Dekorera event med presentreklam

I en studie av reklamprodukters effektivitet från 2012 kunde presentreklamens lukrativa effekt styrkas. Dessa profilprodukter erbjuder den idealiska möjligheten att på ett effektivt sätt attrahera och behålla kunder. Med hjälp av enkla medel kan du synliggöra ditt företag för många potentiella kunder. Reklamartiklar lämpar sig särskilt väl vid olika former av evenemang, eftersom du då automatiskt når ut till ett stort antal människor. I webbshoppen på allbranded.se hittar du reklamprodukter för olika evenemang. I den kategorin hamnar alla möjliga produkter som på olika sätt kan användas som reklammedel. Här hittar du rätt presentreklam för ditt evenemang!

Effektiv reklam utan stor kostnad: Presentreklam vid evenemang

Reklam är en av de viktigaste grundpelarna i en lukrativ företagsledning. Vanliga reklamytor och reklamstrategier kan dock snabbt bli väldigt dyra. Presentreklam för evenemang från allbranded.se ger dig dock möjligheten att synliggöra ditt företag på ett positivt sätt för potentiella kunder till en låg kostnad. Vid stora evenemang kan du nå ut till många människor genom att dela ut skräddarsydd presentreklam från allbranded.se. Samtidigt erbjuder webbshoppen på allbranded.se produkter av hög kvalitet. Ta en titt på utbudet på allbranded.se och låt dig övertygas av de låga priserna för att synliggöra ditt företag.

Vikten av det första intrycket: Presentreklam vid evenemang

Det är psykologiskt bevisat att det första intrycket är ovärderligt och lägger grunden för senare beslut. Denna vetskap bör du använda dig av när du delar ut presentreklam vid olika sorters evenemang: Dina kunder kommer att minnas den positiva upplevelsen, till exempel att ha fått en användbar penna, och förknippa denna upplevelse med ditt företag. Varje gång kunderna använder pennan kommer de att minnas den positiva känslan. Dessutom kommer även mottagarens omgivning att se din presentreklam, vilket gör att effekten blir ännu större. Detta fenomen kan du utnyttja på ett så lönsamt sätt som möjligt under evenemang. Med hjälp av allbranded.se ser du till att ditt företagsnamn dröjer sig kvar i minnet hos många människor till en låg kostnad.

God stämning, positiv effekt och förstklassig presentreklam vid evenemang

Vid evenemang av olika slag är stämningen oftast positiv; besökarna är där frivilligt för att få ny information eller för att träffa andra människor. Denna atmosfär kan du använda för dina reklamsyften. Deltagarna är öppna för att ta emot din presentreklam vid evenemang och det första intrycket ger en ännu positivare effekt. Även vid användningen av dina profilprodukter väcks denna positiva grundstämning till liv och framställer ditt företag i ett bra ljus.

Lämpliga reklamprodukter förbättrar effekten

På allbranded.se erbjuder vi omfattande möjligheter för dina reklamaktiviteter. Naturligtvis hittar du klassiker som pennor, paraplyer, koppar, muggar och tändare på allbranded.se. Vi erbjuder profilprodukter av hög kvalitet med ditt reklamtryck! Men det är inte den enda presentreklamen du hittar på allbranded.se. Vi ger dig möjligheten att hitta presentreklam som passar för alla tillfällen och låta oss skräddarsy dina reklamprodukter. För events och mässor erbjuder allbranded.se lämpliga produkter som ståbord och banners. Hos oss hittar du även säsongsbetonade produkter som påskägg eller julpynt som du kan trycka med din logotyp. På allbranded.se kan du också hitta många kreativa idéer i form av profilprodukter med tryck som sticker ut från mängden på mässor och vid andra evenemang. Vad sägs till exempel om att dela ut solglasögon med din företagslogotyp vid invigningen av en idrottsplats? Den förstklassiga presentreklamen av hög kvalitet med tryck delas ut på evenemang och kommer att användas länge av mottagaren, som förknippar reklamartikeln med ditt företag. I studien som vi hänvisade till tidigare upptäcktes även att presentreklam var särskilt effektiv när reklamprodukterna passade väl in i sitt sammanhang. I studien diskuteras även könsspecifika skillnader: För ett evenemang som huvudsakligen riktar sig till kvinnor bör man till exempel satsa på kassar med tryck, medan man för ett mansdominerat evenemang hellre bör dela ut till exempel regnponchor med tryck. Glöm inte att utforma din presentreklam för ett evenemang på ett enhetligt sätt. När ett särskilt företagsspecifikt utseende väl är etablerat räcker det nämligen med att kunden ser det ur ena ögonvrån för att de önskade associationerna ska uppstå.

allbranded.se som hjälp och inspiration

För att du inte ska förlora överblicken över de många möjligheterna är webbshoppen på allbranded.se välstrukturerad och enkel att använda. Du kan därför på ett bekvämt sätt välja en av de viktigaste grundpelarna för ditt företag i lugn och ro hemifrån. Var kreativ och låt dig inspireras av allbranded.se: Varje möjlighet att använda fantastisk presentreklam vid evenemang räknas!

Läs mer
Mindre