Vi säger tack och ge tio dagars 10% rabatt på alla online-beställningar från 2000 kr* | Rabattkoden: allbranded10
?
*Kampanjrabatten är tidsbegränsad och är endast giltig för online-beställningar från 2000 kr på www.allbranded.se. Matvaror är inte inkluderade. Kampanjrabatter och kampanjkoder kan ej kombineras. Giltig från 09 september 2021 till 19 september 2021.
Tio dagars 10% rabatt på alla online-beställningar från 2000 kr* | Rabattkoden: allbranded10
?
*Kampanjrabatten är tidsbegränsad och är endast giltig för online-beställningar från 2000 kr på www.allbranded.se. Matvaror är inte inkluderade. Kampanjrabatter och kampanjkoder kan ej kombineras. Giltig från 09 september 2021 till 19 september 2021.


  • 1

USB-artiklar är snabbt beställda via online shoppen allbranded.se

USB-artiklar med logotryck: reklammaterial som blir väl mottaget! USB-minne, hubb eller LED-lampa - det här är produkter som verkligen alla kan använda. Och även USB-minnen är långt ifrån föråldrat och används gärna som mobilt och pålitligt lagringsmedium. Med er slogan på artikeln blir alla USB-tillbehör oslagbar presentreklam. På allbranded.se hittar ni ett omfattande urval, där varje artikel kan få ett personligt tryck. Låga priser och mångsidiga tryckalternativ kompletterar det perfekta erbjudandet för små reklampresenter och profilprodukter. USB-uttagen på datorn förser dem med den nödvändiga strömmen. Om alla platser redan är upptagna är en hubb den perfekta varan. Dra nytta av USB-minnen med en kapacitet på 2 GB, 4 GB eller 16 GB som bärare för ert reklamtryck! Ni kan också personifiera många andra produkter från det allbranded.se’s USB-sortiment. Läslampan, som till exempel finns i vackert silver, är en praktisk följeslagare vid svagt ljus. Fläkten, användbar och snabb att använda, är en välsignelse på heta dagar. Också populär: laserpekaren med integrerad kulspetspenna ser inte bara stilren ut, men är också oumbärlig vid presentationer. allbranded.se erbjuder många USB-artiklar och möjligheten att trycka alla produkter individuellt. I marknadsföringssyfte blir dessa hjälpsamma artiklar originell och unik presentreklam. Förutom det klassiska trycket, kan ni till exempel gravera en usb-sticka eller använda sofistikerade klistermärken med ert anspråk. Den dominerande tekniken är tredimensionella klistermärken som lyfter fram ert reklammeddelande och logotypen till sitt bästa. Som experter på individualiserade profilprodukter erbjuder allbranded.se många varianter. Både det omfattande sortimentet och de många märkningsalternativen garanterar effektiv annonsering. Särskilda önskemål är möjliga när som helst om ni vill ha USB-artiklar med varaktig annonseringseffekt. Designa presenter med ert motiv, förädla tryckta reklamartiklar eller gravera ert namn - ett brett utbud av företagspresenter och USB-objekt väntar på er!

Läs mer
Mindre