Giveaways för konserter

En stor konsert äger snart rum – vill du dra nytta av möjligheten att synliggöra din produkt eller ditt företag för ett stort antal människor? I så fall är utdelningen av så kallade reklamartiklar en reklamåtgärd som passar perfekt och som når ut till många människor till en låg kostnad. Just konserter innebär en fantastisk möjlighet att trycka din företagslogotyp på reklamprodukter, presentreklam och giveaways och göra effektiv reklam för ditt företag. Reklamartiklarna går snabbt att dela ut och mottagarna kommer att förknippa dem med konsertbesöket under lång tid framöver. På så sätt når du ut till en alldeles specifik målgrupp av framtida kunder. Reklamartiklar för konserter hittar du på allbranded.se.

Nå ut till en bred publik med reklamartiklar

Att öka synligheten för ditt företag kan vara riktigt enkelt. Med så kallade reklamartiklar, det vill säga små företagsgåvor som du trycker din företagslogotyp eller ditt företagsnamn på, har du möjlighet att nå ut till en bred publik. Det gäller att uppnå en sådan effekt med minsta möjliga ansträngning och till en rimlig kostnad. Dela ut giveaways som sötsaker, nyckelband och andra små reklamprodukter vid stora evenemang för att synliggöra ditt företag. I allmänhet används reklamartiklar på mässor och vid andra stora möten och kongresser. Men dessa små giveaways kan även med fördel användas vid exempelvis konserter och livesändningar på storbildsskärm. Den stora fördelen är att ditt märkesnamn eller din företagslogotyp når ut till en bred publik. Därmed får du även olika sorters feedback på din reklamaktivitet. Det hjälper dig när du ska beställa reklammedel i framtiden. På så sätt kan du optimera din företagsimage och samtidigt fastställa kundernas köpincitament. Praktiskt nog kan du även dela ut dina giveaways på konserter i kombination med konfetti eller tomtebloss.

Välj rätt reklamartiklar för konserter

Vilken presentreklam du väljer är helt och hållet upp till dig. Vi på allbranded.se rekommenderar dock att du använder dig av innovativa eller kreativa idéer vid stora evenemang. Tändsticksaskar med tryck har de flesta redan stött på – vad sägs i stället om att sticka ut från mängden? Välj till exempel snygga, förstklassiga och färgmässigt iögonfallande armband som passar atmosfären på konserten. Eller kanske häftiga pins som påminner mottagaren om både konserten och ditt företag? Underskatta inte den effekt som små reklamytor i kombination med kreativt använda föremål kan åstadkomma för ditt företag.

Presentreklam med lång hållbarhet

Användningen av reklamartiklarna ska inte upphöra bara för att konserten tar slut. Fundera noga och välj profilprodukter som kommer att få stor användning även efter ett event. Med exempelvis skräddarsydda tändare blir konsertbesökarna väl rustade för ballader, men efter konserten kommer de även att bära med sig din reklamartikel med tryck i väskan eller gympapåsar och använda den många gånger. Din presentreklam blir med andra ord en praktisk följeslagare som ser till att ditt företag ständigt synliggörs för den potentiella kunden. Eftersom mottagaren ofta använder reklamprodukten kommer den även att synliggöras för omgivningen – reklameffektens räckvidd blir med andra ord relativt stor i förhållande till kostnaden. Det är just därför du också måste se till att dina reklamartiklar håller hög kvalitet. Profilprodukterna måste vara tillräckligt stabila för att behålla formen även under evenemang som konserter där det kan gå vilt till. När din logotyp är tryckt på en giveaway kommer reklamproduktens kvalitet nämligen automatiskt att förknippas med ditt företag. Ju bättre en produkt passar in i kundens vardag, desto större blir mottagarens tacksamhet mot ditt företag.

Hitta reklamartiklar snabbt

I webbshoppen på allbranded.se hittar du alla reklamprodukter som du kan tänkas vilja ha. Vi erbjuder många klassiska eller iögonfallande reklammedel för att du ska kunna sticka ut från mängden och nå ut till en bred publik. Hos oss hittar du inte bara nyckelband, tändare och pins för utdelning på konserter. Vi ger dig även möjligheten att skräddarsy möbler och reklamteknik så att du kan representera ditt företag på bästa möjliga sätt på mässan eller konserten. Första intrycket är nämligen A och O, så det bör du prioritera. I vårt fantastiska utbud av små merchandise-produkter hittar du passande reklamartiklar med hög kvalitet och ett bra förhållande mellan pris och prestanda. Besök vår webbshop på allbranded.se redan idag och låt dig inspireras av vårt mångsidiga utbud av profilprodukter och reklamartiklar. Vi hjälper dig gärna om du har frågor!

Läs mer
Mindre