• 1

Papperspåsar med tryck av logotyp finns på allbranded.se

Papperspåsar med tryckt logotyp och motiv, slogan eller reklambudskap. På ett ovanligt och originellt sätt förmedlar allbranded.se ditt reklambudskap på de praktiska kassarna. Tack vare den dagliga användningen hör papperspåsarna sedan många år till de svenska marknadsföringschefernas mest omtyckta profilprodukter. Papperspåsar med tryck delas ofta ut som prisvärda giveaways på till exempel mässor och events, samt inom detaljhandeln och vid marknadsföringsjippon. De används även som förstklassiga presentpåsar med glansig eller matt yta och handtag av siden. För iögonfallande transport av din reklam lämpar sig de robusta presentpåsarna av 200 gram papper med kartongförstärkt botten och långa handtag utmärkt eftersom de ger stor synlighet åt din logotyp under shoppingrundan. Oavsett för vilket tillfälle du ska använda den kan du hitta en perfekt Eye Catcher i vår webbshop, i olika format och färger som erbjuder attraktiva och stora reklamytor. Du kan välja att få ett individuellt runtgående tryck på kassen eller välja att bara trycka ena sidan. Om du har frågor om till exempel de trycktekniker som används eller vilken som är den idealiska placeringen av logotypen så hjälper våra experter dig gärna. Vill du ha en extravagant papperspåse med hög reklameffekt? Då rekommenderar vi att du väljer vår individuella specialtillverkning och låter oss skräddarsy en reklamkasse med wow-faktor enligt dina önskemål.

PAPPERSPÅSAR FÖR EN EFFEKTIV MARKNADSFÖRING

Papperspåsar är mycket mer än en praktisk ledsagare vid shoppingen och ett miljövänligt alternativ till de vanliga plastpåsarna. Till skillnad från tidigare år är papperspåsarna numera robusta och ofta återanvändningsbara. Ytterligare en fördel: Papperspåsarna tillverkas av förnybara råvaror - de är därför inte bara miljövänliga utan även 100% återvinningsbara. Sist men inte minst: papperspåsar utmärker sig allt oftare genom en tilltalande design. Denna positiva egenskap gör papperspåsen till en attraktiv profilprodukt för ert företag.

KREATIVA PAPPERSPÅSAR I WEBBSHOPEN ALLBRANDED.SE

Hos allbranded.se finns det påsar utav papper i olika varianter: Vare sig i litet, mellan eller XXL format. Vare sig matt eller glänsande.Hos oss hittar ni helt säkert en passande papperspåse. Våra väskor kan beställas med färgglada polyesterhandtag. Genom det stabila pappret lämpar de sig till och med för att återanvändas.

PAPPERSBÄRPÅSAR MED TRYCK

Värna om uppmärksamhet och öka ert företags bekanthet hos er målgrupp, genom att använda de skräddarsydda papperspåsarna med tryck av er logga som profilprodukt. Papperspåsarna kan förädlas med hjälp av olika trycktekniker. Vare sig med offset-tryck eller tampongtryck - vi realiserar en kreativ blickfångare i bästa eyecatcher-kvalitet för ert företag.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN FÖR PAPPERSPÅSAR

Användningsområdena för papperspåsar är ytterst mångsidiga. På grund av det billiga priset används de ofta som ströartiklar på mässor och andra tillställningar. Besökare kan stuva små och stora giveaways i de praktiska påsarna. Likaså kan ni ge bort snyggt designade papperspåsar på företagsevent. Inom ramen för en premie är det möjligt att skänka era topp-affärspartners en värdefull present. Överraskningseffekten är stor när presentmottagaren öppnar papperspåsen smyckad med er logga samt meddelandet “tack för det fina samarbetet” och där hittar en exklusiv kulspetspenna, en limiterad anteckningsbok, en ädel termosmugg eller en personlig polo-shirt.

KÖP PAPPERSPÅSAR ONLINE HOS ALLBRANDED.SE

Som ni ser så finns det många olika tillfällen där papperspåsar kan användas. Hos allbranded.se kan ni med hjälp av några få klicks sammanställa er dröm-reklampåse. Nyttja för detta ändamål våra online assistenter på produktsidan, som leder er genom processen. Och om ni behöver hjälp med att hitta den passande papperspåsen, så ringer ni helt enkelt upp oss eller klickar på Live Chat. Profilproduktsproffsen från allbranded.se rådgiver er väldigt gärna.

Mehr lesen
Weniger