Kreativa kundpresenter stannar i minnet

Letar du efter en möjlighet att se till att dina kunder kommer ihåg ditt företag på lång sikt, så att de blir stamkunder? Vill du tacka dina kunder för deras långvariga tillit och lojalitet, men vet inte riktigt vilka profilprodukter som lämpar sig som kundpresenter? I så fall kan vi på allbranded.se hjälpa dig att hitta rätt kundpresenter och förklara hur du på bästa sätt samtidigt gör effektiv reklam för ditt företag.

Ge bort användbara och snygga kundpresenter

Kundpresenter är ett effektivt verktyg för att skapa stadiga affärsrelationer och göra ett bestående intryck på potentiella eller befintliga kunder eller affärspartners. Särskilt omtyckta är små kundpresenter som du skickar till dina kunder och affärspartners vid speciella tillfällen, som vid födelsedagar, företagsfiranden, på julen eller företagsjubiléer. Sådana viktiga händelser utgör det perfekta tillfället för ditt företag att återuppta eller underhålla kontakten med kunder. Dessutom kan du trycka kundpresenterna med ditt företagsnamn, din logotyp eller din företagsfärg för att samtidigt skapa en reklameffekt hos mottagaren. Vad kan vara mer effektivt än att skänka glädje till dina kunder samtidigt som du synliggör ditt företagsnamn för både dina kunder och deras omgivning? Dessutom leder användningen av din kundpresent till att ditt märke fastnar i kundens minne, både medvetet och omedvetet. På så sätt kan du utgå ifrån att kunden vid nästa köptillfälle tänker på ditt företag framför andra.

Att välja rätt present

Det är utan tvivel inte bara tillfället som har stor betydelse när du ska välja kundpresent för att synliggöra ditt företag i ett positivt sammanhang. Även själva kundpresenten ska vara noggrant utvald och tjäna ett syfte. Ofta är det lätt att man tar till billiga och ytliga medel som kort, som visserligen har en reklamverkan men som inte får den noggrant övervägda positiva effekt du söker. Ett kort försvinner dessvärre alltför ofta direkt ner i papperskorgen. Andra kundpresenter däremot, som till exempel en presentkorg fylld med vackra, skräddarsydda sötsaker, skapar mycket större uppmärksamhet. Sötsaker är en omtyckt och populär kundpresent att ge bort vid jul, påsk eller i födelsedagspresent. Choklad och annat godis ger lyckokänslor hos mottagaren och skapar en angenäm eftersmak som förknippas med ditt företag. Dessutom talar dessa presenter direkt till mottagaren och innebär en chans att göra ett gott intryck som mottagaren kommer att förknippa med ditt företag. Som kundpresent passar högkvalitativa artiklar väldigt bra, som förses med hjälp av omfattande trycktekniker. Vad tycker du tillexempel om en exklusiv metallpenna från Parker, som diskret bär din logotyp på spännet. Eller en högkvalitativ kompaktparaply från Knirps med din logotyp på tyget. Praktiska termomuggar är också väldigt omtyckta. Powerbanks med lasergravyr är också optimala kundpresenter då de många gånger blir "räddaren i nöden".

Slå an den rätta tonen

Var noga med att välja rätt kundpresent efter hur viktig relationen är för ditt företag. Oavsett vad du vill uppnå med din gåva finns det lämpliga kundpresenter för dig. Du kan få en spirande affärsrelation att blomma genom att ge företagsledaren en kundpresent till påsk eller på födelsedagen. För viktiga och långvariga befintliga affärskunder kan det vara en bra idé att ge bort kundpresenter till hela teamet. Ju fler medarbetare du når ut till, desto större är chansen att en eller flera av medarbetarna blir medvetna om dig och ditt företag. Tumregeln är att ju viktigare din relation till kunden är, desto större bör kundpresenten vara. Du får emellertid inte göra misstaget att ge en ny kund en alltför översvallande kundpresent, eller att ge en trogen affärspartner en bagatellartad företagsgåva.

Ett stort utbud av kundpresenter på allbranded.se

På allbranded.se erbjuder vi dig möjligheten att hitta rätt kundpresent med vår hjälp. Hos oss hittar du allt du kan tänkas vilja ha – från klassiska nyckelband eller kaffekoppar till specialprodukter som ekologiska giveaways. Och det bästa av allt: Hos oss kan du trycka din logotyp, ditt företagsnamn eller någon annan text på alla profilprodukter helt enligt dina egna önskemål. Dåliga tryck på billiga reklamartiklar är passé. På allbranded.se sätter vi stort värde på kvalitet för att synliggöra ditt företag på bästa möjliga sätt. Besök vår webbshop på allbranded.se och låt dig inspireras av våra prisvärda kundpresenter och reklamprodukter.

Läs mer
Mindre