Flaskor med reklambudskap – beställ högkvalitativa profilprodukter på allbranded.se

Flaskor i olika utformningar från allbranded.se blir med tryck till högkvalitativa reklambärare med maximal reklameffekt. Vatten är en vätska, som vi inte kan leva utan. För att släcka törsten och med det bevara hälsan och alla kropsliga prestationer är det viktigt att kontinuerligt under dagen fylla på förråderna. Det innebär inte bara intaget i hemmet utan även på många andra platser. Speciellt vid idrottsliga aktiviteter behövs det mycket vatten för att inte komma ur balans med vätskenivån. Här är det väldigt hjälpsamt med en medtagbar och slutbar vattenflaska, även kallad för dryckesflaska. Flaskans innehåll kan däremot variera och hittar inte bara användning vid träningen utan kan med fördel användas på skolan, universitetet eller parken för att släcka törsten. På allbranded.se hittar du ett stort utbud på flaskor med allt från klassiska vattenflaskor eller plastflaskor ur Tritan över till graciösa glaskaraffer för hemmet hela vägen till modeller med specialfunktioner. Vissa dryckesflaskor innehar för exempel ett aromfack i vilket färska örter eller frukter kan fyllas för att ge vattnet en originell smak, medan andra som termosar håller drickan varm på vintern. Nyligt tillkomna är stiliga flaskor med inbyggda sugrör ur plast, som framförallt tilltalar trendsäkra personer. Löpare kommer vara glada över vikbara vattenbehållare, som enkelt befästs på bältet med hjälp av en karbinhake. Den som bara behöver lite plats för dryck kommer uppskatta små händiga fickpluntor. I vårt sortiment finns det även hela sets ur glasflaskor och till det passande glas som passar som topnotch profilprodukt även för anspråksfulla kunder och affärspartner. Trycker du på en sportflaska ägnar den sig utmärkt för fintnessfanatiker, glasflaskor däremot täcker en bred målgrupp och används t.ex. mycket inom gastronomin. Om du bestämmer dig för att trycka på högkvalitativa presentreklamer hos oss på allbranded.se, dina reklamproffs, så är beställnings tillvägagångssättet mycket enkelt. Välj till en början ut din favoritflaska ur vår webbshops sortiment. Efter det är det dags att bestämma sig för en av våra moderna och kvalitativa trycktekniker. Beroende på produkten finns det olika sätt att genomföra trycket. För din logga eller ett färgglatt motiv ägnar sig tampongtrycket eller silkscreentrycket bäst. Vill du skapa en individuell presentreklam, så ägnar sig den ädla lasergravyren väldigt bra. Gravyren av namnet ger nämligen reklambärarenen högkvalitativ och personlig karaktär. Vissa flaskor finns att välja i olika färgvarianter. I sista steget måste du enbart ange mängden du behöver för dina marknadsföringsåtgärder och skicka iväg beställningen. Skulle inte vår online-gestaltare kunna uppfylla din drömflaska ur plast, aluminium eller glas med reklambudskap, så förverkligar vi gärna dina drömmar i en specialtillverkning. Ring gärna upp oss för detta eller skicka ett meddelande till oss.

Verkningsfull kombination: Flaskan med logga som nyttjandeföremål och som profilprodukt

Flaskor har varit ett omtyckt användningsföremål redan i tidigare högkulturer. Fynd med flaskliknande behållare utav lera och zinn har hittats vid utgrävningar i egypten, ostasien och bland de mellaneuropeiska germanska stammarnas bosättningsområden. Främst förvarade behållarna lyxföremål, som olja eller parfym. Idag består flaskor för det mesta av glas, metall och syntetmaterial. Framför allt den sistnämnda skapar genomgående utsläpp. Flaskor förser oss med drycker. De möjliggör tillfredsställandet av ett grundbehov och genererar så med kroppslig och andlig nytta. Inte lika upplyftande är då de aktuella diskussionerna om PET-flaskornas världsomspännande skadlighet. De sägs vara en hälsorisk, en hormonell belastning och ha en negativ inverkan på dryckens smak. Med flasksortimentet från allbranded.se är ni på den säkra sidan. Värdefulla, utomordentliga och framför allt hälsofrämjande modeller, som ni kan individualisera helt fritt, bara väntar på ert reklamuppdrag.

Göra reklam med individuella dryckesflaskor

Vissa lär tvivla på reklameffekten hos ett vardagsting som flaskan, men just den statusen gör dem till starka profilprodukter. Ca. 70% av den mänskliga kroppen består utav vatten. I bästa fall ska vi få i oss 2-3 liter vatten om dagen. Vatten är ursprung och förutsättning för det mänskliga livet, vilket enbart kan bevaras med hjälp av dryck. Förbindelsen med dryckesflaskan blir tydlig. Den är ett medel för att uppfylla ett avgörande grundbehov. Detta enorma nyttovärde låter sig inte bestridas och leder snabbt till ett införlivande av er reklamflaska i vardagen. Nå ut till er målgrupp, obegränsat och direkt med flaskor i företagsenlig design. Vid användningen av flaskan sätter sig ert reklambudskap i minnet på ägaren och placerar sig där på lång sikt. Ert företag ger med denna profilprodukt inte bara ett generöst och vänligt intryck, utan profiterar även av den genererade hågkomsten. Vid köpbeslut är de redan närvarande och skapar med individuella flaskor viljan hos er målgrupp att rekommendera ert företag till omgivningen. Dessutom är reklamgestaltningen hos flaskorna särskilt iögonfallande och synlig vid intag av dryck. Det är alltså ett faktum att segment som inte tidigare har blickat er logga, er slogan eller ert reklamordspråk nu blir uppmärksamma på ert företag, era produkter och tjänster. Brand impressions skapas och gynnar ert företag, dess bekanthet och sympatin för företaget.

Användningsmöjligheter för reklamflaskor med företagsdesign

Flaskor kan användas som reklammedel på ett flertal sätt. De kan brukas vid företagsevent och konferenser för att servera drycker och förgyller så med era tillställningar med er corporate design. Dessutom kan reklamflaskor vara underbara kundpresenter till era kunder, medarbetare eller affärspartners. Fyll helt enkelt reklambäraren med några ädla droppar och ge bort den till jul, påsk eller jubileum. Utöver det kan de individuella flaskorna stå redo vid ert mäss-stånd för att erbjuda besökarna förfriskningar. Framför allt gastronomin och hotellbranschen kan hitta intressanta användningsområden för flaskorna med individuell look. Använd personliga flaskor och glas i er hotellounge, er restaurang och fyll minibaren med profilprodukterna med er logga, för att visa er kärlek till detaljerna. Även som present till era stamgäster lämpar sig reklamflaskorna storartat. Dessutom är det tänkbart, att ni säljer de individuella flaskorna som marknadsföringsprodukt till hotell- eller restaurangkedjans fans, för att erbjuda värdefulla minnen och hushållsprodukter. Tänkbara är naturligtvis många fler användningsområden.

Mångsidiga flaskor i webbshopen allbranded.se

På grund av sin mångsidighet lämpar sig flaskor som profilprodukt för varje målgrupp. I webbshopen allbranded.se erbjuder vi olika modeller av reklamflaskor, så att ni kan anpassa flaskorna helt efter ert påtänkta användningsområde. Stabiliteten och tätheten är viktig hos de individuella reklamflaskorna. Alla våra flaskor är fria från hälsofarliga ämnen och diskmaskinståliga. De förslutningsbara behållarna för transport och för lagring av vätska erbjuder vi bland annat i metall-varianter, samt i syntet- eller glasmodeller. Samtidigt som syntetflaskor är stabila följeslagare på resor, så kan sportflaskan till exempel fästas på cykeln. Naturligtvis hittar ni framför allt ovanliga och därmed uppseendeväckande flaskor i webbshopen allbranded.se, som kan skapa fantastiska effekter som profilprodukter. I detta sammanhang bör tutti-frutti flaskan att lyftas explicit, som antar er corporate design med hjälp av ett tryck. Den förfogar över en frukt-dosserare som kan skruvas på flaskan och så med ger drycken en smak av äkta frukter, som citron, apelsin eller mint. Praktisk och okomplicerad är Cabo vattenpåsen, som tillsammans med Karabinen är perfekt vid transport och lämpar sig väl under vandringsturen. Det lätta materialet gör den till en viktfri följeslagare på den långa vägen. Att rekommendera som värdefull profilprodukt är även vår Flow-karaff med integrerad kylningsstav. Den kan fyllas med vatten och frysas in, för att slutligen kunna servera kyld saft, kallt vatten eller vitt vin. Letar ni i kategorin flaskor efter ett användningsföremål i unik form - inga problem i webbshopen allbranded.se!

Hållbara reklammedel: Glasflaskan

Trenden mot mer hållbarhet har utom allt tvivel tagit plats även inom profilproduktsbranschen. Ekologiska kulspetspennor eller bumbu-nyckelringar är numer typiska klassiker. Även bland de individuella flaskorna hittar ni hållbara reklammedel, som inte går att hålla borta från samhällstrenden. Flaskan utav glas med mottot “du dricker, alltså är du”, är helt rätt medel för att ert företag ska profilera sig som hållbart med haptisk reklam. Glasflaskorna bevarar dryckens smak och renhet, är återanvändningsbar, hygienisk och absolut smakfri. Som användningsföremål profiterar ni av dess transparens och tålighet vad gäller repor. Naturligtvis är glasflaskor återvinningsbara och miljövänliga. De kan i jämförelse med PET-flaskorna återanvändas oftare och har så med en särskilt neutral miljöpåverkan. Användningen av glasflaskor sparar på råvaror, reducerar avfall och skapar färre utsläppsgaser. Vi rekommenderar er att dela ut de individuella glasflaskorna bland era målgrupper. På så vis gör ni någonting bra för ert märke och för omvärlden.

Värdefulla reklampresenter: Fickpluntor med tryck eller gravering

Via oss får reklampresenterna i form av de individuella fickpluntorna en plats i ert hjärta. Överraska kunder, medarbetare eller affärspartners med de ädla reklambärarena. Naturligtvis är branschen avgörande här: För dryckesproducenten, en ädel cocktail-lounge eller en sprithandel lämpar sig en fickplunta med tryck eller gravering särskilt bra. I vår shop hittar ni modeller utav syntet, samt borstat ädelstål. Våga använda den praktiska dryckesbehållaren som profilprodukt. Produktens kvalitet och originalitet talar för sig självt!

Läs mer
Mindre