Skapa personliga rOtring-profilprodukter

Den röda ringen säger mycket om din profilprodukt, men även om ditt företag! Premiumprodukterna från märket rOtring övertygar din målgrupp med sin höga kvalitet och har en särskilt iögonfallande reklamyta för din slogan. I webbshoppen på allbranded.se hittar du förstklassiga kvalitetspennor från rOtring som du kan skräddarsy för din marknadsföringskampanj, till exempel med hjälp av ett logotryck. Öka din synlighet med profilprodukter från rOtring och skapa en originell utformning av kvalitetspennorna på allbranded.se.

Värdefulla rOtring-kulspetspennor

Profilprodukter i form av pennor från rOtring

I Hansastaden Hamburg tillverkade rOtring den första fjäderlösa reservoarpennan och erövrade världen med modellen ”Tiku”” 1928. Pennorna blev snabbt efterfrågade i Västeuropa och 1931 togs det första patentet för den berömda ”rOtring-reservoarpennan med skrivrör och skrivspets”. Först 1961, alltså 33 år efter företagets grundande, började man använda sig av det som idag kännetecknar märket: den röda ringen, som är en symbol för precision. Företaget erbjuder inte bara enkla kulspetspennor utan har även andra skrivredskap i sitt produktsortiment. Pennor har länge varit en omtyckt och effektiv profilprodukt. Vid årliga undersökningar toppar pennor listan över de mest populära reklamartiklarna. Av den anledningen är märket rOtring mycket uppskattat även på reklamproduktmarknaden och finns naturligtvis i webbshoppen på allbranded.se.

rOtring i webbshoppen på allbranded.se

En av de mest omtyckta profilprodukterna i webbshoppen på allbranded.se är pennan ”Dubai”. Namnet, som är samma som på staden i Förenade Arabemiraten, står i webbshoppen på allbranded.se för en kvalitetspenna. Pennan är en höjdpunkt bland presentreklamen och visar mottagaren din uppskattning. Pennans metallclips är lätt att fästa i skjortan och kan enkelt tas med överallt. Skräddarsy märkespennan med tryck av din logotyp och utforma ett förstklassigt reklammaterial med ditt märkesbudskap. Överraska kunder, medarbetare eller affärspartners med vår rOtring-modell. Den blåa färgen passar perfekt för alla användningsområden och tack vare den senaste tekniken kladdar inte bläcket.

Pennor som profilprodukter

Studier visar att skrivredskap hamnar på första plats på listan över de mest populära reklamartiklarna, före T-shirts och kalendrar. Därför bör du fundera över om du kanske ska välja att använda dig av pennor som profilprodukter för din reklamkampanj. De små vardagshjälpmedlen används ofta, skapar en bra imageöverföring och ökar din synlighet. Ta också hänsyn till kvaliteten på ditt reklammedel eftersom denna automatiskt kommer att associeras med ditt företag. Pennorna med den röda ringen är välkända inte bara hos skrivexperter, och uppskattas av alla tack vare den långa hållbarheten. Vårt högkvalitativa tampotryck säkerställer att mottagaren ser din logotyp under hela användningstiden och kan synliggöra den även för andra. Pennor används ofta av flera olika personer, vilket leder till att ditt märke synliggörs inte bara för mottagaren utan även för dennes omgivning. Öka synligheten och populariteten för ditt märke utan stora kostnader! Pennorna från Rotring mångfaldigar ditt reklambudskap.

Skräddarsy pennor från rOtring

Övertyga din målgrupp med förstklassiga och skräddarsydda profilprodukter från webbshoppen på allbranded.se. Missa inte möjligheten att beställa prisvärda och effektiva reklampennor till din målgrupp och förädla varje reklamprodukt med din logotyp. Med våra förädlingstekniker som sträcker sig från tampotryck till gravyr kan du utforma dina profilprodukter i din Corporate Design. På så sätt ökar du synligheten för ditt företag med förstklassiga pennor från rOtring. Ta en titt i vår webbshop på allbranded.se och utforska vårt utbud av pennor från rOtring. Ge bort individuella profilprodukter från allbranded.se i present till din målgrupp!

Läs mer
Mindre