Profilkläder med tryck av logotyp: den perfekta profilreklamen

Kläder håller oss varma, men de fungerar inte bara som skydd utan även som moderiktiga accessoarer och identifikationsbärare. På allbranded.se hittar du passande profilkläder för ditt reklambudskap. Oavsett om du är på jakt efter T-shirts, regnjackor, skjortor eller mössor så är vi din leverantör av reklammedel i textil som är unika och får människor att minnas ditt företag. Förse profilkläderna med din logotyp eller ditt märkesclaim och nå ut till din målgrupp på ett ögonblick. Dela ut dina profilkläder som reklamartiklar på diskotek, universitet, festivaler och andra platser och få en långvarig reklameffekt tack vare den förstklassiga utformningen. Möjligheten till daglig användning synliggör ditt företagsnamn offentligt och främjar ett positivt intryck på din målgrupp.

Trendiga profilprodukter: Klädsel med logga

Man säger ”Kläderna gör människan” och det stämmer ju: Se på era kunder, medarbetare eller affärspartners som människor som med hjälp av klädsel skyddar sig mot kyla. För just dessa människor är klädsel dock inte bara skydd. Ofta är klädsel även uttryck för den egna personligheten. Dessutom kan klädsel även vara medium för er företagspersonlighet. Klädsel med logga eller claim har en storslagen räckvidd för ert märke. Så visade en tidsnära ASI Impression Study att en enda T-shirt kan generera 1763 brand impressions under sin levnadscykel. Med kepsarär det till och med 2774 blickkontaker för ert märke. Använd som profilprodukt vinner den individuella klädseln från allbranded.se tack vare värdefull bearbetning och de olika typerna av design definitivt nya kunder. Dessutom kan bindningen till befintliga målgrupper vårdas med en sådan profilprodukt. Klädseln gör inte bara människan utan den gör även reklam. För ert företag.

Effekten av kläder som profilprodukt

Idéen att använda kläder som reklammedel har flera fördelar för er och ert företag. Framför allt är det långlivade reklammedel i denna kategori som skapar särskilt långlivade reklameffekter. Normalt stannar de i över ett år i er målgrupps ägo och kan därmed integrera ert företags logga i era kunder, medarbetares och affärspartners vardag under flera månader. Under denna tid genererar de dessutom brand impressions i ägarnas omgivning. På så vis uppnår er reklam på kläder en särskilt stor räckvidd och ser till att uppmärksamhet länkas till ert företag. Reklam på klädesplagg är autentiska för bärarna och ger den tryckta slogan eller loggan ett ansikte. De väljer själva att bära era individuella kläder och ger därmed ert reklambudskap ett högt värde av trovärdighet. Med klädsel som profilprodukt låter ni kunder, medarbetare och affärspartners tala för er utan ord.

Sätt tryck på klädsel för medarbetare

Enhetlig klädsel i yrkeslivet stimulerar bevisligen en grupps samhörighet och överför den utåt. Precis som en trikå i populära sportarter så kan en T-shirt i enlighet med er corporate design förtydliga identifieringen av bäraren med ert företag på stora tillställningar eller företagsevent. För kunder blir det lättare att känna igen personalen på grund av den personliga klädseln. Därmed vet de med en gång till vem de ska vända sig med frågor och önskningar. Dessa medarbetarpresenter har alltså fördelar för er och ert företagskoncept!

Individuell klädsel för varje målgrupp

I webbshopen allbranded.se hittar ni ett stort urval av kläder som kan gestaltas efter er corporate design. Vi sidan av fritidsklädsel och träningsklädsel kan ni även välja mellan yrkesklädsel och skyddsklädsel, mellan herrar och damer, men även mellan ovandelar och underkläder. I den helt automatiserade webbshopen allbranded.se hittar ni utöver kategorier som skjortor och blusar, jackor & västar, sweatshirts & tröjor, så väl som T-shirts, samt även för de minsta bland oss, gedigen klädsel i shopen!

Individualisera klädsel med tryckt logga

I vår webbshop hittar ni vid sidan av omtyckta T-shirts även många fler typer av kläder. Vare sig tröja, jacka, blus, skjorta, byxa eller keps: Alla produkter kan beställas i olika färger och gestaltas med er logga eller ert märkesclaim med hjälp av olika förädlingstekniker. Värna om en reklampresent som sticker i ögat och autentiskt gör reklam för ert företag. Gärna rådgör våra kompetenta reklamproffs med er personligen för att hitta det passande textilerna till era förväntningar och ert event. Så skapat ni ett unikt profilplagg i företagslook, som skapar ett storslaget minnes- och sympativärde för ert företag.

Mehr lesen
Weniger