• 1

Torra fötter tack vare allbranded.se's golfparaplyer som individuella profilprodukter

Ofta hamnar kunder och affärspartners mitt i en regnskur på väg till ett möte eller på fritiden. Det krävs ingen längre stund för att man ska bli helt genomblöt. Bra kläder eller ett stort golfparaply kan lösa det problemet på ett effektivt sätt. Sortimentet på allbranded.se omfattar attraktiva reklamprodukter, däribland golfparaplyer. Paraplyerna finns i många olika färger och du kan välja att trycka ditt reklambudskap på den profilprodukt du väljer. Vi på allbranded.se ställer utrustningen och fackkunskaperna till förfogande. Du bestämmer själv hur du vill utforma ditt golfparaply och sedan omsätter allbranded.se dina önskemål i praktiken!

GOLFPARAPLYER SOM ORIGINELLA PROFILPRODUKTER

Sverige är ett regnrikt land…. Överraskande är det inte! Visste du att mest regn faller på västkusten och i fjällvärlden? Och att en typisk nederbörd i Sverige är mellan 20 till 100 mm per månad? Smarta reklamproffs känner till detta och ger därför bort paraplyer i stora lass till medarbetare och kunder. Vid sidan av kompaktparaplyer och promenadparaplyer så är golfparaplyerna väldigt omtyckta och används ofta vid marknadsföringskampanjer.

GOLFPARAPLYER FUNGERAR

Ett golfparaply framställer inte bara kändisar och VIPs i bra dager på golfplatsen. På grund av sitt stora skärmtak, skyddar paraplyet sin ägare både från sol och regn. Dessutom övertygar det lättviktiga golfparaplyet med sin eleganta framtoning och sin stabilitet, som gör det möjligt att motstå kraftiga vindbyar. Golfparaplyet från allbranded.se finns att tillgå i automatiskt eller manuellt hopfällbar variant. Vissa modeller utmärker sig genom sin hållfasta konstruktion utav glasfiber. Och naturligtvis är färgurvalet stort. Ni ser: Det representativa golfparaplyet är alltså en snygg modeaccessoar med hög praktisk nytta – och just denna syntes gör den så intressant för marknadsförande företag.

GOLFPARAPLYER MED TRYCKT LOGGA

Smycka det gedigna golfparaplyet med er logga och gör det så med till en oemotståndlig blickfångare. Vi sätter tryck på denna premium- profilprodukt helt i enlighet med era önskningar på flera segment. På så vis får er företagslogga en uppmärksamhetsstark framtoning. Eller vill ni hellre göra reklam på ett mer diskret vis? Då rekommenderar vi ett logg-tryck på ett segment. De individuella reklamparaplyerna lämpar sig utmärkt för olika målgrupper och tillfällen. Använd det till exempel som profilpresent för exklusiva nya kunder. Fördjupa relationen med viktiga stamkunder. Visa era medarbetare uppskattning. Hotellgäster glädjer sig på samma sätt över denna ädla VIP behandling, som lojala samlare på bonuspoäng eller flyg-mil gör.

GOLFPARAPLYER HOS ALLBRANDED.SE

Logiskt! I webbshopen allbranded.se kan ni konfigurera ert golfparaply helt efter era önskningar. Steg 1: Välj ut ert paraply ur kategorin. Steg 2: Konfigurera golfparaplyet och välj mängd. Klart. Priset beräknas automatiskt. Skulle ni ändå behöva stöd, så hjälper vår kompetenta profilprodukt-expert er gärna via Live Chat. Behöver ni personlig rådgivning? Inga problem. Vi glädjer hos över att höra från er. Detta är service made by allbranded.se

Läs mer
Mindre