Profilprodukt med logotyck

Reklam fungerar ofta bäst när du ger kunden något konkret. Ett välkänt och väl beprövat reklamverktyg är så kallade reklamprodukter som man trycker med företagets logotyp eller slogan. Numera rör det sig inte längre bara om reklampennor. När det gäller presentreklam finns det idag så många fler möjligheter på marknaden. Se till att synliggöra just ditt företag med hjälp av reklamprodukter med tryck.

Profilprodukter med tryck ger dig flera fördelar

Presentreklam är något som ständigt finns omkring oss. De sträcks fram mot oss på platser där många fotgängare samlas, de läggs med i våra kassar när vi handlar på särskilda dagar och de delas ut på mässor. Den som vill sticka ut från mängden och prova något nytt måste dock vara beredd på att hoppa över klassiker som pennor och T-shirts med tryck och företagslogotyper. Lämplig och långvarig reklam gör den som anpassar sig efter målgruppens behov och delar ut sina reklamprodukter vid precis rätt tillfälle. Men det är inte bara själva reklamprodukten som är viktig, även var och när du ger bort din presentreklam är faktorer som påverkar hur framgångsrik din reklamkampanj blir. Hur du väljer att skräddarsy din presentreklam spelar också stor roll. Tryck din presentreklam enligt dina önskemål och synliggör ditt företag!

Frivilligheten gör bra reklam effektfull

Vill du skapa framgångsrik reklam för ditt företag eller din produkt så att du dröjer dig kvar i kundernas medvetande under lång tid? Satsa i så fall på roliga profilprodukter med charmigt tryck och äkta bruksvärde. Det är bara produkter som verkligen kommer till användning i kundernas vardag som har ett mervärde och blir populära hos mottagarna. Det är därför reklamartiklar som bland annat tändare och nyckelband är så omtyckta eftersom kunden har nytta av dem. Om reklamprodukterna dessutom är tryckta med din logotyp eller i din företagsfärg kommer de att synliggöras för dina kunder, antingen på ett medvetet eller omedvetet sätt, och påverka deras nästa köpbeslut. Dra nytta av expertisen hos allbranded.se och tryck reklamartiklar enligt dina önskemål

Skänk mervärde åt din målgrupp och tryck spännande profilprodukter

Ytterligare ett plus när du trycker till exempel din företagslogotyp på dina reklamprodukter är att kunderna får upp ögonen för ditt företag. Profilprodukten synliggör också ditt företag för kundernas omgivning. Snygga tygpåsar eller kassar är särskilt omtyckta som reklamartiklar. Reklammaterialet gör reklam för ditt företag – frivilligt och nästan gratis. För att uppnå denna effekt bör du vara noggrann med att dina reklamartiklar håller hög kvalitet. Nyckelband och liknande ska hålla lika hög kvalitet som du förväntar dig av dina egna produkter. En profilprodukt av dålig kvalitet skapar ett intryck hos mottagaren som färgar av sig på ditt företag. Säg farväl till kitschig design och T-shirts i oversize-modell med logotryck. Utforma istället eleganta och enkla profilprodukter. Ge bort smakfulla reklamprodukter så kan du vara säker på att din målgrupp kommer att tacka dig.

Rätt användningsområde för din reklamkampanj

Var dina profilprodukter ska användas är helt och hållet upp till dig. Vill du nå ut till många människor på samma gång? Använd i så fall profilprodukter med tryck som reklamartiklar. Lämpliga reklamartiklar kan vara nyckelringar, nyckelband eller godis i små påsar. Om du istället vill ha lite större och mer personliga profilprodukter, till exempel för att ge bort vid ett företagsevent, passar branschspecifika produkter som USB-minnen eller förstklassiga glas särskilt bra. Eller om du vill ge dina kunder något speciellt vid en högtid som jul eller påsk: Då kan du enkelt trycka din företagslogotyp eller en trevlig hälsning på olika sorters drycker och använda dessa som presentreklam.
Redan idag kan du beställa reklamprodukter med tryck på ett bekvämt sätt hemifrån – i webbshoppen på allbranded.se! Våra förstklassiga trycktekniker gör processen enkel och okomplicerad. Vill du ha nyckelband i dina företagsfärger? Inga problem. Med hjälp av vår senaste silkscreentryckteknik trycker vi dina profilprodukter och skräddarsyr dem både snabbt och prisvärt. Vi kan även utforma stora profilprodukter som paraplyer, möbler och skyltar helt enligt dina önskemål. Om du har frågor kan du enkelt kontakta våra kompetenta medarbetare på telefon. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Läs mer
Mindre