Den här hemsidan använder cookies för en optimal användarupplevelse. Genom att besöka den här sidan godkänner du användningen av cookies.

Gympapåse

Coola eyecatcher, praktiska sportväskor: Gympapåsen är extremt trendig. Den omtyckta modeaccessoaren övertygar med sin avslappnade optik och sitt stora utrymme. Tidigare var de klassiska sportväskor som lätt och snabbt gick att tillsluta med rep-anordningen, nu absoluta musthave inom modet. Vare sig för träningen på gymmet, för shoppingen eller på partyt: Gympapåsar är funktionell utrustning för sport och fritid. Nå ut till en bred och ung målgrupp med trendiga gympapåsar. Gestalta gympapåsar och gymbags – som påsarna ibland kallas – individuellt i enlighet med er corporate design. Den höga praktiska vardagsnyttan förstorar reklameffekten flera gånger om! Profitera av det stora urvalet av gympapåsar i webbshopen allbranded.se. Gympapåse-rådgivarna stödjer er vid jakten på er ideala reklampåse.


Gympapåsens reklameffekt

Hurdan är reklameffekten av gympapåsar?

Gympapåsar är ett uppmärksamhetsstarkt reklammedel. De trendiga väskorna erbjuder en stor reklamyta på fram- och baksidan. Gympapåsar är omtyckta modeaccessoarer. Kända märken som Nike och Adidas har givit gympapåsen en plats på arenan. Presentmottagare använder gärna och länge gedigna väskor i snygg design. De bärs i ögonhöjd. Därigenom presenteras ert reklambudskap inte bara för mottagaren utan även för alla bekanta i dennes omgivning. Gympapåsar skapar tusentals brand impressions för ert märke och höjer så med ert företags bekanthet. Med en reklampresent som gympapåsen binder ni kunder, medarbetare och affärspartners till ert företag. Mottagarna av era gåvor uppskattar och hyllar denna vänliga gest – med lojalitet till ert märke. Individualisera de originella profilpresenterna i enlighet med er corporate design. Genom det stora igenkänningsvärdet hos gympapåsen så livar den färgglada accessoaren upp ert företags bekanthet och relationer.

Hur använder jag gympapåsar med tryckt logga som reklammedel?

Gympapåsar har stor nytta och inkorporeras under flera delar av vardagen. Användningsområdena för gympapåsar med komfortabelt bärande är mångfaldiga. Som namnet antyder så lämpar sig gympapåsen utmärkt som sportväska. Mottagarna använder den trendiga väskan precis lika gärna som shoppingbag, party-ledsagare eller strandväska. Gympapåsar går att finna i alla priskategorier i webbshopen allbranded.se. Billiga jutefiberpåsar ämnar sig utmärkt som ströartiklar på mässor och vid events. Framför allt sporttillställningar som offentliga maratonlopp, public fotboll viewing eller världsmästerskap är lovande tillfällen som skapar en reklameffekt-boost för ert märke. Även som marknadsföringsprodukter för turister eller sportbranschen så är jutefiberpåsar framgångsrika reklammedel. Skänk ädla gympapåsar som värdefulla reklampresenter till trogna kunder, medarbetare eller affärspartners. Sörj för en överraskningseffekt genom att stoppa väskan full med ytterligare reklammedel. En fotboll, en dricksflaska – allt som passar er målgrupp är tillåtet.

Vid vilka tillfällen ger jag bort gympapåsar?

Gympapåsar med logga är säsongsberoende reklammedel. En väska uppskattas även om den ges bort utan någon särskild anledning. Gympapåsar är klassiska sport-accessoarer. Som inget annat reklammedel berikar den bekväma gympapåsen sportevents och stortillställningar. Världsmästerskap, europamästerskap eller olympiader – sportevent för människor samman – och till ert märke. Tryck er logga eller ett motiv i företags-design på framsidan av gympapåsen. Så placerar ni ert märke uppmärksamhetsstarkt i er målgrupps omgivning.

Hur länge verkar gympapåsar?

Snygga gympapåsar används länge och gärna av er målgrupp. Profilprodukten förbinder en hög nytta med en modernt yttre. Det långa användandet av trend-gympapåsen leder till en långsiktig spridning av ert reklambudskap. Utan extra ansträngning från er sida. Välj favoritpåse i snygg färg, individualisera med snabba klicks och beställ – allbranded.se gör effektiv reklam enkelt som aldrig förr. Övertyga er själv om gympapåsens kvalitet och botanisera bland det stora urvalet av ryggsäckar.


Gympapåsens produktegenskaper

I vilken priskategori kan gympapåsar erhållas?

Vi erbjuder ert företag gympapåsar i varje prisklass. Ett stort urval av väskor från allbranded.se erhåller ni för mindre än 10 kr. Vid sidan av väldigt billiga gympapåsar har vi även värdefulla modeller i vår shop. Dyra gympapåsar ligger inom prisklassen 40 till 130 kr. Prisskillnader uppstår hos väskor genom differenser i kvalitet. Ju värdefullare det använda materialet, desto mer komplex bearbetning och desto dyrare slutprodukt. Med även värdefulla material som bomull går att erhålla till lågt pris. Utan att göra avkall på kvalitet. Påsar utav bomull är robusta och långlivade. Individualisera den smidiga, beigea textil-ytan av väskan med ert reklambudskap. Bomulls-gympapåsar och jutefiberpåsar går att finna hos allbranded.se med enastående valuta för pengarna. Som vid nästan alla profilprodukter så lönar sig kvalitet även hos gympapåsen – den befinner sig under en längre användningsperiod hos mottagaren och har därmed en större reklameffekt. Stora ryggsäckar med många tillbehör går att erhålla för 300 kr.

För vilken målgrupp lämpar sig gympapåsar?

Med reklamgympapåsar talar ni till en bred målgrupp. Nå ut till en ung målgrupp med avslappnade gympapåsar. Den stilrena gympapåsen ledigt hängande över axeln är ett must-have för den yngre generationen. Även sportintresserade kunder, medarbetare och affärspartners glädjer sig över gympapåsen. Påsar är ideala ledsagare på väg till idrotten. Rymliga påsar är fantastiska resväskor. Ge bort strandväskor till en målgrupp som ofta och gärna är på resande fot. Ni ser: För varje målgrupp finns det en passande väska i webbshopen allbranded.se.

Vilken gympapåse ska jag använda som ströartikel på mässor och events?

Framför allt under idrottsevenemang är jutefiberpåsar och gympabags omtyckta giveaways. När ni delar ut de praktiska gympapåsarna på events så är billiga påsar i regel ett bättre val än dyra kvalitetsprodukter. Beakta dock minimimåttet för tilltalande optik och kvalitet. Positiva associationer kring gympapåsen förs över på ert företag.

Vilka är gympapåsens egenskaper?

Gympapåsar karaktäriseras genom sin smidiga utformning. Den avslappnade gympapåsen har en väldigt låg vikt. Användare älskar den höga komforten vid bärandet av gympapåsen. Med två lösa band hängs den fjäderlätta väskan enkelt över axlarna eller bärs som en ryggsäck på ryggen. Påsen erbjuder stort förvaringsutrymmet åt sina ägare. Den lämpar sig idealt som sportväska, inköpsväska eller ledsagare vid shopping. På grund av dess hippa image så används gympapåsen även som handväska på fester. Tryckt med er logga och en motsvarande slogan i företagsdesign så bärs er reklamgympapåse dag och natt. Ständigt på resande fot genererar den otaliga blickkontakter och överför sin fördelaktiga image på ert företag.

Måste jag beakta något särskilt vid köpet av en gympapåse?

Beakta vid köpet av en gympapåse materialet och dess bearbetning. Ju värdefullare material, desto mer långlivad väska – och desto fler blickkontakter på ert märke. Idealt är ett flexibelt och samtidigt tåligt material. Pluspoäng får vattenavstötande material som syntet. Beställ helt enkelt ett testexemplar av er gympapåse och låt er övertygas av den höga kvaliteten hos produkterna från allbranded.se. Er presentmottagare uppskattar utöver det, det stora förvaringsutrymmet. En påse med tillräckligt med plats används flexibelt och länge av kunder till vardaga.

Vilka typer av gympapåsar finns det?

allbranded.se erbjuder en mängd av färgglada reklampåsar. Allt från lediga gympapåsar till rymliga sportväskor, gymbags, drybags samt smuts- och strandpåsar. Vissa väskor höjer mervärdet för kunderna med separata sidofack. Även en rund botten är ett originellt tillbehör till gympapåsen. Ju mer er utvalda märkesbudbärare kan, desto hellre och oftare blir han utvald av sina presentmottagare. Gympapåsar i trikå-form är extravaganta. Välj passande färger för er målgrupp. Sportgympapåsarna skiljer sig dessutom från varandra vad gäller tillslutning. En typisk gympapåse karaktäriserar sig genom sin dragförslutning. Det finns tillslutningar av rep- eller gummi. Andra jutesfiberpåsar besitter en överslagskappa eller en omslagsförslutning. Tillslutningen är inte bara avgörande för en snabb och enkel hantering, utan även för en tilltalande optik. Ta även här beslut med er målgrupp som utgångspunkt.

Vilka är fördelarna med en gympapåse?

En gympapåse övertygar med oanat mycket förvaringsutrymme trots den låga materialvikten. En strandpåse däremot är ideal för en längre vistelse eller en kort resa. Påsen lämpar sig utöver det även oerhört väl som sportväska. Extra egenskaper som ett blixtlås på baksidan för enklare åtkomst till innehållet eller en stabil, rund botten för en ordentligare förvaring avrundar fördelarna med strandpåsarna. Även med dessa påsar kan ni njuta av ett stort urval av material och former. Individualisera matchpåsen med er logga eller slogan. Gärna rådgör vi på allbranded.se angående ideal placering och tryckteknik.

Varför är gympapåsar med dragrem så omtyckta?

De är den klassiska gympapåsen. Ett dragband – i regel ett stabilt rep - skapar en enkel förslutning av gympapåsarna och en bekväm transport. Användarna bär reklambudskapet på ryggen, över axeln eller helt enkelt i handen. Använd våra värdefulla förädlingstekniker och individualisera reklamgympapåsen i enlighet med ert märkes design.

Utav vilka material består reklamgympapåsarna?

Gympapåsar består av klassiska och prisvärda material som non-woven, bomull, PVS och polyester. Eller utav robust canvas, miljövänligt jutefiber, kork eller robust presenning. Urvalet av material för gympapåsar är stort i webbshopen allbranded.se. Välj med utgångspunkt i planerad målgrupp och spridning. Väskor utav bomull och jutefiber tilltalar framför allt företag som vill visa sig ekonomiskt hållbara och miljövänliga.Era intressenter gillar utomhusaktiviteter? Välj då en sportgympapåse i vattenavstötande material. Används gympapåsen som giveaway så väljer företag ofta en billigare variant av polyester eller non-woven.

Vad utmärker gympapåsar i bomull och jute?

Bomull och jute hör till de viktigaste naturfibrer för gympapåsar. Fördelen: En gympapåse utav naturfiber är helt ekologiskt förnyelsebar. De båda naturmaterialen ämnar sig allra bäst för funktionella och vardagliga produkter som sportväskor. Fibrerna är väldigt robusta och hållbara. Profitera utöver det även av den neutrala färgen. Ni har möjlighet att individualisera. Ge bort gympapåsar och bomullspåsar till kunder, medarbetare och affärspartners som uppskattar miljömedveten shopping. Med en hållbar ryggsäck visar ni att ert företag värnar som samhällets bästa.

Lönar sig köpet av en dyrare gympapåse?

Det beror på umgängeskretsen och graden av spridning. Ifall ni vill dela ut gympapåsen som giveaways på mässor eller stortillställningar, så är värdefulla och därmed dyra väskor inte lämpliga. Exklusiva gympapåsar lämpar sig som present till trogna kunder, medarbetare och affärspartners. Påsens kvalitet är enastående, designen unik. Därmed förmedlar ni uppskattning och tacksamhet till er presentmottagare. Med gedigna reklamgympapåsar bygger ni upp en positiv attityd jämtemot ert företag. Av den reklameffekten profiterar ni långfristigt.

I vilka färger kan gympapåsen beställas?

Reklamgympapåsar från allbranded.se kan erhållas i olika färger. Standard-gympapåsen är beige eller svart. Dessa neutrala färger erbjuder mångfaldiga och fantastiska möjligheter för er individuella förädling. Naturligtvis hittar ni i online-shopen även flerfärgade väskor i sprakande färger. Om en sportväska inte är tillgänglig i er favoritfärg, så kontakta oss gärna per telefon eller via email. Vi rådgör gärna med er rörande en unik specialproduktion av er gympapåse.

Kan gympapåsar vara hållbara?

Vissa gympapåsar uppfyller hållbarhetsindicier. Beakta vid valet av väska det använda materialet. Bomull och jutefiber är naturfiber som är ekologiskt värdefulla. En gympapåse av detta material övertygar med en hög kvalitet. Jutefiber- och bomullspåsar är robusta och långlivade. Det skonar värdefulla resurser. Använd hållbara material vid era marknadsföringskampanjer för att göra reklam på ett ekologiskt och miljövänligt sätt. Gärna rådgör vi individuellt mer er om möjligheten till långsiktiga profilprodukter.


Gympapåsens tryckegenskaper

Var på gympapåsen kan det sättas tryck?

Gympapåsar består i regel av en enda stor yta. Optimal förutsättning för att ert budskap ska kunna placeras uppmärksamhetsstarkt och helt flexibelt. Principiellt rekommenderar vi en placering på framsidan av väskan. Gympapåsen bärs oftast på ryggen. Framsidan presenterar er logga, ert motiv eller er slogan på den uppseendeväckande reklamytan. Utvalda ryggsäckar besitter en extra label avsedd för loggan. Detta ger ett särskilt värdefullt och stilrent uttryck. Naturligtvis kan ni även förädla ert reklambudskap överallt och på baksidan. Det lämpar sig framför allt på strandpåsar. Gärna gör vi era reklambärare personliga helt efter era föreställningar inom ramen för en specialbeställning.

Vilka reklambudskap fungerar?

Er kreativitet har inga gränser vid valet av ett passande reklambudskap för er gympapåse. Gympapåsar erbjuder en stor och jämn reklamyta. På sportgympapåsar är motivtryck särskilt omtyckta. Välj ett uppseendeväckande tryck och gör ett minnesvärt statement med er individuella gympapåse. Välj en bild som passar er målgrupp och er påse. Och som speglar ert företags värderingar. Viktigt: Förbli er själva trogna. Enbart på det viset uppstår en genuin koppling mellan er väska och ert märke. Enbart så skapar ni ett högt igenkänningsvärde och vinner långfristiga kunder och partners. Särskilt bra gör sig även sarkastiska eller roliga uttryck på väskorna. Formulera er kort och fyndigt. I vissa fall betraktas påsen enbart i förbifarten av potentiella kunder. Gestalta ert budskap på gympapåsen så att det kan uppfattas och bearbetas enbart med en blick. För det ändamålet lämpar sig naturligtvis även er logga, er slogan eller era kontaktuppgifter som webblänkar eller telefonnummer. Det är kontraproduktivt med för långa slogans eller överdrivna bilder på gympapåsarna.

Med vilken tryckteknik sätter jag tryck på gympapåsen?

Beroende på material prioriterar allbranded.se en speciell tryckteknik. För gympapåsar utav textil rekommenderar vid stygn. En stickning ser extremt värdefull ut och skapar en handfast upplevelse för användaren. Billiga tryck för tyg-påsar görs med transfertryck. Transfertrycket är ett indirekt tryckförfarande där motivet trycks på en specialfolie för att sedan överföras på gympapåsen via en transferpress. Transfertrycket utmärker sig genom en hög täckningskraft, lysande färger och lång hållbarhet. Det lämpar sig även utmärkt för flerfärgade motiv på er sportväska. Syntetmaterial som PVC eller presenning föredrar ett fototryck eller seritryck. De båda tryckteknikerna framhäver ert reklambudskap perfekt. Fototrycket skapar färgglada motiv med flera än fem färger på gympapåsarna. Välj fototryck för er gympapåse för att trycka tonade färger, fotos eller skuggor. Seritrycket sätter ert motiv direkt på gympapåsen. Ett tunt stålband trycker ut färgen jämnt genom en finmaskig sil. Trycket är imponerande skarpt i konturerna. En påse – många tryckmöjligheter. Låt det kompetenta teamet från allbranded.se rådgöra med er.

Hur konfigurerar jag gympapåsar i webbshopen allbranded.se?

Ni har bestämt er för en gympapåse-modell? Individualisera då direkt i nästa steg er väska på produktsidan hos allbranded.se. Med en integrerad online-konfiguration väljer ni färg, reklamtillämpning, tryckposition, tryckfärg och leveransmängd av er gympapåse. Styck- och totalpris visas omedelbart. Vid frågor angående er beställning eller rörande gympapåsen så rådgör vi gärna med er över telefon eller via mail. Med nöje förverkligar vi även en individuell specialproduktion av er gympapåse. Ju personligare och individuellare er väska är, desto bättre blir dess reklameffekt.

Kan jag beställa provexemplar?

Naturligtvis har ni möjligheten att beställa ett testexemplar av er gympapåse hos allbranded.se. Ifall ni vill beställa ett provexemplar, så ta helt enkelt kontakt med oss via telefon eller mail. Även online finns det möjlighet till en enkel och snabb testbeställning. Bli personligt övertygad av kvaliteten på väskan och trycket. Bestämmer ni er därefter för en massproduktion så debiteras naturligtvis inte kostnaden för gympapåsen.

Producerar allbranded.se även specialupplägg?

En individuell specialproduktion av gympapåsar är möjlig. Vill ni sticka ut från konkurrenterna och glädja er målgrupp med en sportgympapåse? Skapa då en gympapåse så som den aldrig förr har skådats. På vägen till en skräddarsydd specialproduktion följer vi er från början till slut. Välj färg, material och optik på er påse. Det kompetenta teamet från allbranded.se utvecklar med utgångspunkt från era önskningar ett unikat. Illustrationerna av er kommande profilprodukt tjänar som mall så att ni kan meddela oss ungefärliga ändringsförslag. Innan den unika profilprodukten ska börja massproduceras skickar vi er självklart ett provexemplar av er reklamgympapåse. Ifall väskan motsvarar de tidigare definierade kraven, så väntar er inom kort ett önskat antal av er favoritgympapåse.


Gympapåsens beställning och leverans

Kan gympapåsar även beställas i små mängder?

Hos allbranded.se kan ni även beställa gympapåsar i små mängder. Trots det så har varje gympapåsar en minimimängd. Den individuellt fastlagda minimibeställmängden hittar ni i online-shopen på varje gympapåses motsvarande produktsida. Vissa reklamgympapåsar erhåller ni redan från och med 10 eller 50 styck. Vid väldigt billiga väskor så är minimibeställmängden mellan 200 och 400 styck.

Är en expressleverans av gympapåsar möjlig?

En expressförsändelse för gympapåsar är möjlig. Tyvärr kan inte alla påsar skickas med en expressförsändelse på 5 dagar. Detaljer över de exakta försändelsetiderna hittar ni på väskans motsvarande produktsida. allbranded.se utvidgar ständigt sitt urval av express-artiklar. Kolla regelmässigt förbi och profitera av en snabb och säker hantering.