💥 Idag -15% på hela butiken! Rabattkod BLACKFRIDAY | Läs vårt blogginlägg 💥
💥 Idag -15% på ekologiska produkter ! Rabattkod ekolo | Läs vårt blogginlägg 💥


Beställ profilprodukter för att måla och rita idag på allbranded.se

Om ni framförallt vill locka uppmärksamhet i barnens värld eller betona ert barnvänliga rykte, har vi alltid en bra lösning beredd för er. Bläddra igenom vår webbshop och upptäck alla de reklamartiklar som vi har sammanställt för målning. Som ni säkert vet, gläder sig de flesta barn över reklampresenter och de blir lyckliga av att få ta emot dem. Vid utdelning av profilprodukter för målning kommer även vuxenvärlden att lägga märke till er. Ta en titt in i allbranded.se's onlineshop och upptäck alla aktuella reklamprodukter för målning.

Individuella profilprodukter för att måla och rita

Att måla och rita kan vara en hobby, en passion eller ett yrke. Sällan uppstår riktiga konstverk som kan presenteras på utställningar och museum. Att måla och rita är och förblir trots detta en angörande del av livet som tematiseras i skolans bild och form, kan intensifieras på kurser, skapar dyrbara målningar och ger en avkoppling från vardagen, precis som idrotten. Att måla och rita anses viktigt redan för småbarn. Det är en form av kommunikation på bildligt vis, som tex. används som förklaringar eller vid språkliga missförstånd. Men att måla och rita kan även ha ett personligt värde. Därmed är denna hobby en möjlighet att uttrycka känslor, men även ett första steg i att utveckla idéer, modeller och briefings. Som reklammedel är konstprodukter tack vare sina mångsidiga användningsmöjligheter och de skilda målgrupperna som kan nås, väldigt effektiva. Även gillandet av den kreativa profilprodukten tilltar ständigt.

Måla och rita produkter – ett originellt sätt att göra reklam på

Produkter för att måla och rita är storslagna profilprodukter. De står i tät förbindelse med ett av de mest utbredda intressena. Stor och liten låter sig hänföras av dessa produkter. Med en logga eller slogan tryckt på profilprodukten som används så ofta som konstprodukter, riktas er målgrupps uppmärksamhet mot ert företag. I motsats till de effektiva reklamklassikerna som koppar, nyckelringar eller muggar, så är reklammedel det går att måla och rita med ovanliga och lyckas med sin originalitet träffa förutsättningarna för en framgångsrik materiell reklam. Allmänt gäller: Ju mer användbar en profilprodukt är, desto oftare används den av sina ägare. Ju oftare en profilprodukt används, desto starkare inpräntas ert företag i er målgrupps minne. Produkter för att måla och rita med tryck utvecklar ett igenkänningsvärde för ert företag, vilket även är bevisat. Studier visar, att i fallet av utdelade reklammedel så minns 78% av ägarna namnet eller märket på företaget som gör reklam. Att välja produkter för att måla och rita är inte bara smart på grund av igenkänningsvärdet, utan även räckvidden av de kreativa reklammedlen är enastående. Genom dess mångsidiga användningsområden i skolan, på dagis, på universitet, på kontoret eller i hemmet och den offentliga närvaron, kan förutom ägaren även omgivningen bli uppmärksam på er reklamtillämpning. Brand impressions genereras, leder till en bekanthetsökning och i bästa fall en uppbyggnad av nya kundrelationer. Med produkterna för att måla och rita från allbranded.se har ni möjligheten att låta era individuella och originella reklambudskap i förbindelse med ert reklambudskap tala i det offentliga rummet. Konstprodukterna är era sympatiska märkesbudbärare. De är väldigt rekommendabla, då att måla och rita är en hobby som utvecklas med tidiga år och därmed kan ert reklambudskap integreras i era kunders, medarbetares och affärspartners fritidsaktiviteter.

Så använder ni pennorna som profilprodukter

Titta efter de olika giveaways med temat måla och rita i webbshopen allbranded.se. Där väntar er enskilda färgläggningspennor, blyertspennsets, vaxpennor och målarväskor med flera än 50 föremål. Till och med målarböcker erbjuder vi till låga kostnader, så att ni kan kombinera pennor och målarböcker för att ge bort båda tillsammans. Tillfällen för att använda produkter för att måla och rita som reklammedel finns det många av. De är tänkbara som små uppmärksamanden för en ung målgrupp som tidsfördriv i väntrummet av en läkarpraktik eller som blickfångare i er mässmonter. Målarseten med många tillbehör lämpar sig dessutom som originella presenter till påsk eller jul. Utöver det kan ni använda profilprodukterna som presenter vid skolstart eller som onpacks vid köp av anteckningsböcker, skrivbordsutrustning eller skolryggsäck, för att minnas som generös av era kunder.

Reklammedel för er kundkrets för morgondagen

Generellt tilltalar målarprodukterna med logga olika målgrupper, dock en grupp kommer att vara särskilt hänförd av produkter ur denna kategori: Barnen. Använd individuella profilprodukter för att entusiasmera de små. Profilprodukter för barn är på inga sätt meningslösa. Istället kommer barnen i framtiden att behålla ert företag i minnet och kanske snart att tillhöra era uppväxta kunder. Så kan ni föreställa er den långfristiga reklameffekten hos materiella reklambärare. Dessutom låter sig även föräldrarna och barnets omgivning påverkas av hänförelsen hos den lilla konstnären, utvecklar sympativärden för ert märke och vänligheten, som ni ger er omyndiga omgivning, överförs. Ni kan inte göra någonting fel om ni försöker att tilltala barn. Är ert företag även relevant i barnens värld, så kommer de små lättare att göra sina föräldrar och släktingar uppmärksamma på ert företag eller era tjänster. I webbshopen allbranded.se finns det för detta ändamål vid sidan av produkter för att måla och rita även att flertal andra reklammedel som är skräddarsydda för målgruppen barn. Vi erbjuder individuella tålamodsspel, barnleksaker med logga och barnklädsel, som vi sätter individuella tryck eller broderier på.

Ekologisk reklam med våra produkter för att måla och rita

En mängd produkter som ni hittar i vår kategori för att måla och rita är miljövänligt tillverkade. Att uppträda med ekologiska profilprodukter i offentligheten ger ert företag en miljömedveten och hållbar prägel. Satsa på ekologiska produkter som våra individuella naturpennor, vilka härstammar från kontrollerad framtagning och är gjorda utav olackerat trä.

Läs mer
Mindre