Balmain: framgångsrik marknadsföring

Balmain Paris mångåriga erfarenhet och höga anseende skänker värde och elegans åt din profilprodukt. Det snygga reklammaterialet ser bra ut och kommer att användas länge av mottagaren. Det välkända märkesnamnet associeras till ditt företag och ger dig större synlighet i offentligheten. Visa din målgrupp uppskattning och ge bort ett individuellt Balmain-pennset från webbshoppen på allbranded.se.

Balmain – eleganta produkter som reklammedel

Balmain Paris tillhör våra absoluta toppmärken i webbshoppen på allbranded.se. Det franska modeföretaget grundades 1945 av den parisiska modeskaparen Pierre Balmain och hör än idag till de mest välrenommerade modehusen i branschen. Balmain präglades av några turbulenta år, men räknas från och med mitten av 00-talet återigen som en stjärna på modehimlen. Numera tillverkar företaget inte bara kläder, utan även parfym och lädervaror. I vår webbshop på allbranded.se erbjuder vi ett antal produkter från Balmains kollektion som passar perfekt som individuella reklammedel för din reklamkampanj.

Överraska med ett Balmain-pennset i läder

Balmain har skapat sig ett fantastiskt gott rykte inom modevärlden och räknas sedan mer än 50 år tillbaka som en av experterna inom branschen. De förstklassiga kläderna är eleganta och moderiktiga, och tack vare den höga kvaliteten kan de bäras i många år. Med tiden har företaget breddat sitt utbud och övertygar numera sina kunder även med andra produkter. På allbranded.se hittar du ett flertal värdefulla lädervaror från Balmain, som du kan ge till särskilt viktiga affärskontakter. Dina kunder, medarbetare eller affärspartners blir glada och tacksamma för din förstklassiga gåva och visar sin uppskattning genom gott samarbete och lojalitet.

Skräddarsy profilprodukter på allbranded.se

I webbshoppen på allbranded.se hittar du ett utbud av förstklassiga pennset och pennor från Balmain som kan skräddarsys med hjälp av våra förädlingstekniker. Skräddarsy ditt pennset från Balmain med vår eleganta lasergravyr och tryck din logotyp på ett hållbart sätt på läderytan. Tack vare gravyren kommer din Branding att synas för alltid och blir omöjlig att missa på mottagarens arbetsplats. Dessutom skapar den snygga designen en positiv imageöverföring för ditt företag. Notera även att du kan inkludera ett tillbehör i pennsetet och komplettera din gåva med något litet extra. Vi erbjuder praktiska reklamartiklar som pennor eller USB-minnen, som kan integreras i ditt Balmain-pennset. Vi rekommenderar att du ger bort dessa produkter i form av lojalitetspremier. Din målgrupp kommer att uppskatta den förstklassiga presenten och inte bara använda den dagligen, utan även stolt visa upp den för sin omgivning. Den dagliga närvaron av din logotyp och den eleganta designen har en positiv inverkan på ditt företags rykte.

Beställ profilprodukter från Balmain på allbranded.se

Tack vare företagets mångåriga erfarenhet på catwalken kan man lita på att Balmain skapar snygga och trendiga kläder. Företagets bakgrund inom modevärlden gör att våra Balmain-pennset inte bara ser moderiktiga ut, utan även håller en hög kvalitet. Utsmyckningen med din Branding ger pennsetet en personlig touch och ökar värdet på din reklamkampanj. Märkesnamnet Balmain kommer att associeras med ditt företag tack vare denna profilprodukt – det sker med andra ord en imageöverföring som du kan dra fördel av. Reklamprodukten från Balmain med individuellt utseende som utformas efter ditt företags riktlinjer synliggör ditt företag i en elegant omgivning. Hitta pennset och andra förstklassiga profilprodukter från Balmain i webbshoppen på allbranded.se och imponera på din målgrupp med ett högkvalitativt reklammaterial!

Läs mer
Mindre