Jamie Oliver - Profilprodukter

Eftersom stjärnkocken inte själv kan närvara vid varje fest och få dig att lyckas i köket erbjuder allbranded.se skräddarsydda medarbetar- och kundpresenter för välsmakande kock- och grillevents. Det här serverar vi: Skräddarsydda, känslosamma reklamprodukter med individuellt tryck från Jamie Oliver. I vår webbshop kan du enkelt välja den perfekta profilprodukten och utforma den efter dina önskemål. Du kan också ringa till oss och få personlig rådgivning. På så sätt kan du tacka dina kunder och medarbetare på ett unikt sätt med trendig presentreklam och bli ihågkommen på ett positivt sätt.

Skapa synlighet med gåvor från Jamie Oliver

Att stärka det egna märket hos målgruppen är en utmaning som varje framgångsrikt företag måste anta. När man har mer än 6 000 reklamkontakter (per dag per person) är det inte så enkelt. Särskilt inte när minnet av reklamen endast lever kvar hos tre personer efter ett dygn, enligt en studie från Institutet för marknadsföring och kommunikation.Det är här allbranded.se, med den nya kollektionen av reklamprodukter från Jamie Oliver, kommer in i bilden.

Din egen väg till att bli ihågkommen

Ditt mål är att ta dig in i dina kunders eller affärspartners medvetande genom mässor eller individuell kommunikation. Vad är sannolikheten för att lyckas? 95 % av reklamkontakterna sker när mottagaren är i fel känslomässiga stämning, med andra ord stressad, nervös eller trött. Men det är inget problem för dig, eftersom du med hjälp av allbranded.se erbjuder våra nya reklamprodukter med tryck från Jamie Oliver – till dina kunder, medarbetare och affärspartners. Målet: Att skapa positiva betingelser, det vill säga medveten men även undermedveten kommunikation med hjälp av ovanlig och skräddarsydd presentreklam som används ofta i vardagen. En omtyckt giveaway är inte något som mottagaren stoppar undan i en låda eller ett skåp. Din reklamgåva med företagslogotyp är trendig och kommer att stå framme i köket, där de flesta fester äger rum – därigenom synliggör du ditt företag.

Känslomässiga reklamprodukter – som gör att ditt företag är med

under lördagskvällen. Spännande dofter blandar sig med ljudet av goda vänner som skrattar och njuter av ett glas vin. Stämningen är avslappnad och kroppen utsöndrar endorfiner – vi är lyckliga. Varken affischer, tv-sänd reklam eller tidningsannonser når dina kunder med din reklam! Det gör däremot våra prisvärda profilprodukter med din företagslogotyp från Jamie Olivers kök. Till exempel med hjälp av ett glas vatten till vinet. Jamie Oliver-karaffen och Jamie Oliver-glaset levereras i en förstklassig presentförpackning och är tillverkade i 100 % återvunnet glas. Ditt reklambudskap synliggörs på ett utmärkt sätt för kunderna när de häller upp ett glas vatten.

Köttet fräser på grillen – med grilltång och förstklassiga knivar med tryck från Jamie Oliver är ditt företag med i matchen istället för att stå bredvid. Den enkla kylväskan med integrerad flasköppnare i retrostil står bredvid grillen med kylda drycker och synliggör din logotyp och passar perfekt för att få din målgrupp att minnas en härlig kväll! Fördelen är tydlig: Människor tar undermedvetet till sig information genom känslor och symboler. På allbranded.se hittar du reklamprodukter från Jamie Oliver Collection som framgångsrikt tillämpar denna kunskap!

Kvalitet som reklambudskap

När man skapar ett känslomässigt band till ett reklambudskap är den haptiska upplevelsen särskilt viktig. Detta tydliggörs i studier inom neuromarknadsföring. Ett konkret resultat av forskningen: Försökspersonerna upplevde att vin som dracks ur förstklassiga glas var smakrikare och av bättre kvalitet. I webbshoppen på allbranded.se hittar du därför förstklassigt framtagna produkter från Jamie Oliver som vi förädlar med din företagslogotyp. Vi vill att du ska kunna synliggöra ditt reklambudskap på ett optimalt och originellt sätt. Dessutom har den positiva användarupplevelsen av presentreklamen automatiskt en positiv inverkan på ditt märke.

Köp enkelt reklamprodukter från Jamie Oliver online

För att du ska få en problemfri väg till kundernas medvetande erbjuder vi omfattande rådgivning via livechatt, via vår hemsida allbranded.se eller på telefon. På samma sätt som alla våra kunder är olika, skiljer sig deras önskemål åt – och det är vi väl medvetna om. Att hitta lösningar som passar just ditt företag är en del av vårt jobb och något som vi på allbranded.se gärna hjälper dig med. Dit hör vårt utbud av skräddarsydda profilprodukter med tryck från stjärnkocken Jamie Oliver, som synliggör ditt företag på ett utmärkt sätt.

På allbranded.se får du en avslappnad upplevelse när du ska beställa profilprodukter, tack vare vår lättbegripliga onlinekonfigurator och maximal kostnadstransparens. Oavsett om du är på jakt efter en grilltång, en stekkniv, en kylväska eller någon annan produkt med tryck från Jamie Oliver så kan du enkelt beställa dessa reklamprodukter i vår webbshop på allbranded.se. Det kan knappast bli enklare: Välj färg, form och andra alternativ, bestäm tryckteknik och önskat antal reklamprodukter. Så var det klart! Sedan beräknar vi ditt pris. Naturligtvis kan du även beställa ett produktprov för att kontrollera att profilprodukten uppfyller dina önskemål gällande kvalitet och haptisk design.

Läs mer
Mindre