfickan. Smidigt vecklas tygpåsen ut för att transportera inköpen från supermarket. Likaså kan den enkelt packas med böcker, T-shirts och en laptop eller tjäna som strandväska. Ingen slump alltså, att tygpåsar emellertid hör till de mest använda profilprodukterna. Nyfiken? I webbshopen allbranded.se hittar ni helt säkert en tygpåse med uppmärksamhets-garanti.

Tygpåsar med tryckt logga - Fördelar och användning

 • Tygpåsar är trendprodukter och bärs gärna
 • De praktiska tygpåsarna används på daglig basis och följer presentmottagaren vid shoppingen, på fritiden eller på väg till kontoret
 • Tygpåsar kan tas med överallt, då de är lätta och snabbt kan vecklas ihop
 • Genom sin robusthet kan de även transportera tunga föremål
 • Tygpåsar är miljövänliga profilprodukter: Ert företag gör så med reklam på ett hållbart sätt.

TILLÄMPA TYGPÅSAR SOM KREATIV PROFILPRODUKT

Marknadsföringsansvariga från företag och agenturer vet: Tygpåsar lämpar sig utmärkt som giveaways och som små presenter. Den praktiska användbarheten i kombination med den kreativa designen, uppskattas inte bara av mottagaren utan även av omgivningen. I form av eyecatcher under shoppingrundan eller stadspromenaden genererar de otaliga blickkontakter och för på ett elegant sätt över företagsloggan och reklambudskapet. Det finns många tillfällen att integrera tygpåsarna i reklamkampangen. Vid points of sales: supermarket, bokhandeln eller elektronikaffären. Som medarbetarepresent vid påsk - fylld med smaskiga godsaker. För värdefulla kunder i en limiterad specialbeställning. Även på mässor, events och andra tillställningar är tygpåsar en gärna utdelad ströartikel, som de stora numret närvarande enkelt kan plocka med sig.

Vad ni absolut måste beakta med reklamtygpåsarna - tips från allbranded.se

 • ju högre kvalitet tygpåsen har, desto längre bärs den av reklamförmedlaren
 • ta hänsyn till målgruppens personliga preferens vid designen
 • även med avseende på användningsvanor, så borde tygpåsarna motsvara behoven hos mottagaren
 • för att medarbetare, kunder eller affärspartners ofta ska använda er mobila reklambärare, så borde ni lägga stor vikt vid komforten
 • var aktsam på en stor volym och ett robust material, så att tygpåsen kan bära otaliga tunga laster utan problem.

TYGPÅSE KOLLEKTIONEN HOS ALLBRANDED.SE

I webbshopen allbranded.se finns det ett stort urval av de mest omtyckta mode-accessoarerna. Vill ni presentera er som som miljömedveten? Vad sägs till exempel om en ekologisk väska utav bambu med kort handtag, uppfyller Oeko-Tex Standard 100. Ska väskan vara slitstark och kunna tåla tunga vikter? Då lämpar sig en bomullspåse utav robust canvas-material. Vill ni ge bort väskor i den omtyckta retro-looken? I vårt sortiment hittar ni väskor och påsar utav jutefiber, som är fullständigt biologiskt. Ni ser, det blir tydligt att vi har en variant för varje smak.

ATT TRYCKA TYGPÅSAR MED ER LOGGA

Så att de snygga tygpåsarna stannar i er målgrupps minne, är en optimal framställning av er logga av avgörande betydelse. Med hjälp av olika trycktekniker, som till exempel seritryck, stickning eller flockning iscensätter vi er logga på ett perfekt sätt. Naturligtvis är det även möjligt att trycka roliga ordvändningar, påståenden, produktnamn och särskilda reklambudskap. På så vis uppstår tygpåsar med en personlig touch, som trollar fram ett leende på mottagarens läppar.

Tygpåsar med tryck för er reklamframgång

 • Tack vare vår moderna tryckteknik kan vi gestalta er reklam i upp till fyra olika färger - till exempel genom seritryck eller transfertryck
 • För maximal synlighet trycker vi er tygpåse på både fram- och baksidan med logga, foto, motiv eller reklambudskap
 • likaså är det möjligt: en diskret placering av internetadress eller telefonnummer
 • inom ramen för en specialproduktion gestaltar vi reklamtygpåsarna helt i enlighet med era individuella önskningar och CI föreskrifter.

KONFIGURERA POPULÄRA TYGPÅSAR ONLINE

I vår onlineshop kan ni konfigurera er tygpåse med enbart några få steg. Bestämma färg, reklamtillämpning och den önskade mängden. Och slutligen enbart ladda upp tryck-filen/ loggan. Klart! Ni kan nu beställa tygpåsen - vår kundservice tar hand om resten. Ifall ni behöver individuell rådgivning, skickar ni oss helt enkelt ett meddelande eller slår oss en signal. Profilprodukt-experterna från allbranded.se hjälper er gärna vidare.

Mehr lesen
Weniger