• 1

Nyckelband Bambu: profilprodukter för miljömedvetna företag

Nyckelband av bambu med tryck: den perfekta profilprodukten för hållbara marknadsföringskampanjer. Miljömedvetenhet är inte bara en trend, utan ligger självklart i vår natur. Det är därför dessa nyckelband är gjorda av ett av de snabbast växande råvarorna någonsin: bambu. Materialet av bambufibrer är inte bara ekologiskt men också mycket resistent och därför slitstarkt. Den nya upplagan av den klassiska nyckelhängaren kan förutom det miljövänliga återvinningsmaterialet precis som sin föregångare också övertyga med många användningsområden. Nyckelbanden kan till exempel bära ID-kort och därmed presentera identitet samt biljetter till konserter eller namnskyltar. Snabb åtkomst till VIP-områden, backstage-områden och mer är garanterat. Eftersom nyckelband bärs runt halsen i de flesta fall är de mycket synliga för omvärlden och kan därmed presentera ditt reklammeddelande på ett framträdande sätt. Men inte bara i den offentliga sektorn kan nyckelband användas som reklammaterial. De är idealiska som företagspresent på mässor och andra evenemang eftersom de är billiga, användbara och lätta att transportera. Den praktiska vardagshjälpen kan transporteras runt i väskan och säkerställer att dörrnycklar, bilnycklar mm. är snabbt till hands. I allbranded.se's sortiment finns modeller med och utan mittfäste. Dessutom kan olika och flexibla hakar väljas. De klassiska karbinerna är till exempel idealiska för att fästa kortfodral. Fjäderklämmor och dog-clips är också tillgängliga för att göra reklamprodukten till en användbar nyckelhållare. Ett mobilband är å andra sidan det bästa för att fästa en liten mobilenhet. Även olika bandbredder är valbara. Nyckelband kan väljas i en färg enligt Pantone-skalan och ger er på så sätt mycket kreativ frihet när det gäller reklamtrycket. Halsbandet är tryckt med en logotyp, slogan eller ett annat motiv och är därmed en spännande presentreklam. Beställ de praktiska profilprodukterna från oss i allbrandeds webbutik - det är självklart väldigt okomplicerat. Välj först det band som ni tycker bäst om. Välj sedan vilken Pantone-färg som bäst passar er företagsdesign. För bredden på bandet erbjuder vi er olika alternativ, allt från 10, 15, 20 till 25 mm. Sist men inte minst: haken. Här tillhandahåller vi olika karbinvarianter, fjäderklämma och dog-clips samt ett mobilfäste. För särskilt stor komfort kan matchande tillbehör också beställas direkt i onlinekonfiguratorn. Välj mellan stående eller liggande ID-korthållare i PVC-plast och fodral i hårda eller mjuka material. Vi erbjuder redan många förinställda alternativ när ni designar ert annonseringsmaterial online. Ni kan dock dra nytta av hela spektrumet genom att beställa en skräddarsydd specialorder från oss - det blir inte mer individuellt! Ring bara till oss eller skicka ett meddelande.

Det speciella med nyckelband i bambu

I webbshopen allbranded.se hittar ni olika lanyards som kan individualiseras. Senast sedan 70-talet är nyckelband omtyckta profilprodukter som ständigt används på konserter eller vid tillställningar. Den nyaste trenden bland lanyards är vid sidan av nyckelband med fototryck användningen av nyckelband i bambu. De utmärker sig genom ett alldeles särskilt material för de består utav bambufiber. Bambu tillhör de råvaror i världen som växer snabbast. De tjocka stammarna som kan bli upp till 15 meter höga, har underjordiska sticklingar. Dessa bidrar till att bambu kan regenerera sig under en betydligt kortare tid än vikes-träd. Andra träd är väldigt tacksamma över bambuns snabba tillväxtcykel, eftersom de nu skonas. Användningen av bambu hyllas av miljöskyddet, men inte enbart detta är ett stort plus för nyckelband i bambu. Banden utav bambu är väldigt motståndskraftiga och slitstarka. Det gör dem till väldigt långlivade och gedigna reklammedel, som utöver det även är biologiskt nedbrytbara!

Nyckelband i bambu som profilprodukt

Att använda nyckelband i bambu som profilprodukt ger mångsidiga reklameffekter. Tack vare deras miljövänlighet så har de en särskilt positiv effekt på ert företags image och kompletterar bilden av ert företag som ett företag som värderar om natur och miljö. Skänk dessa profilprodukter till er målgrupp för att höja era sympativärden och för att stärka förbindelsen mellan företag och målgrupp. För (potentiella) kunder, medarbetare och affärspartners är även sådana små gester väldigt viktiga. Därmed klarar ni av att avgränsa ert företag från konkurrenterna. Utöver det så är nyckelband i bambu väldigt autentiska märkesbudbärare med bred räckvidd. Bärs de av mottagaren, så väljer denne medvetet att representera ert märke. Detta blir även tydligt i offentligheten och genererar brand impressions för ert företag. Nyckelband i bambu är multiplikatorer av ert reklambudskap.

Ekologiska profilprodukter som trend

Nyckelband i bambu är moderna. De är gedigna, användbara och utöver det även miljövänliga! I dagsläget tas ekologiska profilprodukter emot med öppna armar av profilproduktmarkanden. För inte enbart nyckelband i bambu, utan även blyertspennor, tygpåsar och ekologiska livsmedel, kan användas som reklambärare och individualiseras med logga, slogan eller foto. Därmed sänder ni ett tydligt budskap: För oss är miljön viktig, även när det gäller våra små ströartiklar, giveaways och reklammedel.

Individualisera nyckelband i bambu hos allbranded.se

En ekologisk profilprodukt, som nyckelband i bambu, är snygg och bra, dock individualiseringen av dessa reklambärare är viktig för en utomordentlig reklamframgång. Hos allbranded.se kan ert nyckelbands bambufiber färgas, tryckas och broderas efter önskan. På det viset skapar ni en unik profilprodukt som kan återge er corporate design i varje detalj. Vid valet av ert nyckelband i bambu kan ni inte bara välja mellan olika färger, utan även variera bredden och clipet. Vi erbjuder olika bredder på 10- 25mm och olika clips, som tex. karbin, dog-clip eller en mobilstrap. Gärna rådgör vårt serviceteam från allbranded.se med er via email, live chat eller telefon.

Läs mer
Mindre