Designa stilfulla pikétröjor som profilprodukt i e-butiken på allbranded.se

Brodera och tryck pikétröjor med företagets logotyp, emblem och motiv - bekvämt och billigt hos allbranded. Högkvalitativa pikétröjor är perfekta som reklamartiklar - men vad är orsakerna till detta? Pikétröjor är extremt populära hos befolkningen - och det i alla målgrupper. Bland annat är pikétröjor, precis som de ganska avslappnade T-shirts, extremt mångsidiga, oavsett om det är en lojalitetsbonus för lojala befintliga kunder, som anställningsgåva, som arbetskläder eller som presentreklam i samband med ett nytt kundförvärv. Sist men inte minst blir pikétröjor - under förutsättning att de är högkvalitativt bearbetade, snygga och mycket bekväma - uttagna ur garderoben ofta och gärna använda. Med tanke på dessa nämnda egenskaper hos reklamtröjan är det mycket som tyder på att din logotyp kommer att ses tusentals gånger och att mottagaren ständigt är nöjd med en sådan uppskattande gåva. I allbrandeds webbshop erbjuder vi ett brett utbud av pikétröjor som figursydda kortärmade eller långärmade varianter för damer eller passande motsvarigheter till män. Vi erbjuder också en mängd olika stilar, allt från sportiga till eleganta och klassiska. När det gäller färg har ni också full makt - tidlöst vitt är lika tillgängligt som ädelt svart och naturligtvis hittar ni också det ni söker om ni letar efter en polotröja i en ljus signalfärg. Naturligtvis ska er önskade annonsering kunna möjliggöras på bästa sätt - för att uppnå detta har vi toppmoderna trycktekniker till ert förfogande. Det mest prisvärda alternativet är skärmtryck, som trots sitt billiga pris uppnår mycket bra tryckresultat. Med det av oss rekommenderade broderiet höjer ni värdet på er kampanjtröja ännu mer. Förutom den visuella charmen får reklamtrycket också en haptisk effekt. Dessutom är stygnen mycket hållbara och överlever lätt många tvättar. Placeringen av er annonsering på pikétröjorna är praktiskt taget utan begränsningar. Vare sig sensationellt och stort format på bröstet eller på ryggen eller subtilt på axeln eller kragen - förverkligar vi era önskemål i 1:1. Och om ni fortfarande har mycket specifika krav, kan de också förverkligas (i de allra flesta fall) som en del av en skräddarsydd specialbeställning. Tillsammans med er designar vi en pikétröja med hållbara reklameffekter.

Pikétröjan – En trendig profilprodukt för er

Det finns knappt något designer-märke som avstår från pikétröjor i de aktuella kollektionerna. Tröjan med den karaktäristiska kragen och den typiska knappsatsen är kombinerbar i olika stilar, vare sig det är en sportig look, en avslappnad fritids-outfit eller en bekväm kontorsklädsel. Precis som en värdefull T-shirt så öppnar en exklusiv pikétröja för många okomplicerade kombinationsmöjligheter och är en evergreen i era kunders, medarbetares och affärspartners klädskåp. Den tidlösa klassikern som profilprodukt är en äkta framgångsgarant. Den kombinerar allt som förväntas av en verkningsfull profilprodukt: användbarhet, estetik, omtyckthet. Visa upp er och ert företag från den trendiga sidan med individuella pikétröjor.

Pikétröjor som profilpresent med logga

Relationen till kunderna är avgörande för ert företags framgång. Med små och stora presenter stärker ni bindningen av denna målgrupp till ert företag och uppnår en hög grad av kundlojalitet. Pikétröjor i företagslook kommer att hänföra era kunder: En kreativ reklampresent som överraskar. Passar även designen och utseendet på tröjan så kan ni vara säker på att denna skräddarsydda profilprodukter gärna bärs av kunderna. På så vis vårdar ni inte bara relationen till era kunder, utan lyckas dessutom att höja er bekanthet. ”Synas och bli sedd” är naturligtvis ett passande motto för klädsel som reklambärare, för med säkerhet kommer era kunders omgivning att uppmärksamma era moderna pikétröja.

Pikétröjor i corporate design för medarbetare

Inte bara kunder är en lämplig målgrupp för era pikétröjor i individuell design. Naturligtvis är de en underbar reklampresent. Likaså tjänar pikétröjorna från allbranded.se även internt ett särskilt syfte: Med enhetliga pikétröjor för era medarbetare skapar ni en känsla av tillhörighet bland er personal och stärker samarbetet i teamet. Därvid spelar det roll, i vilken bransch firman är verksam, vare sig café, elektronikhandel eller klädesaffär. Även för era kunder är era medarbetares klädsel användbar: De kan känna igen sina kontaktpersoner med hjälp av den individuella pikétröjan och direkt vända sig till dem vid frågor och önskningar.

Kreativ reklam på pikétröjor med individualisering från allbranded.se

Pikétröjor tillhör de profilprodukter som precis som tygpåsar eller paraplyer svämmar över av gestaltningsmöjligheter. Väljer ni en pikétröja som framtida reklambärare, så kan ni låta kreativiteten löpa fritt. Börja vid tröjans modell: vill ni ha långa eller korta armar? En rakt sydd unisex-modell eller en figursydd damtröja? Föredrar ni de värdefulla varianterna utav 100% bomull eller 65/35-varianten av mixad textil? När ni har hittat er passande modell, så ska ni välja färg på tröjan i nästa steg. Urvalet sträcker sig i detta steg från stilrent vitt och svart till färgade blickfångare i rött eller gult. Här rekommenderas att ta hänsyn till er planerade reklamtillämpning för att skapa en enhetlig design. En liten logga på bröstet i stil med ert märke, ett tryck på större yta eller ett roligt ordspråk som riktar uppmärksamheten till ert företag? Hos allbranded.se vill vi inte inskränka er i gestaltningen! För en ideal omsättning av er reklam-ambition erbjuder vi er dessutom olika förädlingstekniker för att individualisera pikétröjorna. Ni kan välja mellan seritryck, stickning eller flockning. Gärna rådgör vårt kompetenta serviceteam er, så att en riktigt unik produkt kan skapas.

Mehr lesen
Weniger