Hotell-reklamprodukter med effekt

Äger du ett eller flera hotell och vill bredda din räckvidd och öka kundlojaliteten? Då bör du satsa på små presenter, så kallade giveaways, till dina gäster. Med hjälp av sådana små reklampresenter uppnår du dina reklammål. Skänk glädje åt dina gäster med en tilltalande present i form av en penna eller ett paraply av hög kvalitet, och försäkra dig om att de kommer att minnas dina hotell. Med giveaways skapar du inte bara ett positivt intryck på dina gäster, utan sörjer även för att detta intryck förmedlas vidare som ett slags reklam för ditt hotell. På allbranded.se hittar du estetiskt tilltalande reklammedel för dina syften. På så sätt når du dina kunder och affärspartners på en vänskaplig nivå.

Skapa kundlojalitet med hjälp av giveaways

Oavsett om du ger dina gäster en reklampresent vid utcheckningen i receptionen eller som en överraskning på rummet: Dina giveaways kommer att tjäna som souvenirer och se till att gästerna inte glömmer sin vistelse på ditt hotell i första taget. Med hjälp av små reklampresenter som söta gosedjur, användbara jutepåsar och praktiska nackstöd befinner sig du och din företagslogotyp ständigt i gästernas blickpunkt. Därför är det av avgörande betydelse att du hittar reklamartiklar som ofta används och inte ses bara av dina kunder, utan även av deras omgivning. Det är också en bra idé att välja profilprodukter som förknippas med ditt företag. Ett USB-minne är visserligen användbart, men det återspeglar kanske inte stämningen på ditt hotell på rätt sätt. En kaffekopp eller en fluffig handduk med tryck är en bättre idé!

Naturligtvis spelar även kvaliteten stor roll vid valet av giveaways för ditt företag. En dålig produkt som snabbt blir sliten kastar nämligen en skugga över ditt hotell. Spara alltså inte på kvaliteten och inte heller på originaliteten när det gäller din merchandise! På allbranded.se erbjuder vi både kvalitet och mångfald, och där kan du snabbt hitta rätt reklammedel för dina syften.

Rätt produkt för rätt tillfälle

När och hur dina giveaways ska användas är helt och hållet upp till dig. Inom hotellvärlden uppskattar gästerna alltid små företagsgåvor eftersom de kan ta med sig en bit av semestern hem. Ett trevligt initiativ kan vara att ge bort en giveaway i slutet av gästens vistelse vid utcheckningen. Om du däremot vill markera en särskild händelse, till exempel hotellets jubileum, så finns det andra sätt att visa att du tänker på dina gäster. Då kan du exempelvis skicka giveaways med post och därigenom återknyta kontakten med dina gäster. Som du ser finns det många möjligheter att dela ut reklampresenter och därigenom skapa kundlojalitet och synlighet för ditt företag. Små företagspresenter lämpar sig även väl vid speciella högtider som jul, nyår eller påsk.

Stora och små giveaways för ett långvarigt intryck

Storleken på dina giveaways för ditt hotell beror på tillfället. På allbranded.se hittar du ett stort sortiment med allt från klassiker som pennor till verkligt kreativa reklampresenter som trendiga solglasögon eller Iphone-fodral. Om du ska dela ut giveaways för dina hotell på mässor passar små reklamartiklar lika bra som större presentreklam för viktiga kunder. Generellt sett är det emellertid smart att välja en enhetlig design för att uppnå en tydlig reklameffekt och få mottagaren att minnas ditt företag. Välj färg och form på din logotyp så att den blir iögonfallande utan att framstå som kitschig och genomsnittlig. Använd denna design på alla reklamartiklar eller andra reklammedel för att skapa ett bestående intryck på dina gäster. Den långvariga effekten hos denna merchandise-aktivitet har även en positiv inverkan på dina kunder.

Utforska vårt utbud och var kreativ

På allbranded.se, vår webbshop för skräddarsydda reklammedel, hittar du allt du kan tänkas vilja ha när det gäller reklam för ditt företag. Oavsett om du vill attrahera nya kunder eller visa uppskattning för dina stamkunder så hittar du de rätta reklamprodukterna för dina hotell hos oss! Alla våra profilprodukter kan skräddarsys och förses med logotryck. Var mer kreativ än konkurrenterna och välj speciella giveaways för att skapa en klar position. Utforska vår inbjudande och användarvänliga onlineportal redan idag och låt dig inspireras!

Läs mer
Mindre