Den här hemsidan använder cookies för en optimal användarupplevelse. Genom att besöka den här sidan godkänner du användningen av cookies.

Parker-pennor med tryck

Pennor är de mest omtyckta profilprodukterna som når de mest skilda målgrupper med sitt iögonfallande reklamtryck. Märket Parker är dessutom känt för sina moderna pennor av särskilt hög kvalitet och är marknadsledande inom just dessa profilprodukter. På allbranded.se hittar du pennor från Parker för alla reklamsyften och kan utforma dem enligt dina önskemål. Oavsett om du är på jakt efter prisvärda pennor att använda som giveaways på mässor eller förstklassig presentreklam för ett företagsjubileum hittar du ett stort urval av produkter från Parker som du kan skräddarsy med tryck i webbshoppen på allbranded.se. Gläd dina kunder, medarbetare och affärspartners med märkespennor från Parker som övertygar med sin höga kvalitet, precision och moderna design. Utforma och beställ profilprodukter från Parker med logotryck i webbshoppen på allbranded.se nu!

Parker – Revolutionary Writing Since 1888

Profilprodukterna från Parker tillverkas av ett traditionellt företag med över 100 års erfarenhet inom tillverkning och design. 1888 grundades företaget av George Safford Parker med visionen att förändra skrivandet i grunden. På den tiden höll reservoarpennorna inte särskilt länge och de förlorade ständigt bläck. 1894 tog Parker patent på ett system som gjorde det möjligt att behålla bläcket inne i behållaren när pennan inte användes. Därmed påbörjades den banbrytande företagsutvecklingen som gick från innovation till innovation och gjorde Parker till marknadsledande inom branschen. Än idag står Parker för innovation och kvalitet. Pennorna håller högsta kvalitet avseende tillverkningen och är eleganta och moderna. Som förstklassiga reklammedel lämpar sig pennorna från Parker för kunder, medarbetare och affärspartners. Tryck din logotyp eller slogan på din profilprodukt.

Utformning av profilprodukter från Parker

I vår webbshop på allbranded.se hittar du flera pennor från Parker som du kan utforma som individuellt reklammaterial med logotryck. Parker hör till våra premiummärken och passar med tanke på prissegmentet mycket bra in i sortimentet av presentreklam. Från eleganta pennor till reservoarpennor eller pennset – på allbranded.se hittar du originella profilprodukter med snygg design och iögonfallande reklamytor. För att skapa en hög reklameffekt är den individuella anpassningen av profilprodukten avgörande. Tryck din logotyp, din slogan eller ett motiv på pennor från Parker så att mottagaren förknippar ditt reklambudskap med ditt företag. Alla produkter går att förädla på ett förstklassigt och originellt sätt i webbshoppen på allbranded.se för att spegla din Corporate Identity. Ge din profilprodukt från Parker extra elegans med stilfull lasergravyr som förblir synlig för alltid och påminner om ditt företag.

Produkter från Parker som presentreklam

Utöver reklamkassar och tändare är pennor de mest omtyckta reklamartiklarna i Sverige. Den värdefulla profilprodukten och de komplexa förädlingsteknikerna sörjer för att du kan ge dina medarbetare, affärspartners och kunder en alldeles särskild företagspresent som ett tecken på din uppskattning. Ha dina viktigaste kunder i åtanke och ge dem ett förstklassigt, individuellt reklammaterial i form av en unik lojalitetspremie. Hos oss kan du förse alla produkter med ditt märke och synliggöra dig själv som givare för din målgrupp. På så sätt kommer dina målgrupper att minnas din logotyp, samtidigt som du främjar lojaliteten. Använd till exempel en profilprodukt från Parker för att visa uppskattning när du tackar av en medarbetare som ska sluta. Även nuvarande medarbetare är en målgrupp för de förstklassiga pennorna från Parker. Visa din uppskattning med de högkvalitativa pennorna och främja god stämning och motivation bland personalen med hjälp av premiumartiklar med företagsdesign. Ge även bort dessa profilprodukter till dina kunder för att förbättra er relation och säkra deras lojalitet. På så sätt kommer de att minnas ditt företag och du får ett övertag över dina konkurrenter nästa gång kunderna ska fatta ett köpbeslut.

Profilprodukter från Parker på allbranded.se

De förstklassiga pennorna från Parker är idealisk presentreklam och passar som exklusivt reklammaterial i de mest skiftande reklamsituationer, som på företagsevents, vid jul eller för att uppmärksamma födelsedagar. Pennorna passar bättre som förstklassiga gåvor till mångåriga, trogna kunder än som små reklamartiklar för mässor. Tryck din logotyp på presentreklamen och använd våra förstklassiga trycktekniker eller gravyrer för att skapa unika profilprodukter. Gläd din målgrupp med individuella reklammedel från Parker och ge dem den bästa premiumprodukten bland skrivredskapen. Utforska produkterna från Parker i webbshoppen på allbranded.se och läs mer om möjligheterna att skräddarsy dina profilprodukter!

Läs mer
Mindre