Satsa på Watermanpennor som lyxig presentreklam

Pennor med tryck är sedan flera årtionden de mest populära profilprodukterna i Sverige. Det beror framför allt på reklamprodukternas användbarhet i vardagen samt de många utformningsmöjligheterna. Reklammedel som har tydligt effektivare reklameffekt än standardpennorna är förstklassiga märkesprodukter som våra pennor från Waterman. Läs allt om det exklusiva märket och profilprodukterna här i webbshoppen på allbranded.se.

Topseller

Profilprodukter från det traditionella märket Waterman

Reklamprodukterna från Waterman grundar sig på en lång företagshistoria med mer än 130 års erfarenhet inom skrivredskapsbranschen. Företaget Waterman grundades redan år 1883. Enligt en rolig historia om grundandet av företaget strejkade den ”påfyllbara fjäderpennan” tillhörande Lewis Edson Waterman vid undertecknandet av ett avtal, vilket fick till följd att avtalet inte kom till stånd. På grund av detta missöde grundade Waterman ”The Ideal Pen Company” som döptes om till Waterman fyra år senare och sedan dess tillverkar skrivredskap av högsta kvalitet. Företaget fick sitt genombrott då Waterman tillverkade den första reservoarpennan med vanligt bläckflöde, vilket gjorde honom till pionjär inom området reservoarpennor. Waterman tog patent på det integrerade trespaltiga bläckmatningssystemet. Detta var emellertid ingalunda Watermans sista innovation. 1904 uppfann företaget den första pennan med clips och 1907 följde säkerhetspennan med skydd mot läckage. 1936 utvecklade Waterman den första bläckpatronen av glas och tog patent på denna. Ännu idag fortsätter Waterman sitt orubbliga sökande efter innovation, design och fulländning. För närvarande är det traditionella företaget världens näst största tillverkare av reservoarpennor.

Reklammedel från Waterman är kvalitetsprodukter

Skrivredskapen från Waterman är förstklassiga kvalitetsprodukter. Sedan 1967 tillverkas produkterna uteslutande i franska Saint-Herblain i närheten av Nantes under de strängaste kvalitetskontroller. På fabriken tillverkas årligen 5 miljoner skrivredskap, varav 70 % exporteras till 110 länder. I mer än 130 år har företaget övertygat med sin kvalitet och fantasi, vilket även gör produkterna till effektivt reklammaterial. De flerfaldigt prisbelönta lyxartiklarna gör ett unikt intryck på din målgrupp. Värdet på företagsgåvan är uppenbart vid första anblicken och förmedlar en fantastisk känsla av generositet och uppskattning till mottagaren. Waterman är ett internationellt kvalitetsbegrepp. Företagets tradition och den detaljerade designen kommer garanterat att övertyga dina kunder, medarbetare och affärspartners vid varje tänkbart tillfälle!

Watermans mångsidighet

Waterman är inte likt Waterman. Annorlunda ädelmaterial, smart design och smäcker skönhet kännetecknar alla skrivredskap från Waterman. Tack vare det traditionella företagets ursprung präglas alla produkter av fransk elegans och finess. Varje skrivredskap är ett raffinerat konstverk med individuella utformningsmedel. Vi erbjuder ett flertal modeller med extravagant lackbeläggning som exempelvis WATERMAN Exception, modellen Edson eller produktserien Graduate, som finns i flera olika färger och tillverkas av ädelmaterial. Dessutom kan dessa juveler bland skrivredskap fås med guld- eller silverdetaljer och utsmyckningar i form av blommor eller gracil ädelstensdekor. Waterman vill överraska alla sinnen och göra skrivandet till en mycket personlig upplevelse som väcker kreativitet och inspirerar till skapandet av storverk.

Waterman-produkternas reklameffekt

Produkterna från Waterman är mer än bara bruksföremål. De är prestigefyllda accessoarer som fungerar som märkesambassadörer för ditt företag. Utöver kassar och muggar är skrivredskap som pennor de mest omtyckta reklamartiklarna i Sverige. De används ofta, både på kontoret och hemma, och syns enligt studien ASI Impression Study 5 615 gånger under en produktlivscykel. Av detta resultat kan man också dra slutsatsen att produkten är mycket effektiv för att attrahera nya kunder och för att behålla nuvarande kunder. Våra skrivredskap från Waterman är emellertid inte vilka pennor som helst. Det futuristiska utseendet och den franska kvalitetsstatusen gör produkterna till värdefulla profilprodukter med större reklameffekt än vanliga standardpennor. Välj verkliga kvalitetsprodukter för att skapa beprövade reklamklassiker i elegant tappning. Ge ditt märke en innovativ och lyxig inramning.

Waterman produkter i webbshoppen på allbranded.se

Skapa exklusiv reklam med individuella märkesprodukter som reklammedel. Dina kunder, medarbetare eller affärspartners kommer att se ditt företag i ett nytt ljus när de mottar sådana företagsgåvor. Naturligtvis kan alla reklamprodukter från Waterman skräddarsys helt enligt ditt företags önskemål och tryckas med din logotyp eller slogan för att skapa en unik överraskning för din målgrupp!

Läs mer
Mindre